שלום לכולם :)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שלום לכולם :)

בבדידותי ועם קצת נדודי שינה ..לאחר שתמכתי מעט בבלוג מחשבים , בהיתי ותהיתי.....
מצאתי את הפורום הזה :) שנראה נחמד ביותר ..

אספר מעט על עצמי , שמי באמת ירון אני מהצפון הרחוק , רווק בן 42 מוגבל פיזית עם 42 אחוזי נכות שלא מקנים קצבה ,בלתי מועסק ומתקיים מהבטחת הכנסה...
המשפחה מנותקת , חברים יש מעט מאוד וחלקם נשואים עם מעט זמן פנוי .
כך שאני מוצא את עצמי במחשב הרבה , מנקה את הבית משעמום..שומע מוסיקה , לפעמים בצ'ט .
מידי פעם שיש לי מצב רוח אני כותב שירה וסיפורת למדתי גם אומנות בתל חי אבל לצייר אני כבר לא ...לצערי חלקית זה בגלל יוקר החומרים וחלקית זה הבור הזה של הלבד ..
עכשיו גשם וסערה של כמה ימים ..יהיה לא קל אני מניח
טוב לפעם ראשונה אני חושב שזה מספיק :)
שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות לכולנו ,אמן:)

פריאל12

New member
היי ירון וברוך בואך

תחושתך שפורום זה נחמד ביותר תתאמת במהרה.
יש כאן אנשים מקסימים, סובלניים ורובנו שפויים (ואל תאמין לתנועות השלילה שהם עושים בפראות מאחורי גבי - אני שפויה רוב הזמן!).
טוב, מספיק קשקשנו, והגיע זמן החקירה הצולבת, זה תנאי קבלה אצלנו (לא ממש, רק בתנאי שתשתף פעולה עם זה
):
מה לכד את עינך/ליבך בפורום זה, כי נראה שבדקת מעט לפני שהחלטת שזה מתאים לך? (בבקשה עשה שאחת מתשובותיך תהיה אני, כי אחת מאבחנותיו של הפסיכיאטר שלי לגביי היתה נרקיסיסטיות חסרת מרפא).
החקירה תימשך בפעם הבאה.... מסיטה ממך את האור הבוהק.
שיהיה לך יום נעים ושבוע נהדר

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל

ברוכה הנמצאת

אני בטוח שיש אנשים מקסימים אני הלא שפוי היחיד פה (סוג של נרקסיזם הפוך אמר לי פעם פרויד בחלום) ..

ברור שקודם כל את!! ללא ספק בכלל..אין מה להתבלבל את פרי -האל ..

חוץ מזה עשיתי בנג'י ללא חבל ..השם של הפורום די היה בו והצצה חטופה מה הולך ..אני מצידי מאוד גלוי (אומרים מידי לפעמים) ...אני מאמין שכל דבר טוב שעושים ה' עימנו ושומרנו והכל ייצא מזה מטוב לטוב ולטובה:)
עם הפנס תתחשבי (יש לי עיוורון לילה ורגישות לסינוור
) אחרת נצטרך להתכתב בפנטומימה

יום נהדר ושבוע מבורך
איימן

פריאל12

New member
ירון, סליחה?! בשביל כבוד צריך לעבוד!

ואם אתה טוען לאי-שפיות בלעדית (וזה מראש נדון לכשלון), עליך להביא קבלות

coffe to go1

New member
ברוך הבא

יש מנהג בפורום הזה: כל המצטרפים החדשים צריכים להכין קפה לתושבי הפורום אז אני מבקשת קפה הפוך חזק ומתוק
ואם אפשר גם
...

למעלה