שלום לכולם

• פותח הנושא bana
  • פורסם בתאריך

bana

New member
שלום לכולם

במקרה נכנסתי לפורום הזה ורציתי לדעת על מה אתם דנים פה...

היי בנה וברוך בואך אל מודעות פנימית

היי הגעת למקום שכנראה היית צריכה להכנס איליו. זרקי נושא לאויר ותראי לאן הוא מוביל. אנו משתדלים להוות קבוצת תמיכה אישית לכל אחד ואחד מחברי הפורום בדרכו אל מסעו הפנימי: חקר העולם הפנימי שלנו. אחד מציג זאת כבעיה שאנחנו בכוחות משותפים מראים לו את התוצאה ואת השורש וסיבת הבעיה. אחר יציג איזו שהיא תובנה לדיון. ואחר נניח יציג שיר או תמונה וממו יתפתח הדיון. בסופו של דבר אנו מגלים כמה אנחנו שונים זה מזה ואיך כל אחד מאיתנו הוא עולם בפני עצמו עם מערכת פרושים שונה או דומה, מה שיוצר דיון פורה או בשפת הפורום שרשורים,מוצלחים יותר או פחות. בגדול אנו משתדלים ליצור כאן איזו שהיא הרמוניה וחיפוש אחר השקט השלום והשלווה בעולמנו עם הרבה אור. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

bana

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

כנראה באמת הגעתי למקום שהייתי אמורה להכנס אליו... שמעתי שקיימת דת בשם "דיאנטיקה" ורציתי לדעת אם מישהו שמע על זה ומה זה...

באמת חברים!!!

נשאלה שאלה ואלה התשובות שלכן? לא לגעת לא להיכנס תיזהרי מהם... מה עם הסבר? עד עכשיו אפשר לקרוא לזה אזהרות ופקודות אך אלה רחוקות מלהיות תשובות מה הדת הזו?

שרונהה

New member
הדת הזו

הם מכנים את עצמם סיינטולוגים בתחילה הכל נראה מושך מאוד מוכרים לך ספר דיאנטיקה שנכתב ע"י הגורו שלהם יש להם קורסים שונים בתחומים שונים ואט אט משתלטים עליך, על נשמתך ובעיקר על כספך ויותר מזה..... אח"כ הם הופכים אותך להיות סוכן נוסף שלהם בדמות תפקיד בארץ או בחו"ל ואתה שבוי........ קשה לצאת מהם....... יש להם דרכים לשלוט בך...... אתה חייב להם כסף....... לא להתעניין אפילו. כי זה מושך מאוד....

מסכימה עם כל מילה שלך שרונהה ולהלן.

