שלום לכולם...

youvall

New member
שלום לכולם...

לאחר שהייה רבה בגולה(פורומים זרים) אני חוזר הביתה... רבותי וגברותי... האם ידעתם ש"ס מקבלים 25% מתקציב החינוך למרות שהישיבות שלהם מוגדרות פרטיות טמכן שלמשרד החינוך אין שליטה על מערך החינוך שם? הידעתם שבזמן שהגברת ליבנת דורשת לימודי ציונות ואהבת הארץ במערכת החינוך הממלכתית,שיעורי מחנך שיעלו לתלמידים את המוטיבציה להתגייס לקרבי ולא להשתמט בישיבות של ש"ס ושל המפד"ל(לא ההסדר) מלמדים על כך שצה"ל הוא בושה למדינה והמדינה היא בושה לעם והעם הוא בושה לתורה ורק הרבנים הם צדיקים??? האם ידעתם שלמרות שהם מטיפים לנו להיות כמוהם וקוראים לנו כופרים הם למעשה כופרים בעצמם? הרי התנך ובשנה ובתלמוד ובכל אלה קיימים 613 חוקים שעל כל אדם לבצע אך אין אף אדם חי שמקיים את כל ה613,רוב הרבנים המהוללים לא מקיימים בכלל 100 חוקים וביניהם חוקים חברתיים שנוגעים אך ורק להם לדוגמא: לרב אסור לקחת כסף על דרשה אך כזכור לכולנו עובדיה מרוויח מיליונים מהדרשות שלו. גברותי ורבותי,מדינת ישראל הגיעה לנקודת שבירה,מערכת החינוך גרועה,הכלכלה קורסת,הממשלה מתפוררת,הביטחון צריך לקבל בוסט כדי שיחשב לגרוע והחרדים ממשיכים לאיים.... הגיע הזמן להפסיק את הכפייה הדתית הזה. הגיעה הזמן להפסיק לממן את הישיבות הפרטיות של ש"ס ולהעביר את הכסף הזה למערכת החינוך הממלכתית. הגיעה הזמן לבטל את חוק טל ולגייס את כולם,הצבא היהודי מן הראוי שכל יהודי ללא בעיות בריאותית ישרת בו. אני יהודי בדיוק כמו עובדיה וישי ואם זה לא מתאים להם שילכו לחפש להם מדינה אחרת ושם יקימו מדינת הלכה,כמו אירן..... אלה דברי ליום זה יובל

אדם70

New member
זה מה שיש לך להגיד?

אנשים נהרגים כל יום מפיגועים, אלפי חולים , תאונות דרכים, אסונות,צרות רבות. וזה מה שיש לכם להתעסק יומם ולילה להיות מול המחשב ולחפש מומים וחסרונות בכל מי שלא מסכים לדעתך ה´´מיוחדת´´ וה´´נאורה´´ האם זה מה שצריך לעשות בימים קשים אלו?

talking heads

New member
אתה שוכח דבר אחד חשוב.....

התנ"ך וכל שאר הספרים הם רק תירוץ לכוח...... לרבנים לא אכפת מהחוקים שכתובים שם....הם כבר קיבלו את הכוח שלהם....הם שולטים טוטאלית באלפים....ניראה לך שלמישהו אכפת מכמה חוקים לא חשובים?!

youvall

New member
להם לא אכפת....

אבל זה בדיוק הבעיה... למרות שנבחרי העם יודעים שהחרדים אינם צדיקי גדולים הם לא משתמשים בזה על מנת להוריד מסדר היום כל נסיון של כפייה או איום של החרדים... ובאשר לביקורת שקיבלתי על מה שיש לי להגיד... תאמר לי,אתה חושב שזה שחיילים חילונים מתים זה רע נכון,אז אני חושב שמה שרע זה שרק חילונים מתים.... אני לא חושב שאםשר לצאת עכשיו מהשטחים,אני חושב שהמלחמה הזאת היא מלחמת קיום אבל לא מקובל עלי שאני בעוד שנתיים צריך ללכת לשמור על הישיבות הפרטיות של ש"ס בזמן שהם לא מתגייסים... ועל זה התרעמתי... אני מקווה שהבנת יובל

talking heads

New member
רגע רגע רגע.....

אם אתה עוד שנתיים מתגייס אז אתה בן 16...... ואם זה נכון כל הכבוד לך.....אתה יודע לכתוב ולהתבטא בצורה יפה מאוד... אתה באמת בן 16? ומאיפה אתה?

youvall

New member
כן אני בן 16

ומה לעשות אני שמאלני דפוק(או ככה זה מה שהחברים שלי אומרים) אי מקרית אונו ואם יש משהו מקרית אונו הוא בטח מכיר אותי מהבחירות-הייתי נוער עבודה,אי זה שכל הזמן ניסו לדרוס אותו... ותודה,אני כותב ככה בכל הדברים,מבחנים,עבודות ומאמרי דעות... יובל

מגי35

New member
סליחה, מה אתה מתלהב מגילו?

מה ההתבטאות שכל כך מצאה חן בעינך? שרק חיילים חילונים נהרגים בצה"ל? בגלל זה הוא בן 16. לכתוב שטויות. שטויות. והכי גרוע, אף אחד לא העיר לו על כך... אז הוא בן 16....

youvall

New member
כנראה לא הבנת אותי נכון

לא התכוונתי שמה שאני חושב זה שחיילים צריכים למות אני התכוונתי שלכך שהמאבק בפלסתינים הוא מאבק הכרחי ואני מתרעם על כך שבזמן שחיילים חילונים(חברים שלי מכיתות גבוהות) נשלכים לשכם ורמאללה בחורי ישיבות שמשתמטים ממשיכים ללמוד תורה בישיבה בכפר דרום... ועל זה התרעמתי.... יובל

מגי35

New member
תגיד. מה אתה מבלבל במח?

