שלום לכולם.

שלום לכולם.

אני מתעניינת במאגיה, פאגניזם, כישוף וכל מה שביניהם כבר הרבה זמן, אבל עד עכשיו התעמקתי יותר בצד הרוחני/דתי/פילוסופי של העניין, ואני לגמרי מתחילה בכל דבר שקשור לצד המעשי/פרקטי. נתקלתי בכמה בעיות שאני מקווה שתוכלו לייעץ לי איך לפתור. הבעיה העיקרית היא שאין לי איפה לקיים טקסים או כישופים או כל דבר אחר. אם אני אעשה את זה בבית ההורים שלי יחטפו התקף לב, ואני פשוט לא יכולה לחשוב על שום מקום אחר. המצב האידיאלי לדעתי הוא לבצע את הטקסים בחוץ, בטבע, אבל אני לא יכולה לפתוח מעגל באמצע הרחוב או בגן הציבורי. אני צריכה מקום שבו לא יהיו אנשים, ואני פשוט לא מוצאת מקום כזה. בעיה נוספת קצת מביכה היא שיש מושגים שקשורים לכישוף, וויקה, ודתות אחרות, שאני פשוט לא יודעת איך לבטא. רק לא מזמן גיליתי את הדרך הנכונה לבטא את המילים- athame samhain ואני עדיין לא יודעת לבטא את שאר שמות החגים הויקניים, ומילים מאוד בסיסיות כמו- rede besom equinox solstice והרבה מילים אחרות בעלות חשיבות רבה. אני מרגישה ממש טפשה כשאני קוראת איזה מאמר ולא יודעת איך לבטא מילים כל כך בסיסיות. אני לא רואה פתרון אפשרי לבעיה. מי שיכול ומוכן לעזור, אני אשמח לקבל עצות.

L e s t a t

New member
שלום לך

אכן כשגרים עם אנשים שיש להם בעיה עם מאגיה ותחומים מיסטיים זה מעצבן.. אבל תמיד יש את הזמנים שבהם האנשים האלה לא נמצאים בבית, ולמרות שההורים שלי יודעים שאני עוסק במאגיה, את רוב הטקסים שלי אני עורך כשהם לא בבית (אין לי שקט אחרת..).. אבל איש איש ופתרונו.. בדבר המילים, הרי לך מילון ביטויים קטן: Rede- ריד (שבועה) Besom - אין לי מושג, אני פשוט קורא את זה ביסום, כמו שאני רואה.. Equinox - אקווינוקס. Solstice- סולסטיס.

תודה על העצות.

ובמיוחד על המילון. בקשר לדבר השני, אין דבר כזה שאין אף אחד בבית. תמיד יש מישהו. אולי למישהו יש עצות?

RainBird

New member
בחוץ. בתקופה המאוד עתיקה שבה עדיין הסתרתי את המאגיה מההורים שלי (הסתרתי את זה במשך שבוע ויומיים) עשיתי את הטקס במקום מקסים על גדת הירדן שבו גזעים של 3 ערבות ממש עתיקות מצטלבים לגזע אחד. וחוץ מזה דברים שהייתי צריך לעשות בבית עשיתי בשרותים ../images/Emo13.gif ארדן

בחוץ זה באמת קצת בעיה לפעמים..

עם אין מקום מספיק מבודד .. תנעלי בחדר מסויים , ותבקשי מההורים לא להפיע כי את עושה שעורים או משהו כזה (= עם אני עושה משהו אני עושה את זה בחדר של אחי , כי אפשר לפתוח את החדר רק מבפנים

אין מנעול בשום דלת.

והריח זה מה שבעיקר מפריע להם. נרות, קטורת, כל העסק. ואם אני חוסמת את הדלת עם משהו אז ישר יחשבו שאני בטוח עושה משהו רע, כמו סמים או משהו כזה. ואם אני אגיד שאני עושה שיעורים אף אחד לא יאמין לי, זה פשוט לא קורה. אבל תודה בכל זאת...

מממ...

את יכולה להגיד שאת פשות אוהבת את הריח של הנרות וקטרות בחדר ובגלל זה את חוסמת את הדלת כידי לא להפריע להם (=

לא יעזור.

זה לא שאני מנסה להסתיר מהם מה אני עושה, הם יודעים, בערך, אבל לא משנה אם אני אסגור את הדלת ואפתח את החלון ואדליק חמש מאווררים הריח עדיין יפריע להם. וגם ככה החדר שלי די קטן ואני לא יכולה אפילו לפתוח שם מעגל כמו שצריך... טוב, עכשיו אני מתחילה לקטר יותר מידי. מצטערת. אני כבר אמציא משהו... תודה לכולם על העזרה.

dopey_wizard

New member
יש כזה דבר שקוראים לו לילה...

ובדרך כלל האנשים ישנים בלילה... אני למשל פעם הייתי עושה עבודה מאגית רק בלילה, כדי שאמא לא תדע, אכשיו (אחרי שנתיים וחצי) אמא יודעת והיא לא עושה בעיות בקשר לזה.. לא צריך לקפוץ ולרקוד ולשיר כדי לעשות כישוף.טקס\מה שבא לכם , עושים את זה בשקט אם כמה נרות אם דלת סגורה... גם אם יש לך איזה פרדס ליד הבית זה גם טוב, אבל קצת מפחיד בהתחלה (מנסיון) אחרי כמה פעמים מתרגלים והפחד עובר... יש גם פארקים שאין בהם הרבה אנשים, זה גם אחלה מקום, אם יש לך מקלט בבנין זה גם אפשרי, אפשר גם באמבטיה אחרי מקלחת, יש גם את היער רק לא בארץ.. חבל (כן, כן, כמה טוב היה ברוסיה ביער, אם הנרות שבקושי הדלקתי רק אחרי שחפרתי בורות... אבל היה ממש כיף...) ויש עוד ועוד ועוד ועוד, רק צריך להפעיל קצת את הראש... תמיד יש יציאה.. תמיד חושבים על משהו...

למעלה