שלום לכולם!!
אני לא יודעת אם זה מצדיק הודעה חדשה אבל... היי קוראים לי סיון וטוויליט זה החיים שלי.נקודה.
כבר המון שנים שאני סמויה בפורום (האמת היא שאני סמויה עוד בקומונה שהיתה לפני שהוקם הפורום...). אני מאוד נהנת לקרוא את ההודעות שלכם-זה תמיד עושה לי שמח בלב! כנראה שהייתי נשארת סמויה אם לא היה קורה הדבר הבא שהיה מכניס לי קצת אומץ לפתוח את ההודעה הזאת... בימים אלה מתרחש פרויקט גדול בטוויטר, פרויקט גדול לכל המעריצים של רוב וקריסטן (מתנצלת מראש לכל הטים טיילור שנמצאים כאן). אז ככה,Robsten_Facts @ בחורה מאוד חמודה, העלתה רעיון. לקראת סיום הסאגה לשלוח לרוב וקריס סרט ענק המשלב סרטונים של מעריצים מכל העולם שמספרים להם למה הם כל כך אוהבים אותם. חשוב לי לציין ששניהם יראו את הסרט הזה. מי שרוצה להשתתף: 1. יש לצלם וידאו שלא עולה על 30 שניות, ללא אפקטים מיוחדים. 2. את הסרטון יש לשלוח למייל הזה [email protected] אם הנושא VIDEO בכותרת (ניתן גם לשלוח את הוידאו אלי לכתובת [email protected] או ליצור איתי קשר דרך הטוויטר @sivanwe אם יש שאלות או צריך עזרה במשהו. 3. למייל ששולחים כדאי להוסיף את השם והגיל. למי שיש טוויטר אפשר להוסיף את שם המשתמש. 4. לא חובה לדבר באנגלית! ניתן לדבר באיזה שפה שרוצים, אבל להוסיף למייל בין "..." את הפירוש באנגלית. (למי שיש בעיה-אני יותר מאשמח לעזור לתרגם!! אם זה מה שחוסם מישהו לצלם את הוידאו-בבקשה תיעזרו בי). 5. נצלו את הזמן של וידאו לספר לרוב ו / או קריסטן למה אתם אוהבים אותם, תומכים בהם, וכו, זה בחינם
! זו ההזדמנות שלכם לדבר איתם!! הסרטונים שישלחו יתקבלו עד יום ראשון ה19 בפברואר. זהו, אלה היו הפרטים החשובים לגבי הוידאו. כל כך מקווה שתשתפו פעולה! קצת נציגות ישראלית בין הסרטונים האלה כאן יש את הקישור להודעה המקורית - http://www.twitlonger.com/show/fgioak זהו, סימתי עם הדברים החשובים עכשיו קצת על עצמי...(מזהירה מראש שכשאני מתחילה לדבר על טוויליט זה ארוך מאוד ומיגע-סליחה מראש). אז כמו שאמרתי אני סיון, בת 21. לפני 7 שנים (הייתי בת 14), בשנת 2005 הייתי בטיול עם כל המשפחה באנגליה. עברנו ליד חנות ספרים וראיתי בחלון ספר שחור, עם יידים שמחזיקות תפוח. היה כתוב שזה ספר חדש שרק הגיע למדפים. הסתקרנתי, קניתי, חזרתי לארץ-ושכחתי ממנו. אחרי בערך חודשיים חברה סיפרה לי על ספר מדהים שקראה- קראו לו טוויליט. לא ידעתי על מה היא מדברת עד שהיא תיארה לי את הכריכה. מאותו יום, T הפך להיות האהבה הגדולה שלי. הגיע שנת 2008, הסרט הראשון היה אמור לצאת. לא ידעתי איך להגיב אליו-פחדתי שאולי הוא יהרוס את הסדרה המדהימה שקראתי. לשמחתי הענקית-לא התאכזבתי! בזמן שחיכיתי ליציאת הסרט הבא גיליתי מה זה טוויטר. ראיתי שלהמון מהשחקנים יש טוויטר והחלטתי להצטרף. עם הזמן התחלתי להגיב לשחקנים, ולהכיר חברים חדשים ולהיכנס לעניינים.. 1 מהם היתה חשובה יותר ממה שיכולתי אפילו לדמיין.- סוזי,. סוזי בחורה מדהימה בת גילי ,היה לנו המון על מה לדבר (להפתעתי הגדולה לא דיברנו על טוויליט). עם הזמן הפכנו לחברות קרובות. היא סיפרה לי שהיא חייה באל.