שלום לכולם!!

sivanwe

New member
שלום לכולם!!

אני לא יודעת אם זה מצדיק הודעה חדשה אבל... היי קוראים לי סיון וטוויליט זה החיים שלי.נקודה.:) כבר המון שנים שאני סמויה בפורום (האמת היא שאני סמויה עוד בקומונה שהיתה לפני שהוקם הפורום...). אני מאוד נהנת לקרוא את ההודעות שלכם-זה תמיד עושה לי שמח בלב! כנראה שהייתי נשארת סמויה אם לא היה קורה הדבר הבא שהיה מכניס לי קצת אומץ לפתוח את ההודעה הזאת... בימים אלה מתרחש פרויקט גדול בטוויטר, פרויקט גדול לכל המעריצים של רוב וקריסטן (מתנצלת מראש לכל הטים טיילור שנמצאים כאן). אז ככה,Robsten_Facts @ בחורה מאוד חמודה, העלתה רעיון. לקראת סיום הסאגה לשלוח לרוב וקריס סרט ענק המשלב סרטונים של מעריצים מכל העולם שמספרים להם למה הם כל כך אוהבים אותם. חשוב לי לציין ששניהם יראו את הסרט הזה. מי שרוצה להשתתף: 1. יש לצלם וידאו שלא עולה על 30 שניות, ללא אפקטים מיוחדים. 2. את הסרטון יש לשלוח למייל הזה [email protected] אם הנושא VIDEO בכותרת (ניתן גם לשלוח את הוידאו אלי לכתובת [email protected] או ליצור איתי קשר דרך הטוויטר @sivanwe אם יש שאלות או צריך עזרה במשהו. 3. למייל ששולחים כדאי להוסיף את השם והגיל. למי שיש טוויטר אפשר להוסיף את שם המשתמש. 4. לא חובה לדבר באנגלית! ניתן לדבר באיזה שפה שרוצים, אבל להוסיף למייל בין "..." את הפירוש באנגלית. (למי שיש בעיה-אני יותר מאשמח לעזור לתרגם!! אם זה מה שחוסם מישהו לצלם את הוידאו-בבקשה תיעזרו בי). 5. נצלו את הזמן של וידאו לספר לרוב ו / או קריסטן למה אתם אוהבים אותם, תומכים בהם, וכו, זה בחינם:)! זו ההזדמנות שלכם לדבר איתם!! הסרטונים שישלחו יתקבלו עד יום ראשון ה19 בפברואר. זהו, אלה היו הפרטים החשובים לגבי הוידאו. כל כך מקווה שתשתפו פעולה! קצת נציגות ישראלית בין הסרטונים האלה כאן יש את הקישור להודעה המקורית - http://www.twitlonger.com/show/fgioak זהו, סימתי עם הדברים החשובים עכשיו קצת על עצמי...(מזהירה מראש שכשאני מתחילה לדבר על טוויליט זה ארוך מאוד ומיגע-סליחה מראש). אז כמו שאמרתי אני סיון, בת 21. לפני 7 שנים (הייתי בת 14), בשנת 2005 הייתי בטיול עם כל המשפחה באנגליה. עברנו ליד חנות ספרים וראיתי בחלון ספר שחור, עם יידים שמחזיקות תפוח. היה כתוב שזה ספר חדש שרק הגיע למדפים. הסתקרנתי, קניתי, חזרתי לארץ-ושכחתי ממנו. אחרי בערך חודשיים חברה סיפרה לי על ספר מדהים שקראה- קראו לו טוויליט. לא ידעתי על מה היא מדברת עד שהיא תיארה לי את הכריכה. מאותו יום, T הפך להיות האהבה הגדולה שלי. הגיע שנת 2008, הסרט הראשון היה אמור לצאת. לא ידעתי איך להגיב אליו-פחדתי שאולי הוא יהרוס את הסדרה המדהימה שקראתי. לשמחתי הענקית-לא התאכזבתי! בזמן שחיכיתי ליציאת הסרט הבא גיליתי מה זה טוויטר. ראיתי שלהמון מהשחקנים יש טוויטר והחלטתי להצטרף. עם הזמן התחלתי להגיב לשחקנים, ולהכיר חברים חדשים ולהיכנס לעניינים.. 1 מהם היתה חשובה יותר ממה שיכולתי אפילו לדמיין.- סוזי,. סוזי בחורה מדהימה בת גילי ,היה לנו המון על מה לדבר (להפתעתי הגדולה לא דיברנו על טוויליט). עם הזמן הפכנו לחברות קרובות. היא סיפרה לי שהיא חייה באל.