שלום לכולם

אור603

New member
שלום לכולם

שלום לכולם
שמי אור
אני בת 25 ובאתי לכאן כדי לספר את הסיפור שלי

לפני 10 חודשים נפרדתי מחבר שלי שהיה בעצם האהבה הראשונה שלי
היינו כמעט 4 שנים ביחד.

נפרדתי ממנו אחרי שהוא סיפר לי 8 חודשים לפני הפרידה שהוא דיבר עם מישהי באינטרנט וזה הגיע לזה שהוא היה מטריד אותה ועוד בחורה נוספת בשיחות טלפוניות
והיה חושף במצלמה את איברו, הבחורות התלוננו והמשטרה חקרה אותו על הטרדה טלפונית ומעשה מגונה.
הוא סיפר לי הכול ממש בהתחלה שהמשטרה פנתה אליו. הוא סיפר לי את זה עם דמעות בעיניים ואמר לי שהוא אוהב אותי ולעולם לא נפגש עם אף בחורה במהלך הקשר.
אמרתי לו שאם הוא היה נפגש עם מישהי מאחורי הגב שלי, הייתי עוזבת אותו ישר.

בכל מקרה אחרי סיפור החקירה היינו ביחד עוד 7 חודשים, אבל הוא כנראה לקח את העניין קשה במהלך החודשים האלו,
הרגיש ממש רע ושקע בדיכאון שלאט לאט עם הזמן השתפר.
הוא התחיל לטפל בעצמו בעזרת פסיכולוג והבטיח לי שהוא יטפל בעצמו
וישפר את מה שעשה ושהוא אוהב אותי ושהוא מוכן לעשות הכול בשבילי ושהוא רוצה לחיות איתי.

ברגע שההורים שלי גילו על העניין לאחר שסיפרתי כי לא יכלתי להחזיק את זה בבטן יותר. הם אהבו אותו, אבל כנראה לא מספיק.
אבא שלי אמר לי שלא משנה עד כמה הוא בחור טוב, הוא עם תיק פלילי ואסור לי להיות איתו.
אמא שלי הייתה המומה, הוא היה יושב איתה במשך כל יום שישי ומדבר איתה במשך שעות במטבח, עוזר לנו, מבשל בשבילנו.
בבית אבא אצלינו הוא זה שיותר מחליט החלטות.

זה רק חצי מהסיפור...אני לא רוצה להעמיס, זה סיפור די ארוך.

Mr Blue Sky1

New member
אני מציע לך לחשוב עם עצמך

מה את מרגישה כלפיו.האם את עדיין אוהבת אותו ?
לפי התיאור שלך נראה שהוא השתנה במהלך התקופה האחרונה.אבל...
אם את מרגישה שההערכה שלך כלפיו פחתה בעקבות המקרה הזה, וגם האמון שלך בו, אני לא בטוח שכדאי לך להמשיך בקשר.
כמו שציינתי בהתחלה, כדאי לך לשאול את עצמך האם את יכולה לשים את המקרה הזה מאחורייך ולהמשיך הלאה.
בנוגע להורים שלך, לי קשה מאוד להיות בקשר שההורים שלי לא תומכים בו.וזו אגב אחת הסיבות שבגללן נפרדתי מהחברה הראשונה שלי.

שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה !

אור603

New member
המשך הסיפור

שלום לכולם.

המשך הסיפור שלי לאחר הפרידה לא ידעתי להכיל את זה ואיך לספר לו כי אהבתי אותו אבל ההורים אילצו אותי להיפרד ממנו.
אז די התעלמתי ממנו ומשיחות שלו שקיבלתי בטלפון וגם מכתבים במייל עד כמה שהוא אוהב אותי.

