שלום לכולם...

ברוך הבא אמיר

שוויון זה טוב אני לגמרי בעד

ליידי ל

New member
אתה משתמש וחושף אותה לצורך מאבק

אתה לא מראה בדרך הזו שאתה מגן עליה. אם אתה לא מבין אולי זה יסביר לך.

א זה אבא

New member
אני אבא שלה!

אני הוא אבא שלה וזאת זכותי המלאה להביא את הסיפור האישי שלי ושל בתי לכל מסך ולכל מדיה ככל שאבחר בכך, אני יכול להבטיח לך שרק מעצם העובדה שאת רודפת אחריי בכל מקום רק מראה שבאיזו שהוא אופן ישנו מצב שגם את בעצמך אמא מנכרת או שאת סתם אובססיבית איני מבין מדוע ולמה את חושבת שדעתך לא ידועה לי?? אני על הבת שלי מוכן להגן בחירוף נפש והשנתיים האחרונות הוכיחו זאת לכל גוף במדינה הזאת. הבת שלי נוכרה ממני על ידי אמה וזאת על מנת להוציא הסכם גירושים שמן ועבה כרס וכל זאת על מנת לקיים את משפחתה חסרת האמצעים על חשבון אחרים.כפי שהתרגלו לחיות כל חייהם ובלי לשים את טובת בתנו כלל לנגד עיניה. כפי שאת כבר יודעת ומודעת עורכת דין יקרה שלי, השם הבדוי על שם הספר ליידי ל לא מסתיר את זהותך..

ליידי ל

New member
בתור אבא שלה אתה צריך לשמור על פרטיותה

ולא להשתמש בה, נקודה. ברור לך שאם גרושתך תחליט לתבוע אותך ובצדק, אתה שוב נכנס למלחמה שבה כנראה אתה תפסיד. אולי מלחמות זה מהות הסיפור שלך? אני לא יודעת על מה אתה מדבר, אך אתה בהחלט אובססיבי.

א זה אבא

New member
אני אובססיבי? את רודפת אחריי בכל מקום!

את עוקבת אחרי, ואני אובססיבי..... אם והיא תחליט לתבוע אותי על כך שאני החלטתי לפרסם את תמונותיה של בתנו אז אני יבוא אליך שתייצגי אותי... ככל הנראה את לא קראת את מוסף סוף השבוע של מעריב... תקראי אותו ואז תשאלי את עצמך את שאלת המפתח... מה יוצא לך מהוויכוח הזה איתי? את נהנית ממנו? הרי כבר ברור לך שדעותינו שונות, אני חושב שזאת היא חובתו של כל אבא אשר נותק מילדיו להביא את סיפורו האישי בכל דרך לכל מקום, אסור לתת יד למערכת הדורסנית.

א זה אבא

New member
אולי עוכרת הדין תלמד משהו

אנחנו לא עבריינים וגם לא אלימים אנחנו אבות לילדים, הרי אם כל אדם ילך לג'ונגל וינסה לנתק חיה מגוריה אפילו אם ויבחר בחייה הכי חלשה......... זאת תלחם בו כאריה! אני אבא ואני מגדל לביאה בשנתיים האחרונות יצא לי ללמוד ולהבין המון... למדתי כי קיימים במדינתנו גורמים פמיניסטים קיצוניים אשר בחרו לקחת את העניין למלחמה בין המינים! אנחנו פה למען ילדים ותו לא!!! אני נלחמתי על הבת שלי ואכן זכיתי להחזיר לה את אבא לחיים...... אך אם זאת בחרתי שלא להיעלם ולשתוק, אף אחד לא יכול להחזיר לי את הבת שלי בגיל חודשיים, פשעים ועוולות נעשו ועל הפושעים לתת את הדין! כיום אני במלחמה, כן זאת באמת מלחמה על מנת למנוע את האפשרות שעוד ילד ייאלץ לעבור עם מי מהוריו את התהליך שעברתי יחד עם בתי שלי, כולכם מוזמנים להצטרף ואפילו להגיע ולתמוך, להביע דעה בנושאים השונים.. לעזור לכולנו להביא נושא זה אל המודעות... https://www.facebook.com/groups/sayeretavot/ בואו להיות חלק מן ההיסטוריה!

ליידי ל

New member
אתה לגמרי לא בסדר

אני לא מכירה אותך ובטח שלא רודפת אחריך. אם כל מי שמעיר לך זוכה לכזו השתלחות שאיננה קשורה למציאות, אתה צריך להרגע ולטפל בעצמך.

א זה אבא

New member
אני לא בסדר על פי הסטנדרטים שלך..?

בכל מקרה, דרך צלחה עוכרת דין יקרה.... שום דבר הוא לא אישי ואל תעשי אותו גם כזה. אולי כדאי שתעשי גם עבודת מחקר משלך, תבדקי ואולי גם תשני את דעתך בנושא... את יודעת היכן למצוא אותי בפייסבוק. סוף שבוע מדהים וטסלרי אופטימי לכוווולם!

ואוו..

לא יודעת מה להגיד לך.. קריעת ים סוף והילדה שלך בונבונה..אל תוותר על להיות בחייה...

א זה אבא

New member
תודה...

תהיי בטוחה שאני לא מוותר......... הילדה שלי היא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים!!!

א זה אבא

New member
ורגע לפני שאת מפרסמת כתבה, תקראי אותה...

מן המאמר שהוספת....... (אשר כבר מוכר לי היטב) מדברי השופט... ששש השופט מדבר, טסלר קצת כבוד. 1. באופן כללי, נכון שיש לקבל את הסכמת ההורה השני ב"החלטות עקרוניות ומהותיות" בחיי הילדים, כגון חינוך, בריאות וכיו"ב. 2. ואולם, פרסום תמונות כגון התמונות שפורסמו, בעולם בו פרסום תמונות הילדים נעשה כדבר שבשגרה, לשם גאווה ורצון לשיתוף, אינו יכול להיחשב כ"החלטה עקרונית ומהותית" בעניין הילדים, ולכן לא היה צורך לבקש את הסכמתה.

ליידי ל

New member
אתה לא פרסמת תמונות כדי להתגאות בריקוד בלט

אתה רתמת אותה למאבק (מבלי להתייעץ עם גרושתך) כשבדרך חשפת את שמה ואת נסיבות חייה, זו הפרת פרטיות בוטה.

אם

הוא היה יכול להתיעץ עם גרושתו את חושבת שהוא היה במאבק בכלל.. עכשיו איך הורה יצא למאבק לגדל את ילדתו מבלי לספר עליה..

למעלה