אי. וגדלה בין שחקנים-אז כל הקטע הזה לא ממש מעניין אותה. שנת 2009 הגיע(בת 18)NM היה צריך לצאת, ואני החלטתי שאני טסה לפרמיירה. חברה ואני נרשמנו לקונבנשין, קנינו כרטיסי טיסה והחלטנו שאנחנו עושות את זה- המטרה הייתה-לפגוש את סטפאני מאייר. עדכנתי את סוזי שאנחנו מגיעות-והיא כל כך שמחה! מיד הזמינה אותנו ואמרה שיש לה חברה מאוד טובה-קוראים לה קריס ששמעה עלי המון ומתה לפגוש אותי. הגענו לLA והיה מטורף! כל כך הרבה מעריצים, כל כך הרבה שחקנים, כל כך הרבה טוויליט. שבוע לפני הפרמיירה הלכנו(החברה ואני) אל סוזי. היה מרגש מאוד- חיבוקים נשיקות והרבה בכי. ואז..... הגיע חברה שלה. קריס. קריסטן. קריסטן ססיוארט. כן סוזי-חברתי הטובה היא הבחורה המתוקה שנמצאת באמצע. שוק,הלם,התרגשות-זה רק חלק פצפון מהרגשות שהרגשתי באותו רגע. קריסטן הייתה מדהימה, גליתי בחורה צעירה, פשוטה, יפיפייהההה, מעניינת ומצחיקה! היא לא הצליחה להגיד את השם שלי כמו שצריך-לקח לי רבע שעה לגרום לה להגיד אותו נכון בסופו של דבר אמרתי לה משהו כמו"SEE HERE’S THE VAN -SIVAN"והיא קלטה היה כל כך קל לדבר איתה, כל כך פשוט. באיזשהו שלב שכחנו שהיא בלה, באיזשהו שלב היא שכחה שאנחנו מעריצות. היה כל כך כיף ואני לא אשכח את הלילה הזה בחיים! אני חייבת כל כך הרבה לסוזי המתוקה! הפרימיירה היתה מדהימה-נכנסנו לסרט יחד עם השחקנים-רוב ישב שורה מאחורי-אני עדיין רועדת כשאני נזכרת בזה. הטיול הזה היה הזוי לגמרי. היה לי קשה להאמין שהגשמתי כל כך הרבה חלומות ולא האמנתי למזל הענק שהיה לי! אבל לא פגשתי את סטפאני. עבר זמן, נשארתי בקשר עם סוזי, המשכתי לעקוב אחרי כל פרט פיצפון שיוצא על הסדרה המדהימה הזאת. לא שכחתי את החלום שלי-לפגוש את סטפאני, ולכן, בנובמבר האחרון, שוב טסתי לארה"ב- עם אותה חברה. פגשתי את סוזי שוב והיה מדהים כרגיל. סוזי הזמינה אותנו לטקס מיוחד שהיה אמור להתרחש באותו שבוע בתאטרון הסיני. הלכנו-וכמובן שראינו את השלישיה האהובה עלינו מקבלת את הכבוד הראוי לה. ראיתי את סטפאני-אבל היא ברחה כל כך מהר ולא הצלחנו לדבר איתה. לעומת זאת קיבלתי מתנה לא פחות גדולה. קריס קלטה אותי מזווית העין והגיעה לכיונינו.. מייד התחלתי לשאול אותה עם היא זוכרת אותי או משהו בסגנון. כל מה שהיא עשתה זה לתקוע בי מבט של *תעשי טובה תשתקי שנייה" ברגע שזה קרה היא נתנה לי חיבוק גדול ואמרה : "Of course I remember you! I missed you! And by the way, I still see that van. ". מאושרת זאת לא מילה טובה מספיק כדי לתאר את מה שהרגשתי. הייתי בקונבנשין-היה נהדר- גילתי שטינזל קורי(משחקת את אמילי) היא אדם כל כך נחמד. דיברנו איתה המון. הלכנו לישון בטנט סיטי-שכרגיל מדהים עם כל המעריצים האחרים. ואז- הגיע יום לפני הפרימיירה בטנט סיטי. חברה ואני היינו בסטארבאקס ומישהי פתאום צעקה שסטפאני נמצאת ליד האוהלים. רצנו... טסנו עם הBD BOOKS שלנו בידיים ומצלמות, ועטים ו....... דיברנו איתה!!!!!!! הצטלמנו איתה!!!!!!!!! קיבלתי חתימה והיא אפילו נתנה לי ספר!היא כל כך מדהימה! המשימה שלי הושלמה, הגשמתי את כל החלומות שהיו קשורים בסאגה. בפרימיירה נכנסנו שוב להקרנה של הסרט, הגענו גם לאפטר פארטי והיה מדהים. רוב שוב ישב שורה מאחורי-הפעם דיברתי איתו. אני פוחדת פחד מוות משנה הבאה- סיום של תקופה כל כך טובה בחיים שלי. אני לא יודעת אם אטוס עוד פעם,את החלומות שלי הגשמתי. את המטרות שלי השגתי, והרווחתי חברים טובים לכל החיים בזכות הספר הקטן והשחור עם הידיים והתפוח שקראתי לראשונה כשהייתי בת 14. זהו. זה הסיפור שלי - אלה החוויות הגדולות ביותר שהיו לי אי פעם בחיים. סליחה על החפירה ומקווה שתשתפו פעולה עם הוידאו:)

