שלום לכולם

ביישנית

כשמישהו רוצה להתחיל איתך באיזו מסיבה, האם תעדיפי שייגש אליך ותדברו, או שיבקש ממך את כתובת המייל ותצ'וטטו ?

אחת הבעיות הקשות עם אתרי ההיכרויות, זה כל המהמורות והקשיים שמציבות הבחורות, עד שאפשר סוף סוף לדבר איתן בטלפון ולבדוק התאמה:

- בו נצ'וטט באתר
- תן לי מייל שלך
- בוא תן לי פייסבוק שלך
- בוא נצ'וטט בפייסבוק
- תשלח עוד קצת תמונות

די !! כולה רוצים לדבר איתך מה נסגר ??

(לא מופנה אליך אישית
)

FineSilverMan

New member
יש את Datingbook בפייסבוק

שהבחורות שם כמעט לא רושמות על עצמן.

ובאתרים "רגילים", לרוב הטקסט סתם בנאלי.

לפעמים שיחת הטלפון תעיד יותר על תוכנו...
כפי שדניאל ציין.

אני ממש לא מתחברת לפרופילים שכאלו

אחד הסינונים הראשוניים שאני עושה, אם לא לפני המראה החיצוני אז לפחות במקביל למראה החיצוני,
מבוסס על ההתרשמות שלי מהבנאדם - בקטע של: האם יש כאן עם מי לדבר? האם נראה לי שתהיה בכלל תקשורת טובה ביננו?
זה משהו שאי אפשר בכלל לדעת מתמונה. כן אפשר לקבל איזשהו רושם מן הטקסט.

אישית, אני צריכה כמה משפטים בהם הוא כותב על עצמו. אני רואה איך הוא מתנסח ומה הוא בוחר להציג, וזה מאוד חשוב לי.
אני די בטוחה שלא אפנה למישהו שהפרופיל שלו ריק, ולא אגיב אם הוא יפנה אלי.

אגב, שלום , אני חדשה בפורום, הגעתי מהעמוד הראשי ונשארתי

אל תתרשמי יותר מדי מהמלל החופשי באתרים

אנשים כותבים כל מיני דברים שהם חושבים שישווקו אותם טוב. אנשים מעתיקים מאחרים. לעיתים את קוראת לא נכון מה שאדם התכוון.

למרות הרצון לקיצורי דרך, לא הייתה ולא תהיה דרך עדיפה על בדיקת התאמה מאשר שיחה אמיתית עם האדם. חבל מאוד מאוד שהרבה אנשים לא מבינים את זה, ואולי בגלל זה יצא לאתרי היכרויות את השם הרע שיצא להם (בגלל שימוש לא נכון של המשתמשים).

והטלפון

זה בדיוק הדרך הטובה ביותר לברר את הדברים הללו - הרבה יותר מכל אימייל, צ'ט או התכתבות אחרת, שם לאנשים יש יותר מדי זמן לחשוב לפני שהם עונים.

בדרך כלל זה מעיד

על בחור ללא פנימיות מעניינת או על מישהו לא רציני או עילג בכתיבה.
כמובן שיש יוצאים מהכלל ויש אנשים שנמאס להם למלא פרטים...
אבל על פי רוב זה בהחלט אומר משהו שהכרטיס ריק. ולא משהו כזה חיובי.
אם יש ספק, אפשר להתכתב ולראות די מהר על מה מדובר :)

צודק!

ברור שאין תחליף לפגישה עם האדם, או לכל היותר שיחה איתו.
האתרים מאוד מאוד מטעים/ מבלבלים / לא משקפים שום מציאות.
ויש לי כמה דוגמאות לכך (שבטח אספר בהמשך).
אבל עדיין, אין סיכוי שאתקדם לכיוון של פגישה, עם מישהו שלא כתב כלום ורק העלה תמונה.

את יודעת ש...

יש עניין של פרטיות. לא לכולם נוח לספר על החיים האישיים שלהם לכל העולם ואישתו. למרות שאת לא חייבת להזדהות שם בשם שלך, יש שם פרטים מעל ומעבר שכל אדם שמכיר אותך יזהה אותך בוודאות, ועכשיו גם ידע עליך כל מיני פרטים אישיים. לי זה לא נראה לעניין. אני פשוט חושב שאת מפספסת אנשים טובים בהנחות לא בהכרח נכונות.

ושאלה רלוונטית:

אם היו נותנים לך את האפשרות לעלות לשידור בטלוויזיה בתוכנית מתאימה, ולהקריא את הדברים שכתבת על עצמך בפורום ההיכרויות, האם היית משתמשת בבמה הפומבית הזו ?

תני לי לנחש... לא! ולמה ? כי החשיפה הרחבה הזו של פרטים אינטימיים מחייך אל מול כולם, תביך אותך. העניין הוא שזה בערך מה שקורה באתר היכרויות פופולארי כמו ג'יידייט. למרות שיש הרגשה של אינטימיות, את למעשה חושפת את חייך האישיים אל מול קהל של רבבות (שכנים שלך, ידידים שלך, חברים לעבודה, ועוד). דרך ג'יידייט למדתי כל מיני פרטים מוזרים על נשים שעובדות בבניין שלי, על שתי שכנות, ועל קרובות משפחה.

בהתחלה.. לפני 15 שנה

כשזה רק התחיל אתרי היכרויות, זה היה ניראה לי מביך לשים תמונה, חברה סיפרה שהיא פרסמה תמונה כללית ואני כמעט התפלצתי שכל העולם ואשתו יראו אותי שם...

היום יש לי תמונה בכמה אתרי הכרויות.
(אני פעילה טיפה באחד).
לי אישית המדיה הזו של האינטרנט מרגישה לי הדבר הכי מוזר בעולם.

וקצת מביך ומפדח שבגלל שאנחנו פנויים ומחפשים אנחנו צריכים להיחשף כך. זה כמו עונש.

למעלה