שלום לכולם

feel the blues

New member
שלום לכולם

יש לי בעיה שצצה בימים האחרונים. מדי פעם יש לי משיכה בדמיון לבנים, מה שנקרא פנטזיה. במציאות זה קרה פעמים מעטות מאוד בחיי. כמה דברים. דבר ראשון אני מרגיש טוב מאוד בחיי כבר הרבה מאוד שנים וגם עכשיו. אני לא מרגיש במצוקה אלא כמשהו שמטריד אותי עכשיו בגלל שכל חיי הייתי עם בנות יש לי חברה שאני אוהב כבר הרבה מאוד שנים, אני לא רוצה לממש את הפנטזיה גם בשביל לא להרוס את הקשר המדהים שלנו וגם בגלל שאני לא בטוח שיש לי באמת נטייה כזאתי .. לא כזאתי שחזקה יותר ממשיכה לנשים או ששווה שתפגע בחיי. מעיין משהו קל שהיה לי לאורך השנים ולא באמת הרגשתי צורך לעשות איתו משהו ועכשיו אחרי שהגשמתי כמעט כל פנטזיה עם נשים זה מרגיש לי יותר מרגש, אבל רק בדמיון . שאני רואה גבר קרה לי אולי פעם או פעמיים שהיה בא לי לעשות משהו וגם זה אני חושב בעיקר בגלל שזה משהו שלא התנסיתי בו ...

יכול להיות שמדובר בבלבול או בסקרנות?

ככה זה נשמע לי לפחות
מה שאני מציעה זה לחשוב עם עצמך עם מי אתה מרגיש בנוח ועם מי היית רוצה להיות-עם אישה/גבר או אולי פתוח ל-2 האופציות.

כולנו קצת הומוים או קצת לסביות.

כי מבחינה גנטית ונפשית יש בנו חלק נשי או גברי בנוסף למגדר הגלוי וה"רגיל " שלנו. מותר לפהטז ומותר גם להתנסות אם רוצים. כמובן בהתאם לנסיבות החיים ובשיקול דעת או בלי שיקול דעת. בסופו של דבר הכל לטובה. אולי אתה מחפש ריגוש חדש. אולי יש לך איזה כיוון לדו מיני אפילו. לדעתי הכל לגיטימי ואפשרי. אגב, לא הייתי רוצה שחבר שלי יתנסה עם גבר אחר בזמן היחסים בינינו, אבל זה כבר נופל למשבצת של רכושנות שלי ויש כל מיני שיקולים מסביב. אם זה מספיק חשוב לחבר שלי הוא הרי יעשה את זה בתיאום איתי או בסתר. גם אם זו רק פנטזיה שמדליקה אותך זה נישמע לי לגיטימי. סופ"ש נעים.

למעלה