aviv32

New member
וואו!

בחורה כ"כ צעירה עם הספק כ"כ מרשים! כל הכבוד ואיזה כיף לך... (אחלה חפירה אגב, נהניתי לקרוא!)

ווואו. איזה כיף לך!!!

אני חושבת שאני אגיב תגובה יותר מאורגנת ברגע שהקולות בראש שלי יפסיקו לצרוח בהתלהבות.

או מיי גודנס.. את פגשת את קריסטן?!?!?!?!?!?!?

אר יו פאקינגגגגגגגגגגגגגגג קידינג מי?!?!?!?!?!?!?! אני חייבת לצאת עוד מעט יש לי מבחן ואין לי זמן בשיט אבל הייתי פשוט חייבת להגיב.... פאקינג שיט!!!! אני כל כך מקנאה בך שאין לך מושג אפילו.... אני KRISBIAN ברמות שלא קיימות!!!!!!!! אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאאעאעאעאעאעאע אני רוצה להיות את!! אוף.... כיף לך!!! טוב אני חייבת לעוף אני אחזור ואקרא את מה שרשמת שוב כי רק רפרפתי על זה ואגיב שוב חחח...

sivanwe

New member
כן!

בהצלחה במבחן
אז את בטח מצליחה להבין את התגובות וההתרגשות שהיו לי
אני Krisbian.Robsten fan,robsessed מהשנייה הראשונה שראיתי אותם בטוויליט. עד אז חשבתי שהשחקן שמשחק את סדריק דיגורי חתיך ברמות- והשחקנית שמשחקת בSpeak פשוט מדהימה :)

טוב קראתי שוב.. ובא לי לצרוח!!