אני הייתי אז תחת הרבה לחץ, ולא יכולתי להתמודד בכלל, הוא רשם לי מייל אחרי חודש הוא היה מתעורר במשך חודש ימים עם בכי ולא מבין
למה אני לא מדברת אתו ומתעלמת. פשוט לא היה לי מה להגיד לו. האהבה הייתה אבל נעלמה לאט לאט כשההורים שלי ואחותי הפכו את העניין
להחלטה שלהם ואילצו אותי להיפרד. קשה לי להחליט אני מאוד ביישנית, כמו שאומרים.. "מים שקטים חודרים עמוק".
מאז אני נמצאת בסוג של חרדה שהוא תמיד מנסה לעקוב אחריי ואורב לי בפינה.

אני מטפלת בבעיית חוסר התקשורת והחרדה החברתית עם פסיכולוגית.

סתם מעניין אותי לדעת מה אנשים שונים כאן חושבים על המקרה?

הרי אולי הוא לא הבין מה קרה בעצם. הרי אני ידעתי במשך 8 חודשים על חקירת המשטרה וזה לא הפריע לי ברמה שחתכתי את זה ישר
אבל רק לאחר 8 חודשים נפרדתי ואני בטוחה שהוא הבין שמדובר בהורים שלי, הרי היינו כמעט 4 שנים ביחד, הוא הכיר את המשפחה די טוב.

אמנם עברו 10 חושדים מאז הפרידה אבל בהתחלה הייתי בהדחקה, לא דיברתי על זה וניסיתי לחזור אחורה בזמן איך שהחיים שלי היו נראים לפני שהייתי אתו.
לפני חודשיים בערך ההדחקה הזאת התפוצצה ואני כל הזמן חושבת על המקרה הזה..

Mr Blue Sky1

New member
אני מבין אותך.זה בהחלט לא קל.

ובכל זאת, אני מעוניין לשאול.נניח שההורים היו מאשרים לך להמשיך להיות אתו בקשר, היית ממשיכה או נפרדת ממנו ?
לפי התיאור שלך נראה שזו הייתה פרידה מאולצת, שנבעה מהרצון של ההורים.
בכל מקרה, אין לך מה לפחד ממנו.הקשר שלכם הסתיים, וכעת כל אחד פונה לדרכו.אני בטוח שאת ראויה למישהו יותר איכותי מהבחור שהיית אתו בקשר.
אין ספק שזו חוויה לא נעימה שקשה מאוד להמשיך ממנה הלאה.
תהיי חזקה.

daoli

New member
תגידי תודה להורים שלך, אני לא מבינה

איך את מסוגלת להיות עם בנאדם שמטריד מינית בחורות אחרות ומתנהג כסוטה.
ועוד נשארת איתו 7 חודשים אחרי שגילית? אני הייתי בורחת כל עוד נפשי בי ובטח שהייתי נגעלת עד עמקי נשמתי.
התנהגות כזאת לא מקובלת עלי בשום צורה.

וזה מזכיר לי שהיתה תקופה שגרתי בתאילנד ובכייף השאלתי את מפתחות הדירה שלי בישראל לכל מיני חברים.
והיה גם בחור אחד שצעיר ממני בשמונה שנים שאמא שלו ביקשה מאמא שלי את המפתחות לדירה והסכמתי.
תכלס עבדתי איתו תקופה והוא היה אחלה בנאדם, מופנם ושקט עד ש......
ערב אחד (אחרי שנים) צילצל הטלפון ואמרו שמדברים מהמשטרה ומבקשים ממני להגיע לתחנת המשטרה לזהות תמונות שלי.
הגעתי למשטרה והייתי בהלם. היו שם 35 תמונות שלי שהמשותף בין כל התמונות זה שאני עם בקיני בים או בבריכה,
כמה תמונות שובבות מגיל 16 שרואים קצת ציצים וכמה תמונות של סאונה. מסתבר שמצאו את כל התמונות האלה בדירה של
הבחור הזה. והיות וכל התמונות שלי היו בקרטון, אז לא שמתי לב בכלל שחסרות.
המניאק נהג לגנוב תמונות של נשים שהוא מכיר ולאונן עליהן בעעעעעע

הוא גם גנב קלטת שאני רוקדת בה סטרפטיז ואותה לא מצאו מעולם.
, אמא שלי מעולם לא סלחה לו ועד היום היא ממש רותחת מכעס
כשמישהו מזכיר אותו או את המקרה.