דת הסנטולוגיה- הצד האפל של המודעות הפנימית. אחרי הם רודפים כבר למעלה מעשרים שנה. כשהייתי בת 19 אחד הסוכנים שלהם תפש אותי בתמימות לכאורה והציג לי כרטיס ביקור בתחנה המרכזית הישנה. כנראה שהוא זיהה אותי כ"מוארת"... או אולי כ"אבודה"... בכל אופן הוא ביקש מס´ טלפון ואני בתמימות נתתי מכוון שהוא היה בחור חתיך וחשבתי שאולי יצא לי מזה פגישה... בכל אופן זאת היתה טעות חיי מכוון שמאז הטלפון לבית הורי לא הפסיק לצלצל. מתוך סקרנות החלטתי שאני מגיעה לפגישת היכרות. אני בכל אופן היתי בחורה חזקה שידעה פחות או יותר מי היא, בחורה שעסקה בספורט והיה לי בטחון עצמי גבוהה לפחות בתחום הגופני מכוון שהיתי אלופה במקצוע זה או אחר בתחום האטלתיקה ברמה הארצית. בכל אופן הגעתי לפגישה, כמובן שנאלצתי לחכות בתור כמו אצל הרופא, תרגיל טקטי לגרום לך להתחיל להרהר עם עצמך. בכל אופן כשהתפנה ה"מאבחן"- מטפל הוא ביקש ממני להתחבר לאלקטרודות מה שהוא כמו מכונת "אמת שקר" החיבור הוא לקצה האצבעות. לאחר מכן הוא שאל אותי שאלות והיתי צריכה לתת לו תשובות. אם היתי בנאדם מן השורה היתי בטוחה שנעשה כאן מעשה קסמים, מכוון שהיתי סטודנטית בוינגייט ונחשפתי לשיטה ששמה " ביו פידבק"-משוב ביולוגי מיד הבנתי שהמכשיר בודק הזעת יתר בידיים ושינוי טמפרטורת הגוף. בדיוק כמו שמכונת אמת ושקר עובדת. מכוון שהיתי מתורגלת בשיטה הפעלתי את המח שלי והכנסתי את עצמי לדרגת טמפרטורה קבועה כך ששום מכשיר לא היה יכול בודאות לתאר שום מצב נכון שמתרחש על הגוף שלי. בכל אופן מכוון שפעלתי אינסטנגטיבית ולא במודע אדם טיפ טיפה מבין יכול היה לערער ולו במעט את הבטחון העצמי שלי. לאחר שסימתי את מתן התשובות המאבחן נתן דיאגנוזה על חיי הכלכליים, הנפשיים, הבריאותיים והשד יודע עוד מה? הנתונים שהציג הופיעו על גרף יפה כזה... משום מה הם לא תאמו את עולמי ואת הרגשתי האישית. הכל נראה לי מצוץ מן האצבע... לא הנתונים כמו הפיענוח שלו. המאבחן מיד רצה לקבוע לי סדרת טיפולים וניסה למכור לי מס´ ספרים. אם הייתי אדם אחר היתי נופלת במלכודת ונסחפת לתוך העולם שלהם. לא נפלתי לשמחתי. מאז ועד היום למעלה מעשרים שנה הם ממשיכים לרדוף אחרי ללא הפסק. במשך 20 השנה הכרתי מס´ אנשים שנפלו למערבולת, נכנסו בטוענה שיש כאן המון דברים מענינים בנושא מודעות פנימית המון קורסים והמון עניין. הם רק שכחו שהקורסים עולים המון כסף וכל מפגש של סוף שבוע עלה הון עתק. לאט לאט אותם אנשים נסחפו ותרמו כספים ותרמו מכוניות ובסוף תרמו בתים ומשכורות ונשארו ללא קורת גג והפכו להומלסטים. איך זה קרה? שטיפת מוח וניצול הפרט עד הבאתו מחוץ לגבולות המדינה בטענה של קורס יחודי בארה"ב או בסינגפור.... כשבנאדם מאבד את רכושו והוא נמצא בארץ זרה ללא גיבוי הוא הופך להיות הומלסט... הדברים הנכתבים כאן הם מהכרה וידע קרוב של עולם הסנטולוגיה. אני יודעת שהם השתלטו גם על הראשים של מפעל: "זוגלופג"- נקניקיות ובשרים ומאז אני לא נוגעת באף מוצר של החברה. כי אחת מהדרכים של ההשתלטות על האדם היא גם דרך מערכת העיכול. האנרגיות שלהם מאד מאד שליליות גם אם הם יספרו לכם אמיתות. ראו הוזהרתם.... גם אם המילים שלי נשמעות בוטות חדות עובדתיות כפיתיות וכו´... זאת האמת שלי על סמך נסיון אישי. לכן אני רואה לנכון להזהיר את כל מי שאני יכולה מפני: "הסינטולוגים" ודת הדיאנטיקה. באותה מידה יש לי סיפור אדיר על: "הרברלייף"... זה בפעם אחרת. חג שמח לכולם. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

אסתי123

New member
מה הסיפור?

הי מיכל אינפורמציה חשובה ולעניות דעתי מאוד אמינה. אולי כדאי להפיץ אותה בפורומים נוספים. חוץ מזה אותי מאוד מענין מה הסיפור אם הרבלייף. נדמה לי שגם שם זה כמו כת. וכולם בשביל כולם. אולי תשתפי אותנו בו?