אני לא מצליחה להרגע אמאאא איזה כיף לך!!! ספרי לי עוד!! איך היא? על מה דיברתן? היא אמרה משהו על רוב? טוב בטח לא... כל דבר שאת זוכרת אני רוצה מידע!!!!! יואו והיא זכרה אותך!! איזה כיףףףףףףף איזה מתוקה היא! ועל מה דיברת עם רוב?? המפגש עם סטפני גם מאוד מרגש אבל לי אישית בניגוד לדניאל המפגש עם קריסטן לוקח בסיבוב!!!!! החלום שלי זה רק לגעת בההה לומר לה היי חחחח ודמדומים אכן משנה את החיים!! גם לי הסאגה הזאת שינתה המון!!!!

sivanwe

New member

דבר ראשון תודה רבה
במפגש הראשון שלי איתה(בבית של סוזי) היה כל כך כיף! דיברנו על הכ-ל! ואני מתכוונת ל-ה-כ-ל! היינו ביחד איזה 6 שעות(אנחנו הגענו לסוזי ב4 בצהרים-היא הגיעה שעה אחרי, ונשארנו עד איזה 11 בלילה). בהתחלה היה קצת מביך-אבל היא הייתה כל כך חמודה וניסתה לגרום לנו להרגיש בנוח... היא באה בפיג'מה! טרנינג ומין נעלי בית כאלה(מסתבר שהורים שלה גרים לא רחוק מסוזי). היא כל כך שונה ממה שציפיתי. היא האדם הכי פשוט שיש! היא לא הסתכלה עלינו מוזר, או דיברה אלינו שונה... או התנהגה בצורה מוזרה היא הייתה פשוט..... כמו חברה? אני לא יודעת איך להגדיר את זה! אחרי החצי שעה הראשונה של ה"אנחנו אוהבות אותך" "אנחנו בשוק" וכו'. עברנו לשאלות על טוויליט. כשגם זה נגמר, היא התחילה לשאול אותנו שאלות.. על ישראל, על הדרך, איפה אנחנו גרות, מה אנחנו עושות. והיא פשוט ישבה והקשיבה. כל דבר קטן עניין אותה! בשלב הזה כבר הרגשנו מאוד חופשיות אני וחברה שלי-והיה נראה כאילו גם קריסטן התרגלה אלינו. סוזי החליטה שהגיע הזמן להזמין פיצה- ואז התחיל דיון שלם על מה הפיצה הכי טעימה שהן אכלו אי פעם, איזה מסעדות הכי שוות בLA מה האוכל הכי טעים (אז גיליתי לראשונה שקריס אוהבת לבשל). סוזי סיפרה לנו על פעם אחת שקריס ניסתה לבשל לכל החברות ארוחה כגדולה והכל הסתיים בזה שהאוכל היה כל כך חריף שרוב החברות הקיאו הכל. דיברנו על לימודים-חברה שלי ואני סיפרנו שאנחנו הולכות להתגייס-זה הוביל לגל חדש של שאלות מצד הבנות. אחר כך דיברנו על מקומות שהיינו בהם, סרטים שאנחנו אוהבות, מוזיקה, בגדים-הכל! אחר כך השעה הייתה כבר בערך 9 והתקשרו אל קריסטן מאז שהיא הגיע נונ-סטופ...אז היא אמרה שהיא חייבת לענות-ובמקום ללכת לצד ולדבר-היא ענתה פשוט לידנו! לא האמנתי שהיא מרגישה עד כדי כך בנוח לידינו! מישהו שאל אותה כנראה מה היא עושה או איפה היא- "I'M WITH MY FRIENDS NOWֱ" -יאפ שוק טוטאלי-ומחמאה ענקית!!!!!!אממ מה עוד? זהו אני חושבת שזה עיקר הדברים שהיו במפגש הראשון. כשהלכנו- היא שאלה אותי אם היא תראה אותנו בפרימיירה ואמרנו לה שכן.. היא אמרה שכשאנחנו רואות אותה נעשה לה סימן והיא תביא לנו כרטיסים לאולם. בפרימיירה באמת ריאנו אותה והיא שלחה את אחד האנשים להביא לנו כרטיסים- היה כל כךךךךך מגניב לראות איתם את הסרט! המפגש הבא שלי איתה היה בצ'יניס ט'יאטר- ושם כמעט ולא היה לנו זמן לדבר חוץ מהחלק שהיא באה לחבק אותי....:) בפרימיירה היא שוב ראתה אותנו והביאה לנו כרטיסים לBD:) באפטר פארטי כבר יצא לנו לדבר יותר.. היא שאלה אותי איך היה לי בצבא(כל כך התרגשתי שהיא זכרה), היא הכירה לי את רוב ואת טיילר(בשלב הזה כבר כמעט ושכחתי איך נושמים), עזרה לי לתקשר איתם מעבר ל"OMG OMG OMG OMG OMG ILOOOOVE YOUUUU" .ואז? זהו! הם הלכו... הם יצאו משם הרבה יותר מוקדם מאשר שאר השחקנים(אגב, ניקי, אשלי, פיטר, בילי, ג'קסון-כולם סופר נחמדים גם!". לפני שהיא הלכה היא אמרה לי שהיא ממש מקווה לראות אותי שוב, ושבפעם הבאה שאני שם להודיע לסוזי שתארגן עוד מפגש כזה... אני כל כך אוהבת אותה!!!! זהו אני חושבת... :) אה ועוד משהו? היא פצפונת! כל כך קטנה! אפילו אני (1.65 שכמותי) יותר גבוהה ממנה! זה בהחלט פרט שלא ידעתי לפני.... עדיין כשאני מדברת על זה יש לי דמעות בעיניים- וחס וחלילה אני לא ממעיטה בערך של קריסטן רוב או אפילו טיילור האהובים שלי- אבל ההתרגשות הכי גדולה הייתה בשבילי עם סטפאני! אממ שכחתי משהו?

