שלום לכולם

BrEt HaRt 4eVeR

New member
שלום לכולם

יש לי שאלה כללית: האם שורה של פעילות פוליטית בקורות החיים מועילה באמת כשאני מנסה להיכנס להתמחות?
אתן את הדוגמא שלי: הוצע לי לאחרונה לרוץ לרשימה מסוימת לבחירות של עיר מסוימת, האם כל הפעילות הפוליטית המתלווה לכך יכולה להוות יתרון משמעותי או שמא זאת סתם שורה יפה ונחמדהנ לקורות החיים ותו לא?
אשמח לתשובות מהירות

sacrament

New member
כל דבר שהוא מעבר למוסד עצמו וציונים - מועיל

אצל חלק מהמראיינים מועיל יותר וחלק פחות (אולי גם יהיו כאלה שזה יעצבן אותם במקרה שמדובר במפלגה שאינם מסכימים איתה, אז פה אולי זה יזיק).
מה שכן, זה דבר די מיוחד למועמד, אז סביר שישאלו אותך לגבי זה.

BrEt HaRt 4eVeR

New member
שאלה לגבי תשובתך

קודם כל, זוהי לא מפלגה מסוימת (למשל ליכוד, יש עתיד וכו'). זוהי תנועה שהוקמה במיוחד למטרה זו: לרוץ למועצת העיר ולהכניס נציגים של התנועה למועצה. האם זה משנה במשהו את התשובה?
ולגבי המשפט האחרון שכתבת: האם זה טוב או לא? כלומר ישאלו אותי שאלות בחשדנות ואי אמון או שדווקא זה יוערך וישאלו שאלות של סקרנות ורצון טוב? ברור שכל מעסיק הוא משהו אחר, אך אני מעוניין להבין את הלך הרוח הכללי (עד כמה שניתן) לגבי עניין הפוליטי.
תודה שוב

Atenolol

New member
תשובה לגבי שאלתך :)

המעסיק הפוטנציאלי ירצה להבין עד כמה המוטיבציה הפוליטית שלך תאפשר לך להקדיש את כל מרצך ותשומת לבך למשרד.

BrEt HaRt 4eVeR

New member
תשובתך מזכירה לי ששכחתי להדגיש

נקודה חשובה לעניין:
אני שוקל אם להיכנס לעניין הפוליטי אך ורק בכדי שתהיה לי שורה מכובדת לקורות החיים.
אף פעם לא שאפתי ולא אשאף להיות במועצת העיר, ח"כ, שר ומשהו שקשור לפוליטיקה כלל.
כמובן שאת זה המעסיקים לא יידעו, כי לא אספר.
אז כך שב"שנת העבדות" שנקראת התמחות לא תהיה לי בעיה לחלק את זמני בין פוליטיקה והמשרד, כי לא אהיה בפוליטיקה.
מקווה שקיבלתם תמונה מעט יותר ברורה.

Atenolol

New member
מממ...

מבחינת המעביד, אינני יודע עד כמה פעילות פוליטית תורמת לקורות החיים, אם בכלל, או להיפך.
למעביד צריך יהיה להיות ברור כשמש שתקדיש לו את כל האנרגיות שיש או אין לך.
אה, ולהכנס לפוליטיקה בשביל שורה בקורות החיים נראה לי, איך להגיד בלי לפגוע, קצת פתטי.

הקבUע

New member
וואו

וואו.
שמע, זו ההודעה הכי מסואבת שקראתי בתפוז.
עם כל הלא-שאיפות שלך להיכנס לתחום הפוליטי, אתה מחזיק בשתי תכונות שמאוד יעזרו לך בקידום במקצוע - שקרן ואופורטוניסט.

תשקול הסבה, בנאדם.

natilousky

New member
מסכים איתך,המצב נהיה בכי רע

אנשים מגיעים ללמוד משפטים כמו שהם הגיעו לעסוק בנדל"ן

הפלא ופלא,מרבית קורות החיים שקראתי על אנשים שלמדו באונו ושות,עסקו בתיווך נדל"ן לפני שהגיעו ללמוד משפטים.

sacrament

New member
נא לשמור על השפה

אני לא רוצה להתחיל למחוק הודעות, נא לדבר בנימוס אחד לשני.

אני מסכימה איתך שההודעה שלו מטרידה ביותר, אבל יש דרכים יותר מעודנות להביע זאת.

מה עם לשמור על המדינה?

יש מספיק פוליטיקאים שמנהלים מדינה שלמה והורסים לכולנו את החיים רק בשביל הכח, הקשרים, הכסף.
זה לגיטימי להתקומם נגד האופורטוניזם החולני הזה.

sacrament

New member
המדינה תסתדר יפה מאוד

גם בלי שיקראו לו "שקרן". אפשר להגיד כמעט מה שרוצים ולנקוט בלשון חריפה, אבל אני לא ארשה חוסר נימוס וכינויים כלפי אף כותב בפורום.

כל כינויי "חיבה" נוספים שיהיו פה ימחקו לאלתר.

אם יש לך או למישהו אחר בעיה איתי או עם המדיניות בפורום - את מוזמנת לפנות להנהלת הפורומים.

sacrament

New member
אם זו הגישה שלך

אז זה עצוב מאוד
הקורות חיים שלך עד כדי כך לא מרשימים שאתה מחפש בכוח לשים משהו? כבר ראיתי אנשים שהתנדבו רק בשביל שורה בקורות חיים (גם די עצוב בעייני), אבל הם קרעו את התחת ואכן עשו את זה בפועל.

קח בחשבון שהמעסיק ידבר איתך על העניין הזה. ייקח לו בערך 5 שניות להבין שאין לך מושג בנושא. וזה לא משנה מה תספר ומה לא.

למעלה