הרברלייף-מגנטים בשבילי זו אותה...B-

אשלייה... הרי מי מאיתנו לא שמע בימים האחרונים את מעללי המגנטים, כן אלא ששמים על הגב וכהרף עין הכאב עובר, או אלה ששמים בתור מדרסים ואין כאבי ברכיים או כאבי ראש ואלא ששוכבים עליהם והם פשוט הופכים את השינה לחלום. ידידי לפני שאגרום לקצף על דברי אני מודיעה שהכל היא דעתי האישית בלבד ונסיוני האישי. תרצו תקבלו לא תרצו סבבה... הרברלייף- חברת תרופות שהתהדרה במקוריות שלה של תרופות על טהרת הצמחים בלבד. חברה שמגלגלת מליונים על גבם של אנשים שנואשו מהרפואה הקונבנציונלית למצוא מזור לכאבים הכרונים שלהם ולמחלות כרוניות. לכאורה הרעיון מדליק יפה מוסרי, להתרחק מתרופות =רעל ולעבור לכדורים צמחיים או אבקות או נוזלים. הדבר הראשון שלדעתי כבש את השוק היו אבקות הפלא להורדה במשקל. עלינו לזכור שוב שהחברה מגלגלת מליונים נקודה אדומה למחשבה.... איך עושים זאת? שיטת הפרמידה- ישנו מפיץ שמחויב לקנות מזוודה בעלות של כמה אלפים של שקלים ולהתרוצץ מבית לבית על מנת למכור את המוצרים במחיר ברווח של 25% יותר. כדי שמפיץ יגדל כדאי לו לצרף תחתיו מפיצים נוספים כך שעל כל מכירה שלהם הוא יקבל רווחים מהמחירה בתור היותו ראש הפרמידה שהוא יצר. שיטה עיסקית שעובדת גם ב"סאן ריידר" וגם בעולם ה"מגנטים" אותו מפיץ מחויב לנסות את המוצרים על גופו כדאי שיהיה משוכנע שזה עובד. המפיץ הנלהב נתון תחת שטיפת מוח קבועה אחת לחודש אחת לשבועים ע"י מפיצים גדולים יותר שמהווים עבורו קבוצת תמיכה כדי שלא ישבר. כמובן המפיץ בראש הפרמידה נמצא בקשר יומיומי עם המפיצים מתחתיו על מנת לשמור על המוטיבציה שלהם כי אם הם ישברו הוא יפסיד הכנסות. מהתאור להלן אפשר לומר שבסיס השיטה גם אם הוא נראה תמים וטהור לכאורה הוא עסקי לחלוטין ואם הוא כזה סביר להניח שיש המון רמאויות ושקרים שחודרים גם אל פס היצור. אני אישית נפגשתי אם אנשים שלא מפסיקים להלל ולשבח את מוצרי הרברלייף ולדעתי הם פשוט שכנעו את עצמם. אמא שלי עסקה בזה והצליחה להטריף את כל המשפחה, אפילו ניסתה למכור לי כן אני הבת שלה למכור לי מוצרים נו... לא הצלחתי באותה תקופה לדבר איתה על שום נושא אחר מלבד נפלאות ההרברלייף... באיזה שהוא שלב שאזלו לה המוצרים ולא היה לה כסף לקנות חדשים ככה היא עלתה במשקל בריבית דריבית וככה נגמר עולמו המופלא של ההרברלייף מבחינת המשפחה שלי. כמו כן נפגשתי