אישית אני לא הייתי נפרדת מהבחור בגלל התיק הפלילי, אני הייתי נפרדת בגלל שיש כנראה בעיה אישית קשה יותר מאחורי הדברים.

לדעתי שגית בפעולות שנקטת, התעלמת ממנו? למה?

הייתם זוג לכל דבר, ואני מבינה לחלוטין את הרצון להתנתק מגורם שלילי בחייך, אבל התעלמות זו לא הדרך .

היית צריכה לפעול בצורה כנה, לומר לו שאת מצטערת, אבל את לא יכולה להמשיך לאור כל מה שקרה, שאין ספק שהוא צריך אכן טיפול

פסיכולוגי, לא רק עכשיו אחרי שנכנס לדכאון, אלא טיפול שיעור לו להבין מה גרם לו למעשים הפליליים שעשה, שהם אינם טבעיים או נורמליים, ואולי אחרי

שיבין ממה זה נגרם, יוכל להרפא באמת.

הוא לא צריך לעשות את זה בשבילך, הוא צריך לעשות את זה בשבילו, בשביל שיוכל להמנע מדברים כאלה או גרועים יותר בעתיד, ורק אז יוכל לנסות

לקיים קשר זוגי .

ההתעלמות הביאה למצב גרוע יותר.. לדעתי פשוט תבהירי לו שאת מעדיפה לא להיות איתו בקשר זוגי עד אשר יפתור את בעיותייו האישיות ,

את לא צריכה להיות הסיבה לטיפול, או הסיבה לחייו, הוא צריך לקחת את עצמו בידיים ולפעול מהר למען חיים נורמליים בשבילו.

אני מסכים עם לימור ב100 % אור

אין צורך להתעלם.
בכל מקרה לפי מה שסיפרת, אני מניח שזה קרה לפני הרבה זמן ואי צורך
להסביר לך איך לנהוג,
אלא איך את צריכה לנהוג להבא.

באופן כללי נראה שההורים אילצו אותך, התערבות של הורים היא לעולם לא טובה ולא בריאה ואף במקרים מסוימים מאוד מזיקה.
היה לי את הניסיון האישי שהייתי בקשר עם בחורה במשך שנתיים וחצי והוריה לא אהבו אותי כי הם באו ממקום של כסף והמשפחה שלי לא.
ובסופו של דבר גם שכנעו אותה לצאת מהקשר איתי.
יש דברים שלפעמים לא הולכים יד ביד.
חבר טוב אמר לי.."אם היא נתנה להורים להחליט בשבילה ולא עמדה על שלה, סימן שהאהבה בשבילה לא הייתה חזקה מספיק.

אני לא חושב שלפי מה שסיפרת הבחור היה בעייתי, גם אני לפעמים קצת מופנם וביישן, באופן כללי זה עדיף תמיד על אנשים עם ביטחון מופרז.

יש לו בעיה אישית ככל הנראה וטוב שהוא לקח את עצמו בידיים והתחיל לטפל בעצמו לפי מה שסיפרת.
בנוסף לדעתי...זה שהוא היה בדיכאון רק מראה לך שהיה לו קשה עם המצב שהוא הביא על עצמו והוא ניסה לחפר.
אולי היה בדיכאון מהמצב שאליו נכלא, אולי היה בדיכאון כי כאב לו להבין שפגע בך, חבל שלא יצא לך לברר אתו אז, אלא אם כן יצא לך..שתפי אותנו..

יש אנשים שיודעים לסלוח, ויש אנשים שלא יודעים, במקרה שלך כנראה שההורים החליטו בשבילך. מאוד עצוב ואני רציני שאני אומר מאוד עצוב.

בדומה למקרה שלי שההורים של הבחורה גם כן החליטו אך מסיבה שלא התאמתי להם מבחינה כלכלית.