אי. וגדלה בין שחקנים-אז כל הקטע הזה לא ממש מעניין אותה. שנת 2009 הגיע(בת 18)NM היה צריך לצאת, ואני החלטתי שאני טסה לפרמיירה. חברה ואני נרשמנו לקונבנשין, קנינו כרטיסי טיסה והחלטנו שאנחנו עושות את זה- המטרה הייתה-לפגוש את סטפאני מאייר. עדכנתי את סוזי שאנחנו מגיעות-והיא כל כך שמחה! מיד הזמינה אותנו ואמרה שיש לה חברה מאוד טובה-קוראים לה קריס ששמעה עלי המון ומתה לפגוש אותי. הגענו לLA והיה מטורף! כל כך הרבה מעריצים, כל כך הרבה שחקנים, כל כך הרבה טוויליט. שבוע לפני הפרמיירה הלכנו(החברה ואני) אל סוזי. היה מרגש מאוד- חיבוקים נשיקות והרבה בכי. ואז..... הגיע חברה שלה. קריס. קריסטן. קריסטן ססיוארט. כן סוזי-חברתי הטובה היא הבחורה המתוקה שנמצאת באמצע. שוק,הלם,התרגשות-זה רק חלק פצפון מהרגשות שהרגשתי באותו רגע. קריסטן הייתה מדהימה, גליתי בחורה צעירה, פשוטה, יפיפייהההה, מעניינת ומצחיקה! היא לא הצליחה להגיד את השם שלי כמו שצריך-לקח לי רבע שעה לגרום לה להגיד אותו נכון בסופו של דבר אמרתי לה משהו כמו"SEE HERE’S THE VAN -SIVAN"והיא קלטה היה כל כך קל לדבר איתה, כל כך פשוט. באיזשהו שלב שכחנו שהיא בלה, באיזשהו שלב היא שכחה שאנחנו מעריצות. היה כל כך כיף ואני לא אשכח את הלילה הזה בחיים! אני חייבת כל כך הרבה לסוזי המתוקה! הפרימיירה היתה מדהימה-נכנסנו לסרט יחד עם השחקנים-רוב ישב שורה מאחורי-אני עדיין רועדת כשאני נזכרת בזה. הטיול הזה היה הזוי לגמרי. היה לי קשה להאמין שהגשמתי כל כך הרבה חלומות ולא האמנתי למזל הענק שהיה לי! אבל לא פגשתי את סטפאני. עבר זמן, נשארתי בקשר עם סוזי, המשכתי לעקוב אחרי כל פרט פיצפון שיוצא על הסדרה המדהימה הזאת. לא שכחתי את החלום שלי-לפגוש את סטפאני, ולכן, בנובמבר האחרון, שוב טסתי לארה"ב- עם אותה חברה. פגשתי את סוזי שוב והיה מדהים כרגיל. סוזי הזמינה אותנו לטקס מיוחד שהיה אמור להתרחש באותו שבוע בתאטרון הסיני. הלכנו-וכמובן שראינו את השלישיה האהובה עלינו מקבלת את הכבוד הראוי לה. ראיתי את סטפאני-אבל היא ברחה כל כך מהר ולא הצלחנו לדבר איתה. לעומת זאת קיבלתי מתנה לא פחות גדולה. קריס קלטה אותי מזווית העין והגיעה לכיונינו.. מייד התחלתי לשאול אותה עם היא זוכרת אותי או משהו בסגנון. כל מה שהיא עשתה זה לתקוע בי מבט של *תעשי טובה תשתקי שנייה" ברגע שזה קרה היא נתנה לי חיבוק גדול ואמרה : "Of course I remember you! I missed you! And by the way, I still see that van. ". מאושרת זאת לא מילה טובה מספיק כדי לתאר את מה שהרגשתי. הייתי בקונבנשין-היה נהדר- גילתי שטינזל קורי(משחקת את אמילי) היא אדם כל כך נחמד. דיברנו איתה המון. הלכנו לישון בטנט סיטי-שכרגיל מדהים עם כל המעריצים האחרים. ואז- הגיע יום לפני הפרימיירה בטנט סיטי. חברה ואני היינו בסטארבאקס ומישהי פתאום צעקה שסטפאני נמצאת ליד האוהלים. רצנו... טסנו עם הBD BOOKS שלנו בידיים ומצלמות, ועטים ו....... דיברנו איתה!!!!!!! הצטלמנו איתה!!!!!!!!! קיבלתי חתימה והיא אפילו נתנה לי ספר!היא כל כך מדהימה! המשימה שלי הושלמה, הגשמתי את כל החלומות שהיו קשורים בסאגה. בפרימיירה נכנסנו שוב להקרנה של הסרט, הגענו גם לאפטר פארטי והיה מדהים. רוב שוב ישב שורה מאחורי-הפעם דיברתי איתו. אני פוחדת פחד מוות משנה הבאה- סיום של תקופה כל כך טובה בחיים שלי. אני לא יודעת אם אטוס עוד פעם,את החלומות שלי הגשמתי. את המטרות שלי השגתי, והרווחתי חברים טובים לכל החיים בזכות הספר הקטן והשחור עם הידיים והתפוח שקראתי לראשונה כשהייתי בת 14. זהו. זה הסיפור שלי - אלה החוויות הגדולות ביותר שהיו לי אי פעם בחיים. סליחה על החפירה ומקווה שתשתפו פעולה עם הוידאו
אני לא יודעת אם זה מצדיק הודעה חדשה אבל... היי קוראים לי סיון וטוויליט זה החיים שלי.נקודה.