שלום לכולם!

rei382

New member
שלום לכולם!

היי, קוראים לי סיון. אני לא כל כך קוראת פה, אבל אני כן מאוד מתעניינת בכל התחום של יפן.
אני ממש זקוקה לעזרה, ואני לא יודעת אם מישהו פה יוכל לעזור לי אבל אני מתחילה לאבד תקווה עם מקורות אחרים.
בקרוב מאוד אני טסה ליפן, כאשר המטרה העיקרית שלי היא פסטיבל מאוד ספציפי. הבעיה שלי היא שהמכירה של הכרטיסים עומדת להגמר, ועד כמה שהצלחתי להבין מהאתר (בשילוב עם גוגל טרנסלייט, שקצת קשה לסמוך עליו) הבנתי שעל מנת לרכוש את הכרטיסים לפסטיבל הזה אני חייבת להיות תושבת יפן (או לפחות, בעלת כתובת ביפן - מה שכמובן אין לי.)
האם למישהו יש את האפשרות לעזור? (יכול להיות שפשוט התרגום של גוגל לא היה נכון ואני כן יכולה לקנות כרטיס למרות שאני לא מיפן, או מישהו מכיר מישהו שחי ביפן ויוכל לעזור... אני לא יודעת, אני כבר ממש נואשת מהעניין.)
אם יש סיכוי שיש פתרון כלשהו, אני אשמח אם ייצרו איתי קשר בעניין...
אני יותר מאשמח לתת יותר פרטים על העניין באם יש סיכוי שמישהו יוכל להושיט יד.
תודה רבה מראש!
-סיון

Haranbanjou

New member
שלום.. :)

בנוגע לתרגום של גוגל אם תוכלי לתת לינק לאותו הסבר או לחילופין להדביק אותו כאן אולי נוכל לתרגם ישירות.
אפשרות מסויימת שאני יכול לחשוב עליה היא להגיע לאחד מבתי החב"ד בטוקיו או לבית הכנסת בקובה ושם לפגוש ישראלים הגרים ביפן, ולבקש להזמין את הכרטיס לביתם.

יש לי מס' חברים יפנים שאולי יוכלו לעזור, רק שאני לא בטוח בדיוק מה צריך לבקש מהם.. כמו שאמרת יש צורך בקצת יותר פרטים.

rei382

New member
קודם כל - תודה על התגובה המהירה :)

כתובת האתר של הפסטיבל המדובר: http://eplus.jp/sys/main.jsp?prm=U=14:P1=0005:P2=029563:P5=0004:P6=986:P10=10
(זה האתר שממנו אמורים לרכוש את הכרטיסים לפי מה שהבנתי)

בעיקרון ממה שהבנתי, ע"מ לרכוש את הכרטיסים אני חייבת לציין כתובת ביפן (יכול להיות שזה כדי שהם יישלחו לשם אבל ראיתי גם אופציה של לאסוף את זה בחנות מסויימת, מה שרק יותר מתסכל אותי כי אני לא מבינה למה בעצם לא מאפשרים ללא-יפנים לקנות כרטיסים) - לכן האופציה של בית חב"ד או משהו כזה אחרי שאגיע ליפן לא רלוונטית (מכירת הכרטיסים נגמרת ב12.8 לפי מה שהבנתי,אני נוחתת ב1.9).
האמת שאני גם לא בטוחה מה צריך לבקש מהם - נראה לי שאולי רק כתובת ביפן או משהו כזה?
בכל אופן, כל המידע שיש לי הגיע מהלינק המצורף. יכול להיות אבל שבאמת התרגום שהיה לי היה קלוקל לחלוטין.

Haranbanjou

New member
מצחיק

אני מכיר מישהי שגרה בדיוק שם xD

ניתן לקבל את הקבלה \ כרטיס ב seven eleven or family mart (שאותם אין בעייה למצוא ביפן), תהליך זה אף זול יותר ממשלוח (105 ין לעומת 600).
במידה ובחרת במשלוח הוא יתקבל (בכתובת אלייה הוא נשלח) בעשרת בימים האחרונים של אוגוסט, ובמידה ותבחרי בחנויות יהיה ניתן להדפיס את הכרטיס החל מה-21 לאוג'.
אני לא ממש מוצא איפה מחייבים אותך להיות תושבת יפן.. אבל יכול להיות שלא נכנסתי מספיק לתהליך התשלום, אין לי ממש כח להרשם לאתר ^^.

בכל אופן אם הבעייה היא באמת רק כתובת אז אני יכול לבקש ממנה או מאחרים הגרים באוסאקה (הנמצאת מספיק קרוב לשיגה).

rei382

New member
בינתיים

הצלחתי להשיג כתובת, והצלחתי לפחות להרשם לשם. עכשיו יש לי בעיה אחרת... כשאני מנסה לרשום להם פרטי אשראי יש שם משהו אחד שאני לא מצליחה להבין אותו, והתרגום של גוגל רק מבלבל אותי יותר.
מדובר במשפט הבא: カード会社に届出の誕生日
יש לך אולי איזשהו סוג של מושג מה זה יכול להיות?
שוב, המון המון תודה על הנכונות לעזור:)

למעלה