שלום לכולם

שלום לכולם

היי אני חדש פה והייתי רוצה ללמוד לעשות דוליז קראתי את הטוריטל ואני יתחיל מעכשיו

תעזוב את הפורום עכשיו!!!../images/Emo46.gif ו......

סתאאאאאאאאאאם! נראה לך? ברוך הבא!!!!!!!
שמחה שהצטרפת! אני כריסטינה (או קרן איך שבא לך
) אני בת13 מפ"ת! בן כמה אתה ומאיפה? ובהצלחה עם הדוליז!!!!!!

גם אני חדשה!!

נדלקתי על הרעיון!!!! הנה אחת שהכנתי... תגידו מה דעתכם תזכרו שהיא השלישית שהכנתי בכלל אז לא להיות אזריים!!! היא על תבנית שמישהו פה שם על הגוף והמשקפיים

pooh שולט

New member
מה זה הקו הזה שיש לה בשיער?

אל תחבי שאני טיפשה אני מבינה שזה סרט... אבל זה לא נראה כל כך טוב... יכול להיות בגלל הצבע.. הוא צריך להיות יותר כהה וחוץ מזה שלי אישית אין משיכה לירוק ובטח שלא כזה....

ניצו"ש לשאלה

שאלה אני עובד בפוטו שופ 7 ושאני צובע משבצת הוא צובע גם אחרות בגוון יותר בהיר מה לעשות?

your-destiny...

New member
הנה... הסברון...

הוא ממש ממש ישן כבר אז נא להתעלם מהדולי! דבר ראשון - כדי להעלות את החלון הקטן שיש בתמונה מצד ימין פשוט תלחץ "O" (האות לא המספר!) והחלון יפתח לך. שם אתה צריך לשנות את ה-Hardness שמוקף לך בעיגול שחור ל100. וזהו. אם אתה עדיין לא מבין משהו, תשלח לי מסר.

הוא לא עובד בפוטו שופ 7 והתכוונתי ש

המשבצות האחרות לא יצבעו ולא שיצבעו אותן אותו דבר לא חשוב הצלחתי להכין שיער בלי אבל אחרי זה הבנתי שצריך לשנות את הכלי ממכחול לעפרון הנה השיער הבייס כמובן לא שלי עשיתי את זה לפי שיטת השערה שערה שנמצאת בטאג ליין בתור טיפול 3000 לדולי

הוא לא עובד בפוטו שופ 7 והתכוונתי ש

המשבצות האחרות לא יצבעו ולא שיצבעו אותן אותו דבר לא חשוב הצלחתי להכין שיער בלי אבל אחרי זה הבנתי שצריך לשנות את הכלי ממכחול לעפרון הנה השיער הבייס כמובן לא שלי עשיתי את זה לפי שיטת השערה שערה שנמצאת בטאג ליין בתור טיפול 3000 לדולי

BliNky

New member
היי ברוך הבא!

אני מיכל מהמרכז (גם אם אני ארשום יישוב לא תדע איפה זה אז בשביל מה?) בכל אופן, הנה מקבץ בייסים שטובים להכנת דולי ראשונה

Shusho

New member
זאת רק אני, או

שזה אותו בן אדם שניסה לעבוד עלינו?.... כותב בניק ניים של אח שלו. בטח. אני לא מאמינה. אוף לעזאזל איתך. *אני? קיללתי? מה פתאום! סורי אבל זה ממש עצבן אותי.*

Shusho

New member
פירוט נימוק והסבר

כדי לעשות את החיים יותר קלים, וגם כי אין לי כוח בדיוק להסביר לך מה קרה - תקראי את השרשור הזה, ותביני. ושימי לב שזה שאמר שהוא כתב מהניק של אח שלו זה האחד שניסה לעבוד עלינו.

BaMbA babe

New member
לא ראית שהיה איזה ילד אחד שהניק שלו

היה קובי גין אבל הוא העתיק בגדים מדולמייקרים וכתב כאילו זה שלו,ואז כולם אמרו שהוא שיקר אבל הוא הכחיש... אז עכשיו הוא בטח משתמש בניק הזה ומתחיל מחדש.. תתנו לו צ´אנס!!

בבקשה במקום להתווכח אולי תגיבו בבקש

ה על השיער הוא הראשון שלי בשיטת שערה שערה פליזזזזזזזזז

למעלה