שלום לכולם

תגיד ככה:

שלום רב ליושבי הפורום, ק"ק ונכבד:
אני גבר צעיר חרדי/חסידי/חזונישניק מהדור השלישי, בשנות ה-20 המוקדמות/מאוחרות לחיי/בן 40 פלוס. אני חי בתוך עמי/בקהילה תורנית/ברוממה/מיר-ברכפלד/מכין נס עם חלב בשטיבלעך. לאורך השנים צצו בי שאלות/גלצ'תי להנאתי באינטרנט/נחת עלי קונטרס של ירון ידען/הצצתי בפורום עצכ"ח/בטעות נקלעתי לדיסקוטק רח"ל/הרביצו בי תורה אז החטפתי חזרה. התחתנתי עם בחירת לבי שלא באשמתי, נולדו לי בינתיים 3/4/6 ילדים/חיתנתי 2 לא עלינו.

אני אוהב/לא אוהב את אשתי/היא לא לובשת מיני/היא סופר אדוקה וטהורה/אם היא תגלה את האמת על מצבי אמצא את עצמי יחד עם תיק ג'יימס בונד מלא זוגות גרביים רזרביות ברחוב/אולי היא גם אנוסה/השווער שלי יתבע לי את הצורה.

כל חיי חיברתי חבורות מושקעות/הרבצתי עוד תורה/עבדתי בשחור/בעצם עשיתי שירות אזרחי/לובש חולצה כחולה/לבנה/כיפה עם צול/אני רושישיבה, תעריצו, ויש לי בלוג אבל עוד שניה הוא נמחק/וכיום אני חש את הריקנות/עוד שניה אני מתפוצץ/לבדדדדדדד אז באיזה פאב אתם נפגשים, ראיתי באמנון לוי/בוערות בי שאלות משאלות שונות ואין מענה בשלוחה המבוקשת/מבלה את כל עתותיי בספריה הלאומית.

אני מבקש לדעת האם יש עוד כמוני/איך מספרים לאשתי/איך חיים עם הסוד הטמיר והנורא הלזה/אז איפההההה אתם נפגשים, עפ"י אמנון לוי???/מי עוד חווה שאלות דומות/האם קראתם את ספרו של דוקינס/איך אוכל להשיג משמורת על ילדי/מי זמין לחפירות/איך פותחים בלוג/כמה זמן צריך להשתתף בפורום עד שיענו לי משמים ואוכל להצטרף לאחד המפגשים/איך מצליחים לעבור שבת מבלי לאבד שפיות/מה זה וואצפ בלע"ז ואיך מגיעים לשם?

תהיו לי בריאים,
חרדי בעל כורחו/אנוס

נ.ב. הנ"ל סטירי, מקווה ששום חרדי בע"כ לא נפגע בעת כתיבת התגובה.

את משהו מיוחד!

למה קלוץ

אמרת לשים את הילדים בקופסא של שטריימל, אבל בחלוקת הרכוש היא הלכה לצד השני. אז איך משיגים אותה?

חוץ מזה שאם מישהו רוצה משמורת משותפת איתי, מוזמן להשאיר פרטים.

תודה!

רגע של ייאוש.@$$$#@#$%

שלום לכולם

האמת שאני לא חרדי בעל כרחי, אבל אנוס אני כן. אני מאמין באלוקים ובדת אבל לא בדרך החיים החרדית, אבל חי את הדרך הזו יום יום.

בכל אופן יש ביננו מין המשותף, ואשמח אם תעזרו לי בפרוייקט שלי, חשיפת עולם המין והאהבה אצל החרדים לכל העולם.

מי שחווה בעבר חוויות מיניות שיכולות לקרות רק במגזר החרדי, שהתוודע למין בצורה מיוחדת או עזר הטרדה על ידי ראשי ישיבה וכדומה- אשמח אם ישלח לי הודעה.
אפילו סתם להערות סיפורים או דיעות.
תודה :)

ה

ההוא ארמאה

Guest
שלום לך פוילישער

אני מבין שאם אתה מתעסק בעולם המין והאהבה אתה בטח אמור להיות "מרגיש" אמיתי

שאלה לאנוסים

האם באמת רוב הגולשים בפורום הם בעצם חרדים ממש כלפי חוץ? יכולתם להיות השכנים שלי לדוגמא???
יש פה כאלו שחיים בקהילות ממש חרדיות וחסידיות.?
ואיך אתם מתמודדים עם החיים הכפולים?

למעלה