שלום לכולם!!

sivanwe

New member
נעים להכיר דנה

ומזל טוב (לעוד 7 ימים )
כן, כשיהיה לי זמן וחופש- אני אחזור לתמונות הישנות- באמת הרבה זמן לא ראיתי אותן- תמיד כיף להיזכר!
לגבי הפרימיירה של BD אני כמעט בטוחה שאני לא אלך.. אבל במאי אני בלונדון בSWATH
(חושבת שזה הולך להיות אחד הסרטים היותר טובים השנה!). NM זה הסרט האוהב עלי בין ה4
וכן-קריס הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה בסרט הזה! כל רגש שבלה הייתה אמורה להרגיש, כל מחשבה שהיא הייתה צריכה לחשוב הצלחתי לראות דרכה! זה היה כל כך הרבה יותר טוב מהקודמים.. וכן, חשבתי על לשאול אותה את השאלה רק אחרי שהם כבר הלכו.... בכל מקרה, כשתפגשי אותה(!!!!) אל תתבישי לדבר איתה- כל עוד את לא צורחת-היא תשמח לדבר איתך- זה כל כך הפתיע אותי לטובה כמה סבלנות יש להם! עד כמה הם באמת מעריכים את כולנו, ועד כמה הם רוצים להגיד תודה לכל אחד ואחת מאיתנו

חחח מהפה שלך לאלוהים!!

לא נראה לי שאי פעם אזכה לפגוש אותה
צריך לקרות נס חחחח אבל אם כן- אני לא אצרח אל תדאגי חח.. אני מתפדחת לצרוח אני בטח ארגיש כמו מטומטמת חחח.. וזה גם מבהיל את קריסטן יש לה פוביה ממעריצות צרחניות
איזה כיף שאת נוסעת ל SWATH... מקווה שהיא תזכור אותך שוב ותצ'פר אותך!! ותשתפי אותנו בחוויות! זה בהחלט הולך להיות אחד הסרטים הטובים של השנה! אני מחכה לו בקוצר רוח! זה והסרט של משחקי הרעב (שקראת אגב?? אם לא- כדאי מאודדדדד!!!) וואי עשית לי ממש חשק לטוס גם לפרמיירה חחח אני אתחיל לחסוך כסף!
מתה על לונדון אחת הערים אם לא ה-!!

sivanwe

New member
בטח שקראתי

סטאפ אומרת שמשהו מדהים-אז קוראים!
לא להיות כזאת חסרת תקווה!! יש לך המון הזדמנויות לפגוש אותה! תאמיני לי-קצת אמונה תמיד עוזרת
ויאללה תחסכי- מי יודע אולי ניפגש שם במקרה
וכן, אני גם מקווה- אני אעדכן את סוזי בכל מקרה(שתיתן לה תזכורת קצרה שאני אמורה להיות שם-אולי יעזור

ורדונה2

New member
יאאאא איזה כייף התיאורים שלך!

איך מתאים לקריסטן OMG OMG NO NO NO
!!! וטיילור עם פרצוף דג בוהה בשקט... מתאים לו, יש לו פוקר פייס כאלה.
הרגת אותי עם "הצלחתי לגהק מדי פעם כמה מילים"
והקטע שהם מתלהבים מהצבא- בתאכלס, תחשבי שהם מגיעים ממדינה בה לילדים אין שום אחריות מעבר ללימודים עד איזה גיל 21, זה באמת יכול להישמע הזוי בשבילם שילדים בני 18 מתגייסים לצבא, משתמשים בנשק והכל. פשוט כי הם מגיעים ממנטליות שונה והם לא מבינים איך זה נהיה טבע שני כשהמדינה שלך כל איזה שנתיים במלחמה. נראה לי שאנחנו פשוט רגילים, אבל בשביל אמריקאים- לראות ילדות קטנות מחזיקות M16- זה הזוי טילים!

sivanwe

New member

תודה!
הו כן זה היה כל כך קשה להתאפק כל פעם לא לצעוק ברגע שהיא עשתה תגובה "קריסטנית" כזאת- וזה קרה ה-מ-ו-ן
בחיים לא קראו לי כל כך הרבה פעמים MAN בדקה! היא בהחלט שברה שיא! שלא לדבר על הקפצת רגלים, פרצופים , העברת יד בשיער.- החזקתי את עצמי חזק שלא לקפוץ עליה!
טיילור...אוי טיילור- הבחור הזה הוא משהו באמת מיוחד
... אשכרה צחק מבדיחות של ג'ייק בסרט! אין הוא הורס! כל כך מצחיק הילד הזה!
צודקת- זה באמת קצת הזוי- ואם זה מדליק את אדון פטינסון-מי אני שאתנגד לדבר על קצת רובים ,סכנה, ריצות,זיעה...

ורדונה2

New member
אחחח תמותי!