במשפחה שאם תזכירו שם את השם הרברלייף הם פשוט יזרקו אתכם מכל המדרגות למה? כי אם המשפחה שהחלה להשתמש במוצרים נפגעו הכליות שלה והיום היא מחוברת לדיאליזה... כן כן משמוש במוצרים. חברה שלי שרצתה לרגת במשקל לפני כמה חודשים החלה להשתמש באבקת הפלא ומאותו רגע לא הפסיקה להתלונן על כאבים בצד ובבטן. מיד הזהרתי אותה שיתכן שהמוצרים גורמים לה לכאבים בכבד או בכליות, ביום שהיא הפסיקה עברו הכאבים... אנשי הרברלייף יבואו ויאמרו שאני מפיצה שקרים, שבראש החברה בארה"ב נמצאים הרופאים הכי מפורסמים ובעלי שם שנותנים חסות... שהחברה כל כך הומנית שהיא תורמת כספים לבתי חולים ומכשור רפואי, כן זה נכון, יחד עם זאת לדעתי התרומות הם:"שוחד"... התרומות הם נסיונות לנקות מצפון על נזקים גופניים שהמוצרים גורמים. חוץ מזה אם החברה מתימרת להיות בעלת מוצרים צמחיים וטבעיים איך זה שהיא מתחזקת בתי חולים קונבנציונליים??? חברה יש כאן דרך לנצול מצוקות הפרט, לעבודה עליו בעיניים ולגניבת כספו בתוספת פגיעה בבריאות. על סמך מה אני אומרת את מה שאני אומרת??? עבודה מודיעינית פרימיטיבי:חברה שלי שהיתה רופאה- סופר ויזרית בין הראשונות שהרברלייף הובא לארץ חדרה פשוט במסווה של פועלת יצור את פס היצור במקרה הנ"ל מילוי קפסולות בצמח הקמומילה- בבונג. תפקיד הקפסולה היה להקל על כאבי בטן וראש. ישנו תו תקן בנלאומי ובדיקות תקופתיות שנעשות. אותה "מרגלת" גילתה שכשבאה הביקורת הוכנסה אבקה טרייה אל הקפסולות. כשהביקורת הלכה חזר פס היצור והוכנסה אבקת צמחים שפג תוקפה. אז חברה אולי אתם לא יודעים אבל צמחים יבשים שנטחנו זמן המדף שלהם חודש חודשים. אבקה שעורבבה במים זמן המדף שלה שלושה שבועות בלבד. כדי שמוצר יהיה לו זמן מדף ארוך ושיהיה שווה למכירה מוכרחים להכניס בו חומרים משמרים, אז איכן מסתתרת האמת??? האם המוצר טבעי או שזו רמאות??? וכמה שוחד צריך לשלם לרופאים כדיי שיתנו גיבוי למוצרים??? הרי זה לא בעיה אם החברה מגלגלת מליונים... לגבי המגנטים יש לי גם סיפור חמוד וזה לפעם הבאה. בכל אופן אם בנאדם מרגיש שמוצר זה או אחר שיפר לו את איכות החיים אני לא אתווכח איתו, כי אם המוצר הפך לו את החשיבה משלילית לחיובית והכניס לו טעם לחיים אשריו. אני באתי רק לעורר את המודעות כי ביקשתם... "תרצו תאכלו לא תרצו לא תאכלו"... אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