מה זה החלום הזה!!!!!

אפשר לבוא למפגש הבא שיהיה לך איתה??? יו הכירה לך את רוב וטיילור הייתי מתעלפת במקום וידוע שקריס אוהבת לבשל היא כל הזמן שמה ערוץ הבישולים בטריילר חחחח כולי מקנאה!!!!!!!!!!

sivanwe

New member

זאת התמונה הכי טובה שלי מרוב בפרימיירה(בכל השאר רעדתי כמו משוגעת). תודה רבה
כן, עכשיו זה ידוע שהיא אוהבת... ב2009 אני מודה שעדיין לא ידעתי על זה-זה חידש לי
וכן, גם אני וגם חברה שלי בהחלט היינו על סף עילפון- בפעמים הקודמות שהייתי ראינו את שנייהם-רוב וטיילור -אבל אף פעם לא באמת דיברנו איתם! בקיץ האחרון-כשזה קרה... אימל'ה-זה היה כל כך כל כך כל כך כל כך מוזר, מדהים ומרגש!

aviv32

New member
ממש הגשמת חלומות מהלכת את...

ותגידי בכל הזמן שהייתן יחד לא יצא לך להבין אם היא ורוב ביחד או משהו...? ומה שאלת את סטפני? אני למשל לא מצליחה לחשוב על משהו שהייתי רוצה לשאול אותה אז זה מעניין אותי לדעת מה כולכן כ"כ מסתקרנות לגביה...

