שלום לכולם

idos055

New member
שלום לכולם

שלום לכל הגולשים הנכבדים, שמי עידוס. מכיוון שאני חדש בקהילה, אנצל את הבמה להציג קצת פרטים אודותיי. שיחקתי במייפל סטורי עוד מהבטא. אף פעם לא חיבבתי את קטע עליית הרמות, מכיוון שהרגשתי כי הוא גוזל לי חלק נכבד מהחיים. אהבתי למשחק התבטאה בשדרוגים השונים, הערים החדשות, המשימות הקבוצתיות המרהיבות ובעיקר בעלילה. מאז ומתמיד אהבתי לחקור איזורים בגרסאות שונות, דבר שגרם לי להוריד את כל גרסאות המייפל סטורי (בשנים 08-09 בהן ערי הWorld Tour בלטו בצורה יוצאת דופן). כאמור, שיחקתי בכל גרסאות המייפל סטורי הקיימות, ראיתי את כל האיזורים השונים שיצאו לכל הגרסאות, שיחקתי שנתיים בטספיה הקוראנית וכן גם ביפנית, הגלובלית והאירופאית. כיום, אני נוהג לשחק מייפל שעה בחודשיים על מנת לחקור את כל מה שחדש במשחק. יש לי כמה שאלות: 1. אני מעוניין לחקור את העיר הנסייס העתידית (לא בשביל להתאמן אלא רק בשביל להתרשם), אולם לא הצלחתי להכנס לעיר הזו מכיוון שאני רמה 140 והיא מכילה הגנה המאפשר כניסה רק לרמות 160+. האם מישהו מעוניין למכור\למסור לי שחקן ברמה 160 על מנת לחקור את העיר? מצידי שיהיה לוחם עם סטאטים של קוסם זה לא באמת משנה XD. הערה : ניסיתי כבר להשתגר לעיר בטלפורט\האקים (ולא, אני לא האקר) אך ההגנה חזקה מדי. 2. אותה שאלה כמו 1 רק בקשה לרמה 120, עלי לבדוק משהו במשימה של Akryum המזוייף. 3.במידה ולא יהיו מתנדבים (ואני משער שלא XD) כמה זמן יקח לי לעלות מרמה 140 ל160? האם הדבר קשה? אני WH. 4.אותה שאלה רק מרמה 50 לרמה 120. ואחרי השאלות, יש פה מישהי\ו נחמד מוינדיה שרוצה להפגש (במשחק)?

צ ל י ל 8

New member
ברוך הבא

חבל שנזכרת דווקא היום כי היה למשך זמן די ארוך EXP X3! אבל, יש ניסיון כפול X2 עד יום ראשון, כך שלעלות רמות לא אמור לקחת לך יותר מדי זמן. לך לטירה LHC עם ה-WH שלך ותעלה די מהר ל-160. כנ"ל לגבי הדמות ברמה 50. אף על פי שלא הבנתי למה להעלות מרמה 50 לרמה 120 רק כדי לבדוק שינוי בערים, אם כבר יש לת את ה-WH
בהצלחה

מצבניק

New member
ברוך הבא.

מרמה 50 עד רמה 120 לא אמור להיות בעיה. מרמה 140 ל160 לא התנסיתי... אין צורך להציג את עצמי. אני מקווה שזאת תהיה ההודעה האחרונה שאני משרשר לך. ברוך הבא לפורום. לא התגעגעתי....

idos055

New member
על מה אתה מדבר?

מה בדיוק שרשרת לי? למי לא התגעגעת? מי אתה?

idos055

New member
כן הכל נכון.

אדם היה גולש בפורום פוקימון ואף עלה שם לניהול. הוא שימח את כולם בטענה שנולד לו ילד ואף שיתף את כולם במותו. הוא כל הזמן התלהב שהוא לקח לילד את מייפל סטורי ושהוא עשה את הדבר הנכון, הוא תיאר בפני איך הילד בכה ופחד ממנו וקילל את המשחק הזה. כעבור חודשיים גיליתי שאדם בעצמו משחק במייפל וירד לי ממנו כאדם, בנוסף, גיליתי שלא היה לו שום ילד מלתחתחילה ולמעשה הכל היה שקר. החלטתי לפנות אליו בצורה תוקפנית וישירה במסן "למה שיקרת? אין לך אלוהים?" והוא בתגובה שלח לי את התגובה הבאה "ביי נחסמת". אין לי אינטרס לשקר בטח שזה לא נוגע לדברים כאלה. כמו כן, אם אדם לא היה כל כך מפוחד מהאמת הוא לא היה טורח להגיב בפירוט כשהוא יחזור הביתה. הוא בטח יספר לכם על העבר המפוקפק שלי בתור ספאמר בפורום וינסה להעביר את הרושם שאני הבעייתי ולא הוא (כמובן כדי להשכיח ממכם את האמת.) אבל אדם, אני רק רוצה להגיד לך, יש לי את הפייסבוק שלך, את הפרטים של חברים שלך, היסטוריה של השקרים שלך, של המוות המפוברק ואת כל הסיפור שעשית לילד ואני עוד אחשוב מה לעשות עם זה. עצוב שאלו האנשים שמחנכים אותנו.,. הילד החרדי והתמים ספג את השתלטנות שלך בצורה מאוד עצובה.

Guid

New member
אני חושב שנסחפנו.

מחקתי את ההודעות ששורשרו לכאן! העלבות אישיות (וכל שכן אלו שגובלות באאוטינג) מקומן לא על גבי הפורום! אם אתם מעוניינים להתווכח ולהתנצח- במסרים בלבד! יום טוב.

Guid

New member
ברוך הבא!

אני עידן. כמו שכבר נאמר- עד היום היינו בשבוע (וחצי?) של כפול 3 EXP במשחק, מה שגרם לרובנו לעוף קדימה כמה רמות טובות... חבל שפספסת את זה. אבל בתכלס יש כרגע דאבל EXP, אז זו גם אחלה הזדמנות לעלות רמות! וכן, כמו שנאמר מעליי- במפות של LHC אתה יכול לעלות הכי מהר שאפשר, ואם תוסיף לזה גם קצת 'מונסטר פארק' (בשביל הגיוון) אז זה יהיה בכלל מעולה.
(וכן, אני ממש לא מאמין שמישהו ייתן לך דמות ברמה כזו גבוהה. זה סיכון שאף אחד לא ייקח...)

אבישי ר

New member
כן

אני בוינדיה, אם תרצה להוסיף אותי- CruelForce. וכי עוד לא הצגתי את עצמי- אני אבישי

למעלה