אזהרות נכון- פקודות אלו פרושים שלך

לא תמיד על כל דבר צריך לתת הסבר...ולא תמיד צריך להבין כל דבר. "ההגיון מצוי במקום שאין בו הגיון"... הוזהרת קבלי זאת את לא רוצה לקבל זכות הבחירה בידך. דרך העברת המסר לא נראת לך תבדקי בעצמך... רק זכרי תמיד יש את " דרך החכמים ואת דרך הכרישים"... דרך החכמים מדברת על למידה מנסיונם של אחרים לטוב ולרע... דרך הכרישים היא הדרך של החוויות האישיות ההתנסיות לטוב ולרע. אם את חייבת להרגיש דברים על בשרך אז אל תתפלאי שבדרך תפגשי ב"מפלצות ושדים"...ואז אנחנו מתחילים לזעוק הצילו למי בדיוק? אל עצמנו בלבד. חג שמח אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

מיכל -למזלי אני לא חוששת ממפלצות

וגם לא משדים פעם פגשתי מורה שמאד רצה למכור לי את הקורסים שלו וגם אני טענתי כי הוא גובה הון עתק על הקורסים בסופו של דבר הוא נכנע מאחר והוא כל כך רצה שאני אייה תלמידה שלו ואני כל כך לא רציתי לשלם הון קיבלתי את כל הקורסים חינם יש ללמוד לחיות גם עם מפלצות הן קיימות בעולמינו גם השדים לכן עם חכם תתחכם ואני לא צועקת הצילו כי אין מה להציל יש לבחור ולחיות עם הבחירה כאשר אדם אומר לחברו עשה בדוק תלך אלה הן פקודות מאחר ולא נאמרה לפניהן אף מילה אחרת השוללת פקודתיות הלכה למעשה. כך זו השפה העברית הניפלאה שלנו ומדוע את צריכה להזהיר מישהו ממשהו האין זה שלילת החוויות אותן בחרה הנשמה מראש??? תודה על סיפורך חג שמח ושבת ניפלאה

tygger

New member
בוו.

סליחה על ההתפרצות כאן אל דלת פתוחה אך נושא שלא שלי. את הדתות והשטויות אני לא מכיר (וסילחו לחסר האמונה על ההיתבטאות) אבל אני אכן מכיר את כל השטויות המצוצות מהאצבע שמנסים למכור לך חצי עולם בתמורה הצנועה של נשמתך וחשבון הבנק של המשפחה ל6 דורות הקרובים. שלילה של משהו אכן צריכה לבוא עם איזה סיבה היות וסתם לא, זה לא בדיוק תשובה מספקת לפי דעתי. ההסבר שלך, מיכל, היה נחמד מאוד אבל לא ממש הבנתי מה הקשר להיותך בחורה חזקה ושאר הדברים. באופן כללי אני מאמין כי החיים שלי הם החיים שלי וזכותי המלאה בתור ילוד אישה וסיוט מהלך על פני העולם הזה, היא לעשות את הטעויות שלי וללמוד מהם כאשר אחפוץ בכך. עוד זכות אחרת היא לאמלל המון אנשים אחרים אבל זה סיפור אחר לגמרי... בת-חן, ההסבר שלך היה אגב מסובך עם עצמו יופי. לקח לי טיפה זמן להבין למה התכוונת ואחרי שסילקתי מספר מילים משם אז הבנתי את כוונת המשוררת. לא תמיד צריכים להוסיף מילים. זה אולי נראה יפה אבל זה מאוד מסובך. בערך כמו מספר ספרים שקראתי לאחרונה ובינהם ספר של ק.ס. לואיס (מחבר האריה המכשפה וארון הבגדים) הנקרא מכתבים מן השאול. ספר מאוד יפה ומאוד מאיר על התנהגות האדם. לעומתו יש את MIRCLES של אותו הסופר שבאמת היה ניתן למלא אותו במספר פסקאות ולגמור עניין. אלוהים גדול, אדם קטן, אלוהים בונה, אדם משתחווה, ניסים הם מתנה מאלוהים הגדול לאדם הקטן, האדם צריך להודות כל יום לאלוהים. bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla ופה אפשר לסיים את הספר. בערך כמו סידורי התפילה שקוראים בבית הכנסת. הקורסים האלה לא ממש עוזרים לך בחיים. בדיוק כמו עיצה של חבר טוב בקשר לטעות איומה שאתה/את עומדים לעשות. זה לא יעזור הרי! אתם תבצעו את הטעות בכל מקרה... רק כך אנו למדים. לי יצא לשבת עם אדם "נאור" ומבין במשך שעתיים, עד לרגע שהצלחתי לעצבן אותו. הבן אדם ה"נאור" והמבין והרוחני שלנו התפוצץ מעצבים ופלט דברים שאפילו פורום "קיטורים, חזירים קללות וצרפתיים" לא יסבול. (לא לחפש את הפורום הוא לא קיים, עדיין...) בקיצור נמרץ. גם נזיר היושב במרומי האברסט ועושה מדיטציה כל היום בן התשעים עדיין יילל בקולות של אגרטל אם הוא יחטוף בעיטה לאשכים. so spare me the bull shit

blior

New member
גם אני הייתי מעוניין לקרוא את ...

הסיפור על הרבלייף, אשמח אם תכתבי אותו כאן מתישהו, תודה רבה :)

למעלה