שלום לכולם
שלום לכולם
שמי אור
אני בת 25 ובאתי לכאן כדי לספר את הסיפור שלי
לפני 10 חודשים נפרדתי מחבר שלי שהיה בעצם האהבה הראשונה שלי
היינו כמעט 4 שנים ביחד.
נפרדתי ממנו אחרי שהוא סיפר לי 8 חודשים לפני הפרידה שהוא דיבר עם מישהי באינטרנט וזה הגיע לזה שהוא היה מטריד אותה ועוד בחורה נוספת בשיחות טלפוניות
והיה חושף במצלמה את איברו, הבחורות התלוננו והמשטרה חקרה אותו על הטרדה טלפונית ומעשה מגונה.
הוא סיפר לי הכול ממש בהתחלה שהמשטרה פנתה אליו. הוא סיפר לי את זה עם דמעות בעיניים ואמר לי שהוא אוהב אותי ולעולם לא נפגש עם אף בחורה במהלך הקשר.
אמרתי לו שאם הוא היה נפגש עם מישהי מאחורי הגב שלי, הייתי עוזבת אותו ישר.
בכל מקרה אחרי סיפור החקירה היינו ביחד עוד 7 חודשים, אבל הוא כנראה לקח את העניין קשה במהלך החודשים האלו,
הרגיש ממש רע ושקע בדיכאון שלאט לאט עם הזמן השתפר.
הוא התחיל לטפל בעצמו בעזרת פסיכולוג והבטיח לי שהוא יטפל בעצמו
וישפר את מה שעשה ושהוא אוהב אותי ושהוא מוכן לעשות הכול בשבילי ושהוא רוצה לחיות איתי.
ברגע שההורים שלי גילו על העניין לאחר שסיפרתי כי לא יכלתי להחזיק את זה בבטן יותר. הם אהבו אותו, אבל כנראה לא מספיק.
אבא שלי אמר לי שלא משנה עד כמה הוא בחור טוב, הוא עם תיק פלילי ואסור לי להיות איתו.
אמא שלי הייתה המומה, הוא היה יושב איתה במשך כל יום שישי ומדבר איתה במשך שעות במטבח, עוזר לנו, מבשל בשבילנו.
בבית אבא אצלינו הוא זה שיותר מחליט החלטות.
זה רק חצי מהסיפור...אני לא רוצה להעמיס, זה סיפור די ארוך.
שלום לכולם
שמי אור
אני בת 25 ובאתי לכאן כדי לספר את הסיפור שלי
לפני 10 חודשים נפרדתי מחבר שלי שהיה בעצם האהבה הראשונה שלי
היינו כמעט 4 שנים ביחד.
נפרדתי ממנו אחרי שהוא סיפר לי 8 חודשים לפני הפרידה שהוא דיבר עם מישהי באינטרנט וזה הגיע לזה שהוא היה מטריד אותה ועוד בחורה נוספת בשיחות טלפוניות
והיה חושף במצלמה את איברו, הבחורות התלוננו והמשטרה חקרה אותו על הטרדה טלפונית ומעשה מגונה.
הוא סיפר לי הכול ממש בהתחלה שהמשטרה פנתה אליו. הוא סיפר לי את זה עם דמעות בעיניים ואמר לי שהוא אוהב אותי ולעולם לא נפגש עם אף בחורה במהלך הקשר.
אמרתי לו שאם הוא היה נפגש עם מישהי מאחורי הגב שלי, הייתי עוזבת אותו ישר.
בכל מקרה אחרי סיפור החקירה היינו ביחד עוד 7 חודשים, אבל הוא כנראה לקח את העניין קשה במהלך החודשים האלו,
הרגיש ממש רע ושקע בדיכאון שלאט לאט עם הזמן השתפר.
הוא התחיל לטפל בעצמו בעזרת פסיכולוג והבטיח לי שהוא יטפל בעצמו
וישפר את מה שעשה ושהוא אוהב אותי ושהוא מוכן לעשות הכול בשבילי ושהוא רוצה לחיות איתי.
ברגע שההורים שלי גילו על העניין לאחר שסיפרתי כי לא יכלתי להחזיק את זה בבטן יותר. הם אהבו אותו, אבל כנראה לא מספיק.
אבא שלי אמר לי שלא משנה עד כמה הוא בחור טוב, הוא עם תיק פלילי ואסור לי להיות איתו.
אמא שלי הייתה המומה, הוא היה יושב איתה במשך כל יום שישי ומדבר איתה במשך שעות במטבח, עוזר לנו, מבשל בשבילנו.
בבית אבא אצלינו הוא זה שיותר מחליט החלטות.
זה רק חצי מהסיפור...אני לא רוצה להעמיס, זה סיפור די ארוך.