sivanwe

New member

(מהקונבנשן). במפגש הראשון היא בדיוק הייתה אחרי פירדה מהחבר הקודם (ששכחתי איך קוראים לו...). היא דיברה על רוב ועל טיילור ב-ד-י-ו-ק אותו הדבר.. בלי ייחוס מיוחד לאחד מהם או בלי לציין שם של אחד יותר מהשני. מה שכן היא דיברה ה-מ-ו-ן על דקוטה! עכשיו כשטסתי.. בתאטרון הסיני הם החזיקו כל הזמן ידיים- אבל יש סיכוי שזה היה לצילומים. בקונבנשן (ראיתם את הסרטונים שיצאו מהקונבנשן ליוטיוב?) אמ.. חוץ מניחושים אי אפשר היה לדעת. אבל באפטר פארטי אחרי הפרימיירה... טוב זה היה סיפור אחר לגמרי.. דבר ראשון היא דברה עליהם בתור "WE"... אנחנו נעשה ככה, אנחנו נלך לשם ככה, אנחנו נרצה... וכו'.. אבל הדבר שבאמת הסגיר היה המבטים שלהם... הם לא צריכים מילים לתקשר, יש להם מין קודים כאלה. כל כך מדהים! להגיד במפורש היא בחיים לא אמרה לי מן הסתם
מזל שחברה שלי הייתה איתי במפגש עם סטפאני.. היא ממש בהתקף היסטריה-הייתי צריכה לקחת כמה שניות כדי לזכור איך נושמים. שאלנו אותה על BD-איך היא הרגישה להיות יותר מעורבת.... האם זה משפיע על התגובה שלה לגבי הסרט.. איך הרגישה בחתונה ("My kids are getting married - it was wonderful, amazing, exciting. And it wasn't just because Edward and Bella ...:") התשובה הזאת הובילה לשאלה- למה את מתכוונת..."Rob and Kristen .. Oh I'm going to miss those two - I'm so proud of them. I see them as my children. They made the wedding so real. I'm really proud" . כבר אמרתי שאני מאוהבת בה? שאלנו אותה על הטרילוגייה של TH והיא אמרה שכרגע היא לוקחת את הכתיבה טיפה יותר באיזי. היא מאוד עסוקה....שאלנו אותה אם אי פעם בחיים שלה היא מתכוונת להגיע לישראל- "I would love to ... Oh guys i still can't believe you came all the way from Israel! Thank you! I really appreciate that " ואז היא הצטלמה איתנו, הביאה לנו ספר של BD וחתמה לנו על זה.. אחר כך היא הייתה צריכה לעבור הלאה:)

aviv32

New member
אההההההההההההההההההההה

"קודים". אהההההההההההההההההה נשמע סקסי בטירוף חחח * חמודה סטפני...

וואו וואו!!

תודה רבה על כל הפירוטטט!! אבל אני רוצה עודדדדדדדדד
מה שאלת אותה על טוויילייט ומה היא אמרה?? ואיך היה בפגישה עם רוב וטיילור? איך זה בדיוק היה ומה אמרת להם?? רציתי גם לשאול על סטפני אבל כבר קראתי מה שכתבת למטה.. תודה!
ובאותה הזדמנות- מה חשבת על BD? (הסרט) ובפרימיירה- איך זה היה לראות את הסרט איתם? שמת לב לאיזה תגובות מיוחדות שלהם כשהם ראו את עצמם
תמיד הייתי מתההה לראות אותם רואים את עצמם בסרט פעם ראשונה חחחח

