שלום לכולם

0sveta0

New member
לא כל כך הבנתי

למה את מתכוונת, שאני לא הפגנתי מספיק את הרגשות או משהו? זה בסדר את לא חייבת להתחבר לכל דבר, זה פשוט משהו אישי שלי, וגם הדעות שלי השתנו עם הזמן. קיבלתי 100, וזה לא רק על הציורים אלא גם על דרך ההגשה, והשקעתי בזה ממש הרבה, בניתי תערוכה כמעט שבוע, והכנתי מוזיקת רקע ועוד אפקטים מיוחדים. בקבוצה שלנו עוד בחורה קיבלה 100- היא עשתה על נשים דומיננטיות, וממש הגיע לה, איכות הציור שלה ממש גבוהה.

מגמת אומנות?

איזה כיף זה בטח ללמוד ציור,באוירה לא הכי ביקורתית עדיף...יש לך עוד עבודות שעשית במגמה? ודרך אגב,זה נוח לצייר על בריסטול? זה בריסטול עבה כזה?

0sveta0

New member
כן

אחד השיעורים שהכי אהבתי זה אמנות, לצייר עם מוזיקה, להשתחרר מהלחצים וכו´, ביחד עם יצירה היו גם שיעורי תולדות אמנות וגם ממש אהבתי, שהעשירו את הידע שלי באמנות. על בריסטול זה לא כל כך נוח לצייר, למרות שהוא עבה כי הוא מתגלגל מהמים ואח"כ כאשר אני מעבירה את הציור ממקום למקום אני מגלגלת אותו, וזה הורס את הציור, כך שלצייר על דיקט מהבחינה הזו הרבה יותר טוב, כי הוא נשמר יותר טוב.

danbros

New member
יפה מאד!

האהוב עליי הוא הציור הראשון, בו למרות אי-הסדר שנוצר בין הצבעים והצורות, יש איזשהוא איזון ביניהם, בעיקר בגלל הקומפוזיציה הטובה שיצרת בו. העין כל הזמן מתרוצצת לאורכו ורוחבו של הציור ומגלה עוד דברים חדשים - זה נפלא! אני מצטרפת לדעות הכותבים לפניי, ואומרת שנדמה לי שאת המכשף למשל כבר ראינו, זאת אומרת שיש בו משהו שהוא פחות אישי שלך, פחות ממך, וזה חסר לי. שלא תביני לא נכון, אני בעד לצייר כל דבר כמעט, ואף להעתיק יצירות של אחרים לעתים, כדי לשפר את הטכניקה וגם כדי לגלות דרך שם (בין היתר) את האמת שלך. אל תפסיקי לצייר ולחפש אשמח לראות עוד בהצלחה דנ

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

עבודות מושקעות, חלקן מעניינות, יכולת טכנית גבוהה יותר היתה מביאה אותך לתוצאות מרהיבות, זה יבוא עם הזמן לא לדאוג. שוב, ברוכה הבאה אל הפורום שלנו.

0sveta0

New member
אם הייתי דואגת

אז לא הייתי ממשיכה לצייר, ובקשר ליכולת טכנית, היא תמיד משתפרת עם הזמן. וסוף סוף אני שומעת דעות כנות ולא משוחדות...

fogelda

New member
רעיונות מענינים

חלק מהתמונות מצטיינות ברעיונות מענינים מאוד (התמונה הראשונה, "העין הבוכה" הן דוגמאות). לא הייתי קורא לאף תמונה קיץ´, אבל ראינו הרבה תמונות דומות ל"אמזונה" או ל"מכשף" למשל. פעם ניתן לי טיפ שאולי תוכלי להעזר בו: תהיו שובבה כשאת מציירת, כלומר, תני ליד שלך לנוע ביותר חופשיות. לדוגמה, הדשא שציירת ב"ג´ונגל" יכול להיות הרבה יותר פרוע, אם את בעצמך תתפרעי. בסה"כ מאוד אהבתי את התמונות שלך ובבקשה תעלי את העבודות שלך גם בעתיד. בברכה דניאל

0sveta0

New member
../images/Emo51.gif

אני אשמח להעלות עוד ציורים שלי בעתיד, ולדעתי אתה צודק בקשר לג´ונגל. זה משהו שאניעובדת עכשיו -הפרעות שבי.

למעלה