שלום לכולם

שלום לכולם

רציתי לברר איתכם נושא שעלה ביני לבין אשתי
האם גבר דו מיני יכול להיות מונוגמי
ולמרות תאוות הבשר הצורך לזין אמיתי יכול להתחייב רק לאישתו ?
אישתי טוענת שההגדרה של בי זה גבר שיכול לנהל זוגיות עם שני המינים
אבל אם החליט למשל לחיות עם אשה אז יכול לשכוח מהצורך לגבר
אנא עזרו לנו להגיע לתשובה הנכונה

Apikachu L

New member
האם גבר סטרייט יכול להיות מונוגמי?

אני חושב שזה תלוי לחלוטין בגבר ובזוגיות - אם הגבר הוא מונוגמי וזה מה שהוא מאמין בו (ולא פוליאמורי), ויש הסכם בין בני הזוג על מערכת יחסים מונוגמית ויחד עם זה הגבר הוא לא שקרן - אז כן.
אם במערכת היחסים שני בני הזוג הסכימו על מערכת יחסים פתוחה - אז אולי, אולי לא. שני בני הזוג מסכימים, אז זו לא בעיה.
אם מדובר במישהו שקרן, שלא אכפת לו מבן/בת הזוג שלו, למרות שהוחלט בין בני הזוג על זוגיות מונוגמית, אז לא חסרים גם סטרייטים שבוגדים.

Bell4Ever

New member
אני לא בטוחה אם אתה שואל ברצינות

אני לא מאמינה ב"לשכוח" אנשים אחרים בעולם אחרי החתונה, כמו שהטרוסקסואל אחרי החתונה עדיין נמשך לנשים אחרות ולא שוכח אותם, ככה זה טבעי להמשך לאנשים גם אחרי החתונה, השאלה האם ממשים את המשיכה או לא (בין אם זה אישה אחרת או גבר אחר) תלויה בבן אדם, בבן\בת הזוג, ובטיב מערכת היחסים, לא בנטייה המינית, גם הטרוסקסואל מועד לבגוד עם אישה אחרת בדיוק כמו גבר ביסקסואל.
אני מאמינה, שכמו שגבר הטרוסקסואל יכול לחיות עם אשה אחת בלי להתפתות לממש את משיכתו לנשים אחרות, ככה גם גבר ביסקסואל יכול להיות עם אישה אחת מבלי להתפתות להיות עם אף אחד אחר (אישה או גבר).
בכל אופן, אני לא יודעת אם אתה כותב את השאלה בכלליות אבל בעצם זה המצב בזוגיות שלכם או שזו סתם שאלה תמימה, בכל מקרה, חשוב שתדבר על זה עם אשתך, מה הרצונות ומה הציפיות מהמערכת יחסים, בטח לא לבגוד, ואם צריך תמיד רצוי טיפול זוגי!
מקווה שמשהו מזה עזר.

קודם כל כן הלכנו לטיפול

עם לימור בנדל " המהממת "
וכן אני שואל ברצינות
אבל לא הבנתם כנראה את השאלה לעומקה
השאלה היתה מהמקום שבגלל שהגבר הוא דו ויש את הצורך לפעמים להרגיש מגע של גבר ולא צעצועים למינהם
האם הוא יכול להסתפק באשתו וצעצועים לפעמים מבלי לרצות ולממש גבר ולהישאר בזוגיות עם האשה?

Apikachu L

New member
זה לחלוטין תלוי בזוגיות ובגבר.

אנחנו לא יכולותים לומר לך מה אתה יכול. יש זוגות שיש להם זוגיות פתוחה. יש כאלו שיש להם זוגיות סגורה. יש זוגות שבהם יש גם זוגיות סגורה וגם יציאה ממנה, מה שנחשב לבגידה.

יש כאלו שכן, יש כאלו שלא, יש כאלו שמשקרים.

אוהדאדם

New member
אם אשתו יכולה לספק את הצורך הזה

הוא צריך ללמוד לתרגם את מה שהוא מבין כ"להיות עם גבר" לצרכים רגשיים, שאשתו יכולה לספק. לא תמיד אשתו יכולה, או רוצה, לספק אותם, אבל אם הוא לא מתרגם את החוויה הפיזית גרידא לחוויה רגשית, שאז אפשר לחלוק עם האישה ולבקש שתממש אותה, אז אין סיכוי למונוגמיה.

