שלום לכולם...

ליידי ל

New member
גם אם מאבקו לא הסתיים והוא אמר שכן

זו פגיעה בפרטיותה של הילדה לחשוף אותה קבל עם ועדה. ניתן להילחם מבלי לפרסם את תמונתה בהקשר של המאבק.

א זה אבא

New member
אני גאה להיות אבא שלה!

למה נראה לך באמת שיש לי עם מי להתייעץ....??? לא רק 'שרתמתי' את בתי למאבק עליה, בלעדיה לא היה מאבק!!! תתעוררי........!!!!!!!!!!!!!!!!!! תצטרפי אלינו בפייסבוק, את חייבת! אני בטוח שאת גם נגד ביטול חזקת הגיל הרך, ואת בטוחה שכל הגברים הם אלימים ומסוכנים.. והנשים הן חלשות ולכן על הגברים רק לשלם מזונות ותו לא!!! בואי להשמיע דעתך, או שמאז שהתחלת לנהל את האתר את לא מסתובבת ליד אבות גרושים? תזמיני אותן גם! כוווולם מוזמנים.

ליידי ל

New member
בטוח שלא אצטרף לקבוצה שלך או לכל קבוצה

אחרת שאתה מייצג. אתה באופן אישי עושה עלי רושם של מישהו שבלתי אפשרי לדון איתו בצורה עניינית על משהו.

ye44

New member
ממה את מזועזעת ?

מזה שהוא שם לך ת'מציאות בפנים
לא נורא שיצבט לך ה
,הלב| של הרבה אבות נצבט כל היום וכל הלילה
אולי השופטים בבתי הדין יראו את הקליפ ויתעוררו

ליידי ל

New member
ליבי לא נצבט מהמניפולציה שהוא עושה עם ביתו

אני לא רוצה לכתוב מילים קשות מידי.

א זה אבא

New member
איפה את רואה מניפולציה??

את רואה רק את מה שאת בוחרת לראות..... חבל שאת רואה בי אדם שקשה להתדיין אתו וכבר הזמנתי אותך אל קבוצת הפייסבוק א' זה אבא.. אם אני לא טועה בעבר היית כבר בהורים ושווים, אך מסיבותייך שלך גם עזבת. חבל שאת בוחרת לראות את הדברים בצורה שאת רואה, בכנות אני יכול להבטיח לך שעל המאבק הזה עוד ישמעו.. אנחנו נביא את השינוי בכל דרך שנתבקש, לא ניתן למערכת לרמוס את הזכויות שלנו! אל תהיי כזאת עקשנית, בואי לפייסבוק.........

לך אבא יקר

חיזוק, חיזוק, חיזוק !!! ה"מערכת" היא דבר מוכר וידוע ועזוב את "טובת הילד" - מדובר בטובת הישבן על הכסא (לא אני אמרתי - כבר כתבו כאן בפורומים בתגובה לפוסטים שלי) וראה לצורך כך את תוכנית הלימודים של אנשי המערכת (לומדים על "הגברים כמגדר").... יישר כוח ! אהבה אמיתית, שורשית של אבא היא באמת דבר בעייתי ודבר מפחיד בעוצמתו השקטה ... ניסו לנשל אותנו מזה אבל זה לא באמת יצליח עם האוטנטיים שבנו.. אל תיחת - כל רגע שווה !!!!

א זה אבא

New member
אבא'לה!

תודה! תודה! תודה! אתה מוזמן להצטרף אל קבוצת הפייסבוק א' זה אבא................

Athena32

New member
וואו.

התרשמתי כשראיתי את הלהט והתשוקה בה נלחמת על הסדרי הראיה עם ביתך, בלי להיכנס לשאלה האם ראוי או לא ראוי לעשות שימוש בתמונותיה. בתור בורה לחלוטין בכל מאבקי המשמורת (טפו טפו חמסה חמסה על כך), תוכל להסביר איך הגעת למצב בו אתה רואה את ביתך רק תחת השגחה (עד כמה שהבנתי)? מה בעצם קרה שם?

למעלה