תגיד ככה:
שלום רב ליושבי הפורום, ק"ק ונכבד:
אני גבר צעיר חרדי/חסידי/חזונישניק מהדור השלישי, בשנות ה-20 המוקדמות/מאוחרות לחיי/בן 40 פלוס. אני חי בתוך עמי/בקהילה תורנית/ברוממה/מיר-ברכפלד/מכין נס עם חלב בשטיבלעך. לאורך השנים צצו בי שאלות/גלצ'תי להנאתי באינטרנט/נחת עלי קונטרס של ירון ידען/הצצתי בפורום עצכ"ח/בטעות נקלעתי לדיסקוטק רח"ל/הרביצו בי תורה אז החטפתי חזרה. התחתנתי עם בחירת לבי שלא באשמתי, נולדו לי בינתיים 3/4/6 ילדים/חיתנתי 2 לא עלינו.
אני אוהב/לא אוהב את אשתי/היא לא לובשת מיני/היא סופר אדוקה וטהורה/אם היא תגלה את האמת על מצבי אמצא את עצמי יחד עם תיק ג'יימס בונד מלא זוגות גרביים רזרביות ברחוב/אולי היא גם אנוסה/השווער שלי יתבע לי את הצורה.
כל חיי חיברתי חבורות מושקעות/הרבצתי עוד תורה/עבדתי בשחור/בעצם עשיתי שירות אזרחי/לובש חולצה כחולה/לבנה/כיפה עם צול/אני רושישיבה, תעריצו, ויש לי בלוג אבל עוד שניה הוא נמחק/וכיום אני חש את הריקנות/עוד שניה אני מתפוצץ/לבדדדדדדד אז באיזה פאב אתם נפגשים, ראיתי באמנון לוי/בוערות בי שאלות משאלות שונות ואין מענה בשלוחה המבוקשת/מבלה את כל עתותיי בספריה הלאומית.
אני מבקש לדעת האם יש עוד כמוני/איך מספרים לאשתי/איך חיים עם הסוד הטמיר והנורא הלזה/אז איפההההה אתם נפגשים, עפ"י אמנון לוי???/מי עוד חווה שאלות דומות/האם קראתם את ספרו של דוקינס/איך אוכל להשיג משמורת על ילדי/מי זמין לחפירות/איך פותחים בלוג/כמה זמן צריך להשתתף בפורום עד שיענו לי משמים ואוכל להצטרף לאחד המפגשים/איך מצליחים לעבור שבת מבלי לאבד שפיות/מה זה וואצפ בלע"ז ואיך מגיעים לשם?
תהיו לי בריאים,
חרדי בעל כורחו/אנוס
נ.ב. הנ"ל סטירי, מקווה ששום חרדי בע"כ לא נפגע בעת כתיבת התגובה.