מרגישה צורך לשתף במחשבות וברגשות שלי כאשתו

מתחילת הקשר ידעתי שבעלי הוא ביסקסואל,
חשבתי אז ואני חושבת גם היום שההגדרה לגבר ביסקסואל הינה המשיכה לשני המגדרים באופן זהה
ומתוך כך היכולת לפתח ולנהל מערכת יחסים וזוגיות תקינה ונורמטיבית הן עם אשה והן עם גבר באותה מידה.
לא חושבת שהצורך הוא לנהל קשרים מיניים עם שני המינים במקביל.
ברור לי שהמשיכה לגברים (כמו גם לנשים אחרות) לא נעלמת אחרי שמתחתנים והיא עדיין קיימת,כמו שגם אני כסטרייטית עדיין יכולה לחוש משיכה לגברים אחרים.(אצלי זה לא ממש קורה,ואני מניחה שזה קשור לעובדה שאני מאוהבת ומסופקת בטירוף)
אני יודעת שאין לבעלי צורך בקשר ריגשי/רומנטי עם גברים אלא רק למגע מיני,את הצרכים הרגשיים והרומנטים אני יכולה ויודעת לספק מצוין,גם בפן המיני אני יודעת שאני נותנת (ומקבלת) את מירב ומיטב הסיפוק,קניתי גם מספר צעצועים כדי לאפשר ולהשלים פחות או יותר את הצרכים של בעלי.
לסיכום,אני מאמינה במונוגמיה,אני זקוקה למונגמיה,זו צורת הזוגיות היחידה שנכונה לי ונותנת לי את הביטחון שאני צריכה.
היה לי מאד קשה ריגשית להיות בשלישיה עם בעלי וגבר בי נוסף ואני לא רוצה שוב...
ואני מתחבטת בשאלות, האם זה בכלל אפשרי וראוי למנוע ממנו את המימוש של המשיכה שלו ?
האם זאת רק משיכה,או אולי צורך אמיתי שהוא אינו יכול בלעדיו ?
האם להתעלם מהקושי שלי כדי לאפשר את היותו מאושר ? שיהיה לו טוב ?
אולי הגדולה בזוגיות היא לבלוע את הכובע ולתת מרחב ומקום לצרכיו של בן הזוג ? (גם אם זה קצת פוגע וקשה)

סליחה שחפרתי...ותודה למי שהחזיק מעמד עד פה.

Apikachu L

New member
זוגיות היא לא פשרה

זוגיות היא צמחיה לשני הצדדים, ושני הצדדים צריכים לדעת על מה לוותר ועל מה לא. לא צריך לבלוע שום כובעים.

אישית, לדעתי שכדאי שתקיימו אתם בניכם שיחה (עדיף סדרת שיחות) על הנושא, ותחפרו ותחפרו עד שתמצאו פיתרון או תרגישו שהגעתם למקום אחר. את התשובות לזוגיות שלכם רק אתם יכולים למצוא.

sobeit88

New member
קודם כל

זה מצוין שאתם מדברים על זה בפתיחות ביניכם! תמשיכו כך.
אם לא נוח לך במערכת יחסים שהיא לא מונוגמית אל תכניסי את עצמך לאחת כזו. בטח ובטח אל תכניסי את עצמך לסיטואציה מינית שלא נוחה לך! אם כדי להעלים את הקושי שלו את גורמת לעצמך קשיים, מה הרווחנו בעצם? הסידור ביניכם צריך להיות הדדי ונוח לשני הצדדים. לגיטימי לדון על דברים ולהתפשר, אבל אם אחד הצדדים מוותר יותר מדי על מה שנוח או רצוי לו בטווח הארוך זה יפגע בשניכם. בן זוגך מן הסתם לא רוצה שתרגישי מתוסכלת או ממורמרת, נכון?
כולם יכולים לחיות במערכת יחסים מונוגמית. השאלה היא אם הם רוצים. אם את יודעת שמערכת היחסים שאת מעוניינת בה היא מונוגמיה, ומדברייך נראה שאת בטוחה ויודעת, זו מערכת היחסים שאת צריכה לשאוף אליה.
לדעתי תנסו לראות מה עוד אתם יכולים לעשות במסגרת הזוגיות שלכם מעבר לשימוש בצעצועים. תנסי לשאול אותו מה הוא מחפש במגע מיני עם גבר? אולי לא מדובר רק בחדירה עצמה אלא גם בדינמיקה, בהתנהלות, באווירה.... זה אולי נשמע מטופש אבל הדברים האלה משמעותיים פעמים רבות לא פחות מהאקט עצמו.

את לא יכולה "למנוע" ממנו את מימוש המשיכה שלו. הוא אדם בוגר במערכת יחסים בהסכמה מלאה. אם הסידור ביניכם הוא מונוגמי הוא מסכים לו כי הוא מכבד את הרגשות והרצונות שלך ואת ההסכמים ביניכם, לא כי את מכוונת לו אקדח לרכה. והוא עושה את זה מתוך בחירה.

תמשיכו לדבר! לדבר בפתיחות עם בני הזוג זה טוב...

Bell4Ever

New member
אני מאמינה שכן!

אולי אני נאיבית או שאני לא מבינה מספיק טוב בצרכים של גבר לא הטרוסקסואלי אבל אני לא מאמינה שיש שוני בין המצב שלך למצב שבו גבר נשוי לאישה עם חזה קטן והוא מאוד אוהב חזה גדול, האם הוא יחזיק מעמד ולא יבגוד בה לטובת אישה עם חזה גדול?
בכנות, כאשר אני בקשר עם מישהו אני נוטה לא לרצות אף אחד אחר, בנים או בנות.

מסכים איתך בכל מילה

אבל פה יש תוספת של עיניים הצורך בגבר שזה אישה לא יכולה לתת
מה שכן אם לאישה יש חזה קטן היא יכולה לעשות ניתוח

Bell4Ever

New member
אם אישה צריכה לעשות ניתוח בשביל שגבר לא יבגוד

שתלך לחפש לה גבר אחר, שאוהב אותה בדיוק כמו שהיא בלי לרצות שהיא תשתנה.

Apikachu L

New member
אז הנה את!

כבר חשבתי שהלכת לשחק עם פורום אחר.

ובנימה אחרת: אם אישה צריכה אמון של בעלה ובשביל זה היא צריכה לעבוד עבודה חד צדדית לחלוטין, כאשר הוא מבחינתו לא מחוייב לכלום (או להפיך) זו לא זוגיות.
אני לא בטוחה איך לקרא לזה, אבל זוגיות זו לא. אולי שפחות.

למעלה