שלום לכולם

שלום לכולם

רציתי לשאול מה דעתכם על גבר שפותח כרטיס באתר הכרויות אבל חוץ מתמונות (ואולי כמה פרטים יבשים כמו גיל ומקום מגורים) לא רושם על עצמו כלום?
וכשהוא פונה - ממה אפשר להתרשם בכלל?

הגבר הזה, במילה אחת - חכם.

הוא מבין שבשלב הסינון הראשוני, פרט לתמונות ולפרטים היבשים, כל השאר בבל"ת, ויתגלה בצורה הרבה יותר נכונה ויסודית בשיחת טלפון אחת.

כשהוא פונה אליך, פשוט תסתכלי על התמונות והפרטים היבשים. אם המראה החיצוני שלו מושך אותך, והפרטים היבשים מתאימים, תעברי מיד לטלפון בלי לבזבז זמן ותבדקי שם את ההתאמה.

אוקיי תשובה יפה

עכשיו בוא נשכלל את השאלה:
כשאני מסתכלת על כרטיס כזה עולה בי הרושם שהבחור חושב שהוא נראה ככ טוב שהוא לא צריך להוסיף שום מלל.
מעין שופוני-תראוני. קצת שחצני, אבל בעיקר לא ממש רציני.
אז מה אתה חושב שזה אומר עלי?

אני חושבת שאני בחורה פשוטה, לא מחפשת את הנוצץ.
אופי, איכות ורצינות יותר חשובים לי מחיצוניות מעלפת.

אני חושב

שאנחנו לא צריכים לשפוט אנשים בצורה כזו.

גם אני לא התלהבתי מכל נושא המלל החופשי כשהייתי באתרי היכרויות. פשוט לא ניתן לסכם את עצמך במספר משפטים, זה מגוחך. אני בהחלט מבין את מי שכלל לא מנסה.

אם הפרטים היבשים נראים לך, תבקשי מספר טלפון ותתקשרי ! (עדיף ממספר חסוי - ניתן מכל סלולרי ע"י הקשת קידומת מסוימת לפני המספר).

בתור בחורה

בשיחת הטלפון הראשונה עם זר מוחלט, לא הייתי מעז אחרת. יש מספיק דפוקים בחוץ.

אגיד לך יותר מזה

אחרי שראיתי מספר פעמים מה עלול לקרות לבחורות אחרי היכרויות דרך אתרי היכרויות (כל מיני בחורים שלא מבינים מה זה *לא*), הייתי שוקל בכלל לעבוד עם מכשיר סלולרי שיוקדש רק לאתרי היכרויות, כזה שאפשר להיפטר ממנו במידה ומשהו מאוד משתבש. גבר יכול להראות סימפטי גם אחרי שיחת הטלפון, ועדיין אחרי 2-3 דייטים כשאת אומרת לו "לא", משהו עלול להשתגע לו בקופסה.

אביeג7

New member
לגמרי. אגב,שמת לב דניאל שכמעט תמיד

יש לך הודעות כפולות
?

זה הזכיר לי ש.. וואי, איך אני תמיד נופלת על כל היצורים,
זה משהו.
בקיצור,איזה אחד שיצאתי איתו לשניים-שלושה דייטים,ו,וואלה לא היה נראה לי, וניסיתי ככה להגיד את זה בעדינות,כי הייתה לי הרגשה שיש לו אגו ענק ושהוא יקח את זה בצורה לא טובה..
אז הוא ניסה לקבוע איתי שנטייל באיזה יום וניסיתי להגיד לו שזה לא ילך.. לא ירושלים ולא בכלל.. וקיבלתי תגובה עצבנית ביותר.
ואח"כ גם תגובות נאצה באתר שהכרתי איתו..

לא נעים...

לגבי ההודעות הכפולות, אם הייתה אפשרות לערוך הודעה, זה לא היה קורה... אני תמיד נזכר במשהו נוסף אחרי ששלחתי :)

Columbina

New member
אני לא מסכימה

מדיה וירטואלית היא מדיה וירטואלית, לא משנה אם זה מייל או טלפון. לי אישית לא נוח לדבר בטלפון עם בן אדם שאני לא מכירה, אני לא מרגישה מספיק חופשיה ויותר קל לי להתרשם משיחה קצרה במייל מאשר שיחה מסורבלת עם הרבה שתיקות.
יש שונות מאוד גדולה בין אנשים והאינטרנט מאפשר ומעניק איזור נוחות לכאלה שלא נוח להם לדוגמא לגשת לבחורות בפאב או לבחורות שלא נוח להן שיחות טלפון.

אביeג7

New member
לא רואה בעיה. אולי כי גמאני לא

כתבתי על עצמי מגילות..

הייתי אומרת לו ששמתי לב שהכרטיס שלו ריק ושאשמח לשמוע קצת עליו

אביeג7

New member
כן.. תנסי.. בפשטות...

אני חושבת שטיפוס שלא כותב על עצמו כלום,בטח ירצה לעבור ישר לטלפון.. שזה גם לא רע.. פשוט תנסי לשמוע אותו בשיחת טלפון ולהחליט מה נראה לך

אגיד לך ככה

כל ענייני אתרי ההיכרויות זה פשוט ביזיון אחד גדול.
לבחור מוצר מקטלוג.
כאילו מה?!

אבל מה אני מבינה, היה לי כרטיס כי המליצו פה על אתר ורציתי לנסות.
ואין מצב, פשוט לא נכנסת לשם.

אביeג7

New member
אז..

איך את מכירה?
חוץ מפה
וחוץ מללכת עם חוטיני זוהרים ושיתחילו איתך ללא הפסקה

מממ

מכאן לא.
לא מתחילים איתי כמעט, פרט לאנשים הזויים ברחוב.
אבל דרך חברים/חברות.
עבודה.
לימודים.
פאבים.

ועוד משהו לחידוד

אני לא יוצאת נגד אתרי היכרויות.
ברור לי שיוצאים משם דברים.
גם לי היו שני דייטים מהאתר הזה שהמליצו עליו.
ומדובר על שני גברים לעניין.
אבל, *אני* פשוט לא מוצאת את עצמי שם.
מרגישה אבודה.

למעלה