שלום לכולם

saarshemer

New member
כן, אני יודע

הכוונה לא הייתה שתכין הכל ממתכת ותשתמש בשרשראות לאופנוע הכוונה הייתה לשאוב רעיונות לביצוע הפרוייקט ולראות כיצד המנגנון של זה עובד שמח שיש כבר אבטיפוס..... מחכה לתמונות.....גם אם של תהליך

happy berry

New member
או, ידעתי שתהיה יעיל

eldadvg

New member
שלום לכולם

אני חדש כאן כמו שבודאי אתם יודעם..;) לא ידעתי שיש כזו קהילת קוספליירס בארץ!! טוב לראות כמות נכבדה כזו של אנשים. לפני שלוש שנים התחלתי להתעסק בקוספליי כתחביב..בואו נודה באמת תכלס פשוט השקעתי יותר משאר חבריי בתחפושות לפורים;) בכל אופן, לפני שלוש שנים הכנתי תחפושת של דארת׳ מול מסטרר וורס, כולל סייבר כפול שמפרק לשני חלקים, תשע קרניים שהודבקו לראש בעזרת דבק מיוחד ע׳י חברה שהיא מאפרת מקצועית שגם עשתה את האיפור, בגד,גלימת ג׳דיי שחבר תפר. יצא מעולה ואכן זכיתי בקום שני בתחרות תחפושות ביישוב בו אני גר. לפני שנתיים לא יצא לי להכין לעצמי תחפושת כי בני הקטן נולד כחודש וחצי לפני אז לא היה לי זמן לכלום חחח ובשנה שעברה הלכתי כסאסקה אוצ׳יה מנארוטו, הכנתי קונאי מקרטון עיפרון ואיזולירבנד, פומה שוריקן גדול גם מקרטון צבוע בשחור וכסף, חולצה עם הצווארון והסמל של אוצ׳יה על הגב, תפרתי את הפאוץ׳ שעל המותן ואת הנרתיק שתלוי על הירך הכנתי מקרטון וצבעתי בספריי שחור, השחלתי בתוכו חגורה וככה קשרתי אותו לירך. את התחבושות שקשורות על הרגליים והידיים הכנתי מבד כותנה שחתכתי לרצועות וכרכתי אותן כמו תחבושות רגילות. בנוסף לכל זה קניתי פאה שחורה ועבדתי עליה בערך שלוש שעות עם ג׳ל רגיל לשיער.. בסופו של דבר יצא מעולה וכל כך נהניתי מהעבודה שבכלל לא הפריע לי שלא זכיתי באף מקום בתחרות. שחכתי להוסיף שאת הנעליים הכנתי מכפכפי אצבע וגרביים שחורות שחתכתי. היה תענוג של עבודה. וככה מגיעה השנה, שאני לא יודע אם אספיק להכין את התחפושות כי השנה קצת טרפו לע את הקלפים ונתנו נושא למסיבת פורים שלנו.. אגדות. התכנון היה לעשות וורוולף(איש זאב..) אז זה הפך ליפה והחיה כדי להתאים לרעיון המקורי. אבל אני צריך עזרה. האם מישהו כאן הכין כבר הארכות לידיים עם אצבעות זזות(אנימטרוני..)? אם כן אני אשמח לעזרה. תודה רבה וכיף לדעת שיש עוד משוגעים כמוני, וכמו שזה נראה אפילו יותר ממני...

CibiHeart92

New member
וואו!

קוספלייר עם ילד! O_O ברוך הבא לפורום! לצערי אני אישית לא יכולה לתת עזרה בתחום שאתה מחפש, אבל אני אשמח לראות תמונות של הדברים שהכנת! נשמע שאתה ממש יצירתי :) וכן אנחנו די משוגעים.

happy berry

New member
מזתומרת משוגעים?? דברי בשם עצמך!

ויואו, כן. קוספלייר+ילד. כלכך עברו לי בראש איזו מליון רעיונות לקוספלייז שאפשר לעשות עם ילד קטן...

happy berry

New member
ברוך הבאD:

אתה מוזמן גם לפרסם תמונות של מה שעשית! נשמע מגניב ואולי אפילו נוכל לזהות אותך בכנסים. ו..נו, איפה סער כשצריך אותו להסביר על הכנת פרופס הזויים...אני מניחה שאם תשים רפרנס, או דוגמא למה שאתה רוצה להכין פחות או יותר, זה יתן למאותגרים שכלית כמונו יותר רעיונותD:

eldadvg

New member
תודה רבה

תודה רבה על הברכות:) רק תיקון קטן, קוספלייר עם שני ילדים... הילד שסיפרתי עליו קודם הוא הקטן מבין השניים, יש לו גם אחות גדולה בת 5.. לגבי תמונות לצערי אין לי כמעט תמונות לבוש בתחפושות רק של תהליכי עבודה.. אני אעלה כמה הערב כשאחזור מהעבודה.. לא הצלחתי להעלות מהנייד..

rocket

New member
ברוך הבא ~

לכל המופתעים מזה שיש לו ילד - רואים שאתם לא מכירים את קהילת שחקני התפקידים הרוסים. לרובם יש כבר משפחות וילדים והם נוסעים למשחקים ואירועים עם המשפחה ומכינים לילדים שלהם תלבושות תקופתיות. אז כן, מצטרפת לבקשה לשים תמונות של דברים שהכנת ושל מה שאתה רוצה להכין עכשיו .

eldadvg

New member
כמה תמונות

טוב מצאתי כמה דרות בעבודה כדי להעלות תמונות כל התמונות האלה הן מתוך הקוספליי של שנה שעברה, sasuke Uchia

eldadvg

New member
שאחה קטנה

יצרתי אלבום אבל אני לא יודע איך לשייך אותו לאלבומים של חברי הפורום.. בכל מקרה יש באלבום הזה עוד תמונות

למעלה