מה אלו הישיבות בכפר דרום? על מה אתה מדבר? לך תעשה שיעורים ותחזור בפריצה מרשימה (גיל. מנטרות) לפורום..... והכי גרוע. שיש עוד כאלו שמתלהבים מבורותך.....

Anne4

New member
ליובל - ברוך הבא! ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף לקרוא אותך! נראה לי כי הוריך עשו עבודה טובה איתך
שיהיה לך יום נפלא - והמשך כך!

youvall

New member
אני לא חושב שהורי עשו עבודה טובה

שני הורי ימנים,אבי ימני יותר קיצוני... כך שאני לא חושב שהם חושבים שהם עשו עבודה טובה יובל

יאן פת

New member
מה אתה מבין בכלל?!

טרם תגובתי, ראיתי שענית למטה שאתה בסך הכל ילד בן16, אז אני אציע לך הצעה מאדם באותו גיל כמוך, אל תחשוב שאתה יותר מדי חכם, ואם אין לך מקור מהימן לסמוך עליו, אל תקפוץ עם שקרים ושטויות, יקירי! אני לא יודע כמה ש"ס מקבלת מתקציב החינוך, אבל אל תעז להכליל את המפד"ל באותה קטגוריה עם ש"ס! ציבור המפד"ל נותן את הנשמה שלו למדינה, בני הנוער של הציבור הדתי לאומי מתגייס לרוב ליחידות הכי קרביות, תורם מעצמו חברתית ושומר על זהות יהודית חיובית במדינה שלנו, בשונה מאדם כל כך שלילי כמוך, שכל מה שהוא יודע זה לשנוא, ולשקר. תתביש לך, שנאה לא תוביל אותך לשום מקום טוב, ואתה לא בעמדה לגרש ממדינת היהודים, שצריכה גם להיות יהודית, אך יהודי, לא משנה כמה פנאט הוא לדעתך!!!!!!!

talking heads

New member
לדעתי הוא התכוון לש"ס ולא

למפד"ל...שלהם באמת מגיע כל הכבוד....זאת אומרת החלק שם עם הכיפות הסרוגות..... מלח הארץ....

gershon17

New member
למפד"ל לא מגיע כל כך כל הכבוד

הם הולכים ומתחרדים (נשים כבר לא שרות בכינוסים שלהם, נגיד). כבר לא נשאר הרבה בין המפלגה של בורג והמר מלפני עשרים שנה לחרד"לים הקיצונים שמנהלים אותה עכשיו. ולחשוב שב-96 עוד הכרתי מישהו שהצביע למפד"ל ולפרס ביחד...

מגי35

New member
טעות בידך, גרשון 17

והדבר נובע כמובן מחוסר ידע משווע בנושא הדתי. אבל זה לא חדש עבורי... אלו שמתחרדים מזמן לא רואים עצמם מפדלניקים אלא אמונים המשתייכים למפלגות היותר ימניות (תקומה, מולדת, מצ"ד בזמנו, וכו). המפד"ל של היום על חמשת המנדטים שלו "מורכב" מאנשים שדרכם של שפירא ובורג היא נר לרגלם. הם לא התחרדו ולא בטיח. עדות המזרח עברו לש"ס והמתחרדים למפלגות שציינתי לעיל.

youvall

New member
טעות בידך מגי 35

חמשת ח"י המפד"ל הולכים ימינה יותר ויותר(ראי את היו"ר החדש) והם איבדו את דרכם של בורג ושפירא... נא לבדוק את העובדות שלך לפני שאת מציגה אותם... להתראות יקירתי יובל בן 16

מגי35

New member
טוב, מה אגיד לכם: יובל וגרשון...

יובל. התייחסתי תגילך אך ורק בגלל בעובדות שאינם נכונות ואינן מציאותיות. בעוד שגרשון כותב על מפדל שהולכת ומתחרדת, ועל כך עניתי לו, אתה עונה לי: כן. כן. המפדל הולכת ימינה. ימינה. אתה מבין את הסתירה? זה כותב על התחרדות וזה כותב על התיימנות....וזה אותו דבר, כמובן.... עניתי על ענין ההתחרדות בנפרד ועל ענין ההיימנות בנפרד. יובל, אתה מוכן בכל זאת לציין למה אתה מתכוון ישיבות פרטיות של המפדל? אולי תאיר עינינו? ועוד, לא ענית לי מאיפה צצה ישיבה בכפר דרום? גם שם יש לך חברים? ובכלל, איפה זה כפר דרום? אל תתחכם, תענה לענין...

youvall

New member
בשעה טובה...

את מתייחסת למה שכתוב... נתחיל מבסוף,כפר דרום נמאת 1.6 ק"מ מעזה,כלומר מייל אחד מהעיר עזה,בכפר דרום קיימת ישיבה פרטית של המפד"ל שלומדים בה 27 אנשים. על הישיבה שומרים 32 חילי צה"ל... המפד"ל אכן הולכת ימינה ובד בבד היא מתחרדת,היא יותר ויותר מנסה לכפות את דרך חייהם על החילונים כמו ש"ס.... העובדות שהצגתי נכונות ולצערי גם מצאותיות.... אבל אני מברך אותך שבשעה טובה התחלת להתייחס למה שכתבת ולא לגילי יובל

למעלה