בכל מקרה אני מסכים עם לימור ב100 %, התעלמות זו לא דרך.

Mr Blue Sky1

New member
אני נאלץ לא להסכים אתך

לפני עשרה חודשים נפרדתי מהחברה הראשונה שלי.
בסופו של דבר, אני קיבלתי את ההחלטה להיפרד ממנה, אבל אני חייב תודה לאמא שלי שאמרה לי כמה וכמה פעמים שאותה בחורה אינה מתאימה לרמה שלי.והיא אכן צדקה.
אמא שלי חשפה אותי לקשיים של אותה בחורה שאני כלל לא שמתי לב אליהם, ולכן אני אפילו יכול לומר שהיא הצילה אותי בקשר הזה.
אתה צודק שלפעמים התערבות של הורים בקשר עלולה להזיק, אבל לפעמים היא דווקא יכולה להציל קשר (כפי שקרה במקרה שלי).
לי באופן אישי יהיה קשה מאוד להיות עם מישהי בקשר, אם ההורים שלי או שלה לא יתמכו בקשר שלנו.לדעתי, תמיכה של הורים בקשר היא דבר מאוד חשוב.

Mr Sinister969

New member
לדעתי.....

אם את רוצה איתו קשר (ולא משנה מאילו סיבות) אני חושב שהרישום הפלילי שלו לא אמור להשפיע....

נערה מבית טוב פוגשת בבחור בלי בית
רחבת הריקודים מוארת למחול מסוכן
בין האורות המהתלים נפגשות העיניים
וצלילי הגיטרה עולים בעשן

המשקה בכוסות מרטט, את שלה עד הסוף היא גומעת
לא שומעת צלילי סכנה או סימני אזהרה
היא מחוללת אליו היא עושה את הצעד
שממנו אין דרך קלה חזרה

הם רקדו את עצמם לעצמם
כמו היו לבדם בעולם
הקלפים הטובים בידם
כל הלילה
על רחבת הריקודים
רחבת הריקודים

הוא אחד בחור עבריין שנכנס ויוצא מן הכלא
עם קופת שרצים מצלצלת תלויה על הגב
למה לך לסבך את עצמך בחיים שכאלה
את חושבת ודאי שאיתך הוא יחזור למוטב

הם רקדו...

האושר הוא
האושר הוא
האושר הוא הפשע המושלם
כן, היא לו והוא לה
שתי עיניים להבה
היא לו והוא לה
כל הלילה
על רחבת הריקודים
רחבת הריקודים

פעמון אזעקה מצלצל לו והוא לא בורח
אין מקלט מפניה אפילו מעבר לים
כברק של סכין משונן כך יופייה מפלח
את ליבו היודע שכאן הוא שפוט עד עולם

על רחבת הריקודים
רחבת הריקודים

Megie

New member

היי אור..ברוכה הבאה לפורום!

אני מסכימה עם רוב המגיבים לך.. עשית צעד חכם בהחלטה להיפרד..ואני חושבת שבאיזשהו מקום סיפרת להורים בעיקר כדי להיות יותר חזקה בהחלטה לחתוך..כי ידעת מראש שהשפעתם תיהיה יותר פרקטיתובסופו של דבר ידעת בפנים שזאת טעות להשאר איתו, אבל לפעמים אנחנו זקוקים לחיזוק חיצוני כדי לבצע צעדים מהותיים, במקרה הזה-יותר קל לעשות צעד כזה בידיעה מוחלטת שאין דרך חזרה וזה מה שהכי נכון לנו.
תראי, סטיות מתגלות הרבה פעמים באנשים שלעולם לא היינו חושדים בהם(כמו שדאולי סיפרה) הרבה אנסים לא נתפסו שנים-בגלל שלא היו מוכרים למשטרה וכשנתפסו הסביבה הייתה בשוק כי הרי מדובר באנשים מכובדים בעלי משפחות וחיים מעוררי קנאה..אבל כן, ככה זה..ואת לא רוצה למצוא את עצמך עם חולה נפש שעוד 10 שנים יטריד מינית את הילדים שלכם או עוד כלמיני דברים חולניים שמתלווים לסטיות האלו.