הם נשמעים ממש מקסימים, קריסטן במיוחד!
לומדים לאהוב את הקטע הזה שלה שהיא מאוד שונה מכוכבים הוליוודיים אחרים... שהיא לא מלאה במסכות ושהיא קצת ביישנית ו"אוקוורד" כזה. איזה חומד
וברור שטיילור יצחק, גם אני צחקתי מהמשחק הצולע שלו ב-BD!
(סורי, הייתי מאוכזבת ממנו
) ואת הבדיחות ה*באמת* מצחיקות של ג'ייקוב הם השמיטו...
(אבל אלו כבר קיטורים לשרשור אחר!
) קיצר, כייף לך שפגשת אותם מכ"כ קרוב ויצא לך לדבר איתם. הלוואי עלי! את מוזמנת כמובן להמשיך לחפור על השיחות איתם והתגובות שלהם... זה מאוד מעניין!

sivanwe

New member
תודה תודה

בטוחה שגם האחרים חמודים באותה מידה- אבל אותה יצא לי לראות ולדבר הכי הרבה....

noa1510

New member
יש!!!! סוף סוף!!

בקשר לפסקה האחרונה שלך! אני אף פעם לא מצליחה *באמת* להסביר לאנשים מה הבעייה שלי עם BD. בדיוק אותו דבר כמו שאמרת, אחד לאחד. תודה לך
אותו דבר מה שכתבת בקשר לשחקנים, שיש לך שני עולמות שונים כי את אפילו לא מדמיינת את הדמויות בספרים כמו השחקנים, אלא כמו שדמיינת קודם!
!

sivanwe

New member

אין הרבה אנשים שמסכימים איתי! טוב לדעת שיש עוד מישהי כמוני!!

היוש, ברוכה הבאה!

דווקא המפגש עם סטפני הרבה יותר מרגש אותי מהמפגש עם קריסטן
.. כמה שאלות הייתי שואלת אותה!!! אבל מגניב לך ממש. ומגניב לנו שהצטרפת אלינו!!! אני מופתעת לשמוע שהתחלת מהספרים ואהבת את הסרט הראשון... אבל בסדר, נתווכח על זה בהמשך
בכל מקרה- אני דניאל, בת 25, ונעים מאוד להכיר1
אני מקווה שעכשיו שהפסקת להיות סמויה תמשיכי לשחק איתנו ו.... תזכרי שהכל התחיל מהספרים, ולא מהסרטים. ככה שסוף הסרטים לא אומר שומדבר על סוף הסאגה- הספרים ימשיכו להיות חלק עצום מהחיים שלנו לנצח

sivanwe

New member
היי דניאל:)

כן, המפגש עם סטפאני הייתה המטרה שלי מההתחלה! היה לי בדיוק 10 דקות לדבר איתה וזה בהחלט ה10 דקות המשמעותיות ביותר שהיו לי בחיים. היא אדם סופר מעניין, והיא עונה על כל שאלה בהתלהבות גדולה ובכבוד עצום. היא אדם כל כך מיוחד! הייתי עושה הכל כדי לפגוש אותה שוב(גם אם זה מפגש של 10!) לגבי הסרט הראשון:) שום סרט בחיים לא יצליח להגיע למה שהרגשתי שקראתי בספרים. הייתי מודעת לזה מהשנייה הראשונה שאמרו שיהיה סרט ולכן הציפיות שלי ממנו היו מתחת ל0. כמובן שכשהציפיות הם מתחת ל0 התוצאה תמיד מפתיעה לטובה...!זה מוזר אבל הדמויות שיש לי בראש כשאני קוראת את הספרים-נשארו אותם דמויות. אני לא מדמיינת אותם בתור השחקנים-מה שגורם לי להנות משני העולמות:) את צודקת-הספרים תמיד ישארו חלק ענק מהחיים שלי:) אבל זה בהחלט יהיה שונה.... אני חושבת שהפסקתי להיות סמויה
תודה על קבלת פנים חמה!

ורדונה2

New member
אחחח... הקנאה!

נחמד לשמוע שיש ייצוג ישראלי בין מעריצי קריסטן
טוב לדעת שאת מזכירה לה שיש קהילה גדולה של מעריצים לסאגה כאן... אולי יום יבוא וזה יעבוד לטובתנו?
זרקי לה איזו מילה על ישראל, שתבוא לבקר
אגב- התמונה היא סתם רנדומלית, או שנמצאות בה את או סוזי (או שתיכן?)? ואם כן, מי זאת מי?

sivanwe

New member
היי!

אני לא נמצאת בתמונה-אבל סוזי היא האמצעית:) אני אעשה חפירה רצינית בתמונות שלי ואמצע את התמונות מ2009.... התמונות מהשנה יצאו די מעפנות-בעיקר כי רעדתי כל הזמן! עוד במפגש הראשון היא אמרה שהיא מתה לבקר בארץ -מילים שלה "Israel sounds like such an interesting - not boring like many others ..." מאוד מקווה שהיא תגיע! זה יהיה כל כך מגניב!

ורדונה2

New member
יאאאאא הלוואי שתבוא!

אבל ת'אמת? אני מפחדת שיעשו לה מה שעשו גם לג'סטין ביבר... שכ"כ יצמדו לה לתחת הפפראצי שיגרמו לה ממש לשנוא את החוויה כאן
(למרות שאולי הוא סתם ילד קטן ומפונק, אנערף... אבל עם החוצפה הישראלית והסירטון ההוא של הבהמה שרודף אחריו ומקלל- בכלל לא נראה לי
)

למעלה