שלום לכולם

0sveta0

New member
שלום לכולם

זה שבוע שאני בפורום אמנות נהנית להסתכל על יצירות של אנשים, אז חשבתי לשתף אתכם באמנות שלי, ואני מאוד אשמח לקבל תגובות וביקורות. הציורים הבאים הם חלק מפרוייקט שהכנתי במשך שלוש שנים בנושא היקום, היצירות לא בסדר כרונולוגי, אבל יש להם בסיס ורעיון די משותף, מהכלל אל הפרט. (מוטי, אני אשמח לשמוע מה אתה חושב- אלו התמונות שהבטחתי להראות לך).

בוסר

הצחקת אותי כשכתבת "יצירות בנושא הקיום". כי בסוף המכנה המשותף של רוב היצירות בעולם הוא נושא הקיום. קשה ליצור משהו שלא יהיה ניתן לקרוא לו "הקיום" או "החיים". עכשיו לעינייננו. בכלליות: רוב הציורים (מלבד הראשון) מאוד קיצ´יים, טכנית יש לך יכולת דיי גבוהה אבל יש לך רק בעיה בקומפוזיציה, רוב הקומפוזיציות לא הרמוניות ולא מעניינות. הציור הראשון מאוד מצא חן בעיניי. והאמזונה היא ממש ציור גרוע בעיניי, כאן לאו דווקא בגלל הסיבות שציינתי אלא דווקא בגלל שהוא סתם מכוער. :) בסך הכל אני חושב שיש לך עתיד :) שוודי פריך וקל

הליויתן

New member
בוסר כתבו כאן,

אני מאד ארצה לתקוע שיניים בפרי הזה כשיבשיל! יש מחשבה! יש תוצאות יש עם מה ולאן להתקדם! הלואי עלי! ואת צעירה ורק מתחילה! איזה יופי

0sveta0

New member
תיקון קל

יצירות בנושא ה י ק ו ם. יש הבדל קטן אך תהומי. תודה על הביקורות, ואנסה להשתפר פעם הבאה. את הציור הראשון שאהבת ציירתי בין האחרונים, אז אולי זה בגלל שהתפתחתי יותר.

0sveta0

New member
טכניקה...

למה הכוונה בדיוק? בצבעי אקריליק עם מכחול אם לזה הכוונה, שמן אף פעם לא ניסיתי. תודה רבה (שאמרת שהציורים יפים).

0sveta0

New member
עוד משהו

הציורים על הדיקט 50X70, ועל בריסטול גם 100X140 וגם 50X70 אם אתם רוצים לדעת את המשמעות של הציורים, אז יש לי קובץ DOC

הליויתן

New member
בטח רוצים לדעת!

אהבתי את המוח יש אצלי אבן שמחכה להיהפך למוח(אולי גם ההפך?) ברגע שאמצא קצת זמן אם רק היה לי! מהר לצרף קובץ אין כמו מידע פנימי לעורר סקרנות!

0sveta0

New member
לא מכוון

פשוט לא צילמתי את כל התמונות, ולא הייתה הראשונה שהכי חשובה, אז אח"כ כבר לא הייתה חשיבות, כי צריך לראות את כל היצירות ביחד בשביל להעריך, והצגתי את הפרוייקט בתערוכה שבניתי לבד, עיצבתי, תליתי, במשך כמעט שבוע, אבל בסוף זה השתלם...

p o l i

New member
מסקרן אותי לדעת

כמה קיבלת על הפרוייקט? אני אישית לא התחברתי לתמונות כי מאוד קשה לי להתחבר לרגשות... טוב זה קצת מסובך... לא לרגשות עצמן אלא להפגנת רגשות! וזה גם מופיעה בציורים שלי אני לא מצליחה לצייר את הדעה והרגשות שלי אני בד"כ מציירת דברים שמשפיעים על הרגשות והדעות של אחרים או סתם טבע דומם אופס... התכוונתי רק לכתוב שאני לא מתחברת והפכתי את השרשור אלי.

למעלה