תביני, לא משנה מה..ההתנהגות שלו זה סטיה פנימית, משהו חריג אבל אין לה קשר לאיך שהוא רואה אותך..בכל זאת הייתם שנים יחד, ואולי חלק מההתגברות שלך תיהיה לסגור את המעגל איתו, הוא היה חלק מחייך ולמרות הסודות ששמר ממך-הכרת אותו וחוויתם כמה שנים יחד..הוא לא רוצח ולא פגע/יפגע בך..אז אין לך מה לפחד ממנו בקטע שיארב לך, אני לא חושבת שיש סיכוי שיפגע בך ואת צריכה לזכור את זה.. זה טוב שאת מעלה את זה כרגע, את מתמודד עם הנושא, באיזשהו שלב ההתמודדות תעזור לך פשוט להוציא הכך מהמערכת..ובכלל, אולי איפשהו ההתעלמות ממנו לא הייתה חכמה לך, ודווקא לסיים את זה בצורה מכובדת היה משאיר אותך יותר רגועה.

בשורה התחתונה-פעלת נכון, עשית את מה שהיית צריכה לעשות, תתני לזה עוד קצת זמן ותראי שזה נעלם..תיהי חזקה

אני נאלץ לא להסכים עם מאגי

לדעתי מאגי את טועה, צריך לדעת לקחת בחיים כל מקרה לגופו, זו החכמה, כל אדם בעולם הוא אינדיבידואל.

את לא יודעת מי הבן אדם, מה הוא עשה בעצם, ולא הכרת אותו כל חייו. אז את באה לגזור את דינו?, נראה לי מגוחך...

ספציפית לסיפור של אור עד כמה שאני מצליח להיכנס לרוח הדברים, לא נראה לי שהוא עבריין כבד. הוא סך הכל בחור טוב שהסתבך.
להתקשר לבחורות בטלפון ולהטריד זו עבירה מן הסתם ועבירה פלילית, אבל לא עבירה כבידה. הוא לא תקף אף אחת עד כמה שידוע לנו ולא נפגש עם אף אחת.
כנראה יש לו בעיה אישית ולפי מה שאור מספרת הוא הלך לטפל בעצמו והרגיש רע עם המצב. ניתן להסיק שיש לאיש רגש.

אני לא יודע מה אתכם, אני מאמין שהיה צריך לסלוח במצב כזה, אני בן אדם שתמיד בעד לתת צ'אנס,
הרי זה לא כאילו הוא ניהל רומן מהצד ושכב עם בחורות אחרות, שזה דבר ממש גרוע שלדעתי שאין סליחה עליו
הוא עשה משהו קצת הזויי, זה נכון. אבל הלך לטפל בעצמו כי הבין שיש בעיה. לדעתי אפשר לכבד דבר כזה, שוב..תלוי באופן המקרה...וזה לא מקרה מזעזע...
יכול להיות שנפרדת ממנו בסופו של דבר כי לא יכלת להתמודד או להכיל את המצב בתוכך?, שזה משהו אחר לגמרי..

אבל מי אני שאשפוט, יש מצב שחסרים לנו פה פרטים שאור לא משלימה..
בכל מקרה, אור אני אהיה קצת אמתי אתך ולא סתם אתן לך הרגשה טובה כמו כולם כי באת לפורום...וזה עוד למרות שאני גבר רגיש..

עשית מה שעשית, לקחת את הבחירה שהחלטת או שהחליטו בשבילך, היה מה שהיה וזהו.
תני לזה רק לכשל אותך בחיים ולדעת שתוכלי להתמודד עם מצבים הרבה יותר קשים מהמצבים האלו.
לפחות כי מדובר באהבה ראשונה, ואני יכול להזדהות ולהבין.

.

למעלה