שלום לכולם!

שלום לכולם!

שלום, אני בן 14 ורציתי להתיעעץ איתכם בנוגע לעבודה נכונה: אני מתאמן כבר 3 שנים קראטה (לא השטויות שיש במתנסים, מקום פרטי ורציני מאוד, החל מגיל 13 ומעלה כולם ביחד) יש 3 אימונים בשבוע אבל אני עובד גם מחוץ לאימון, האימון בדרך כלל מורכב מ10 דקות ריצה, מסטים של 50 כפיפות בטן, 20 מרפקים (בערך 3-4 סטים) ועוד תרגילים כמו קפיצות במקום ולגובה לחימום ועוד. אחרי זה יש מתיחות די הרבה זמן-מתיחות לצאוור (למעלה למטה, לצדדים, וכו´) מתיחות ידיים, חזה, הנפות רגליים, שפגת כל הכיוונים, רגל אחת כפופה אחת ישרה, ישיבת מסוכה ועוד... אחר כך באימון יש הרבה עבודה על כוח מתפרץ, וסיבולת שריר. בבית אני עובד מתח ועושה 2-3 סטים של 20 מרפקים ו30 בטן. אני הולך פעם בשבוע לשחות ושוחה בערך קילומטר. ומדי פעם אני נוסע באופניים, ובגלל שאני גר בכרמל אז זה אמור ה-ר-ב-ה עליות, נסיעה באופניים היא בערך 20-30 דקות אינטנסיביות. ועכשיו, רציתי לשאול, האם אתם ממליצים לי לשנות משהו? להוסיף משהו? תודה!!

שאלות

מה המטרות שלך ? כמה זמן אתה מתאמן כך ? מתי שנית לאחרונה את התוכנית ?

Big 7

New member
בלי

בלי קשר למטרות....אבל אתה עושה מאוד קצת כפיפות בטן והידיים תעשה יותר כפיפות בטן ותרים מישקולות...תעשה שכיבות שמיכה מתך וכדומה.... תעשה באימון אחד 250 כפיפות שמיכה כל פעם 25 מנוחה קצרה 25 מנוחה צרה 25 מנוחה קצרה 250 זה לפחות אם אתה רוצה תעשה יותר.... תעבוד על הידיים עם מישקולות שמתאימות לך נגיד אתה יכול 50 קילו?תעשה עם חמש קילו אתה יכול 10?תעשה עם 10 תעשה בערך 300 תרגילים 50 מנוחה 50 מנוחה בקשר לרגליים אני שונא לעבוד עם הרגליים ואני לא מיתאמן איתם הרבה אז אני לא יודע מה לענות.... אני לא מבין גדול.....אבל אני ממליץ לך לעבוד בצורה כזאת

איזה שטויות ..

אל תקשיב להודעה שמעליי
תענה לרמי על השאלות ולפי זה הוא יוכל להנחות אותך

tkb

New member
בולשיט

אני גם מצטרף אליכם זה פשוט שטויות מה שהוא כתב, מגוחך לחלוטין

sowhatt

New member
לא כ"כ הבנתי, אתה פשוט עושה מעצמך

צוחק בכוונה? או שזה יוצא לך בלי כוונה?........

אוקיי אז:

מטרות: לא רוצה להיות מנופח! אני רוצה בטן שטוחה עם ריבועים (כמו כולם...), אבל בצורה כזאת רגילה.... לא משו מוגזם ומאוד חשוב לי סיבולת לב ריאה!! לוקח לי 9 וחצי דקות לסיים 2000 ואז אני מתנשף נורא!! אני מתאמן כך שנתיים וחצי שלוש אבל בעיקר בשנה האחרונה! השנה התחלתי יותר לנסוע על האופניים ולשחות ולהתאמן יותר, הוספה של סטים וכו´

למעלה