בוו.
סליחה על ההתפרצות כאן אל דלת פתוחה אך נושא שלא שלי. את הדתות והשטויות אני לא מכיר (וסילחו לחסר האמונה על ההיתבטאות) אבל אני אכן מכיר את כל השטויות המצוצות מהאצבע שמנסים למכור לך חצי עולם בתמורה הצנועה של נשמתך וחשבון הבנק של המשפחה ל6 דורות הקרובים. שלילה של משהו אכן צריכה לבוא עם איזה סיבה היות וסתם לא, זה לא בדיוק תשובה מספקת לפי דעתי. ההסבר שלך, מיכל, היה נחמד מאוד אבל לא ממש הבנתי מה הקשר להיותך בחורה חזקה ושאר הדברים. באופן כללי אני מאמין כי החיים שלי הם החיים שלי וזכותי המלאה בתור ילוד אישה וסיוט מהלך על פני העולם הזה, היא לעשות את הטעויות שלי וללמוד מהם כאשר אחפוץ בכך. עוד זכות אחרת היא לאמלל המון אנשים אחרים אבל זה סיפור אחר לגמרי... בת-חן, ההסבר שלך היה אגב מסובך עם עצמו יופי. לקח לי טיפה זמן להבין למה התכוונת ואחרי שסילקתי מספר מילים משם אז הבנתי את כוונת המשוררת. לא תמיד צריכים להוסיף מילים. זה אולי נראה יפה אבל זה מאוד מסובך. בערך כמו מספר ספרים שקראתי לאחרונה ובינהם ספר של ק.ס. לואיס (מחבר האריה המכשפה וארון הבגדים) הנקרא מכתבים מן השאול. ספר מאוד יפה ומאוד מאיר על התנהגות האדם. לעומתו יש את MIRCLES של אותו הסופר שבאמת היה ניתן למלא אותו במספר פסקאות ולגמור עניין. אלוהים גדול, אדם קטן, אלוהים בונה, אדם משתחווה, ניסים הם מתנה מאלוהים הגדול לאדם הקטן, האדם צריך להודות כל יום לאלוהים. bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla ופה אפשר לסיים את הספר. בערך כמו סידורי התפילה שקוראים בבית הכנסת. הקורסים האלה לא ממש עוזרים לך בחיים. בדיוק כמו עיצה של חבר טוב בקשר לטעות איומה שאתה/את עומדים לעשות. זה לא יעזור הרי! אתם תבצעו את הטעות בכל מקרה... רק כך אנו למדים. לי יצא לשבת עם אדם "נאור" ומבין במשך שעתיים, עד לרגע שהצלחתי לעצבן אותו. הבן אדם ה"נאור" והמבין והרוחני שלנו התפוצץ מעצבים ופלט דברים שאפילו פורום "קיטורים, חזירים קללות וצרפתיים" לא יסבול. (לא לחפש את הפורום הוא לא קיים, עדיין...) בקיצור נמרץ. גם נזיר היושב במרומי האברסט ועושה מדיטציה כל היום בן התשעים עדיין יילל בקולות של אגרטל אם הוא יחטוף בעיטה לאשכים. so spare me the bull shit