שלום לכולם

כרמלוש

New member
שלום לכולם

קוראים לי כרמל ואני די חדשה בעסק הזה ... הנה בובה שעשיתי אז פליז תגיבו ותעירו הערות....

דולילה

New member
ברוכה הבאה

אני מקווה שתשתלבי יפה ושתכיני דוליז ורק תשתפרי ועכשיו לתגובה: נחמד אבל...אין בכלל הצללה אהבתי את הרעיון והצורה הבסיסית של השיער גם נראית יפה אבל הייתי מוותרת על הרשת למטה... בקשר להצללה תענסי לאתר שבנות הפורום בנו ויש שם הסבר טוב איך לעשות את זה בסדר? אני מקווה שלא נעלבת משום דבר טני לא בטוחה שהכתובת נכונה

totsade

New member
הצורה של השיער לא שלה..../images/Emo80.gif

היא לקחה את זה מפה
טוב בגלל שאת חדשה אני יסביר לך. יש דבר שנקרא זכויות יוצרים, וזה אומר שאסור לך לקחת צורה, בייס, בגד, שיער, צמיד, עדיל, עין ועוד ועוד ועוד.. כמו כן, זכויות יוצרים לא נמצאים רק בדוליז אז בעצם מה שעשית היא גניבה. כמו שאת ראית, יש למי שעשה את הדולי הזאת חתימה מלמטה. אם את לוקחת משהו (למרות שאסור לך) את חייבת לשים את החתימה ולתת קרדיט. זהו. להבא תנסי לעשות את הדוליז שלך לגמרי לבד.

או קי בואי אני יגיד לך את דעתי

ואם זה לא נכון מה שאני אומרת, תקני אותי ואני אקח לצומת(אהם..תשומת) ליבי... אם ציירתי שער מתולתול עד הכתפיים בלונדיני, ויש באיזה דוליז מקצועיםת שער מאוד מאוד דומה, אבל לא על הפיסקל אותו דבר, ואני ציירתי את השער לגמרי לבד, כשאני מסתכלת על אותו שער מקצועי, זה העתקה, אבל אין פה את הקטע של הכויות יוצרים כי לא לקחתי משהו של מישהו אחר ואמרתי שזה שלי... את מבינה? הרי ברור לכולנו שכאשר כרמלוש הכינה את הדולי, הדולי השניה הייתי לפני והיא פחות או יותר העתיקנה, אבל השוותי את השער, וזה לא חופף פיסקל על פסיקך, וזה אומר שהיא ציירה את זה לבד, העתייקה כן , גנבה לא. גם אם היא הייתה עושה העתק הדבק, את לא חושבת שהיא הייתה משארירה את ההצללה? הבנת את הפואנטה שלי? אנ אשמח אם תגידי לי את דעתך על כך.

totsade

New member
אז זהו שאני בדקתי../images/Emo80.gif

וזה פיקסל בי פיקסל, חוץ מקטע אחד שהיא צבעה בפנים כי זה בייס אחר, מועתק.

totsade

New member
כנראה היא הייתה חכמה../images/Emo80.gif

והיא ממש קצת שינתה את זה. עברתי על הקוי מתאר של שניהם, מצא את ההבדלים. אותו דבר רק עם שינויים קלים.

יובלי שוב, ממה שאני יודעת

וממה שאני בדקתי, יכולה להיות שאת צודקת! אני לקחתי את כל השער ושמתי אחד על השני, ולא הייתה חפיפה מוחלטת, אבל כן זה מאד מאד דומה! לדעתי היא לא מספיק "חכמה" כדי לחשוב אה, בואו נוריד ונשנה קצת שלא יהיה גניבה, מבינה? לא כי היא לא חכמנהה אלה כיהיא מתחילה לא יודעת שיש את הקטע הזה.... לא יודעת.. אולי את צודקת אבל נראה לי שבכל מקרה הי א עזבה את הפורום אז אפשר להפסיק לדבר איתך.. ובשביל הפרוטוקול אני נגד גנביה ובעד זכויות יוצרים!

ברבורה

New member
תגובה+ניצול

השיער בלי הצללה וגושי והחלק הרשת למטה היא ישרה מדי... ועכשיו לניצול בובה חדשה שלי!!!!!!!

למעלה