sivanwe

New member

תמונה מהמצלמה (ה-מ-ד-ה-י-מ-ה) של חברה שלי. אממ (זה היה בתקופה שניו מון יצא) שאלנו אותה על השינוי בסט.. שאלנו אותה איך זה להחליף את קת'רין בכריס- קתרין היתה כמו אמא שלהם... אמא משוגעת במיוחד. כריס מצחיק, כמו אח גדול.... שאלנו אותה מה הספר האהוב עליה בהסדרה( אז התשובה הייתה ניו מון). שאלנו מה היא הכי אוהבת בסדרה/בסרטים-אוהבת לשחק את בלה.. אוהבת להיות בלה.. מעריצה ענקית של בלה (היה עוד המון בלה במשפט הארוך הזה...). מה את הכי פחות אוהבת בסדרה- בלי לחשוב פעמים שלפה מייד- Attention
היו עוד מליוני שאלות שאני לא מצליחה לזכור עכשיו
המפגש עם טיילור ורוב היה עכשיו... בפעם האחרונה שהייתי. זה היה באפטר פארטי אחרי הפרימיירה. דברנו עם קריטסן וטיילור עבר.. היא הסתכלה עלינו ושאלה אם בא לנו להכיר אותו-התשובה היתה
ואז היא התחילה לצחוק וקראה גם לרוב וגם לטיילור-והתגובה הייתה
היא קלטה שאנחנו בבעיה והציגה אותנו(תודה לאל! אחרת היינו עושות מעצמנו צחוק אמיתי). ואז התחיל כל ה"WE LOOOOOOVE YOUUUU OMG OMG OMG OMG" לא יודעת איך זה הגיע למצב שהצלחתי להגיד משהו, אבל איכשהו הצלחתי לגהק לרוב משהו כמו "אז איך הייתה הפרימיירה, נהנת?" וחברה שלי לטיילור "אז איך ההרגשה להיות שוב עם חולצה רוב הסרט?" והדיבורים התחילו
רוב נתקע די הרבה זמן על נושא הצבא(למה בכלל הם כל כך מתעניינים בזה אין לי שמץ!) היה לו מ-א-ו-ד קשה להאמין שאי פעם החזקתי נשק.... טיילור ממש התלהב מהרעיון (?!). נראה לי שבעיקר דיברנו על צבא-מוזר ביותר! אחר כך הם שאלו איך אנחנו וקריסטן מכירות-אז היא הסבירה להם על סוזי....אממ זהו פחות או יותר! ממש התבאסתי מזה שלקחו לנו את המצלמות והפלאפונים מכניסה לאולם-לא יכולתי לצלם אותם באפטר פארטי(אבל שניהם חתמו לי). בפעם הראשונה שנכנסתי איתם לסרט(ניו מון) רוב ישב שורה מאחורי- ברוב הסרט הוא לא הופיעה אז נראה לי שהיה לו קל יותר. בקטעים שלו הוא שם ידיים על הפנים אבל שום דבר יותר מיוחד מזה... קריסטן הייתה לחוצה.מאוד.כל כך. וטיילור? מסכן היה צריך לראות את עצמו בלי חולצה די הרבה-הצעקות ממש גרמו לו להתחבא מתחת לכסא. שלושתם יצאו מהסרט בערך חצי שעה לפני סיום הסרט. הפעם בבריקין דון.. הסיפור היה קצת שונה. רוב שוב ישב מאחורי, טיילר ישב בקצה של השורה שלי וקריסטן ישבה בקצה של השורה ליד. רוב ברח מהקולנוע בערך 10 דקות אחרי ההתחלה. ברח זו לא מילה יחסית למה שהוא עשה. קריסטן? הייתה לחוצה. שוב. היא בכתה בהתחלה. ממש בכתה. היא מאוד התרגשה לראות את החתונה.. ואז הגיע ירח הדבש-צללה עמוק מתחת לכסא! ממש היית יכולה לשמוע את הOMG NO NO NO NO
אחרי זה היא גם יצאה. וטיילור
פשוט ישב והסתכל על הסרט כמו כל אחד אחר!!!
10 דקות לפני הסוף הוא יצא! אמ.. אז ככה...יש לי בעיה עם BD.. קצת קשה לי עם הספר הזה. אני לא יודעת מה יש לי- זה ספר באמת מדהים! אבל יש לי בעיה עם סופים-אני לא מתמודדת עם זה טוב. כ"כ קשה לי לקרוא את בלה בתור ערפד. זה מדהים אבל אני לא מסוגלת לקרוא את זה. אז הסרט היה מדהים! כל כך טוב (למרות שבא לי להרוג אותם על כל מיני חלקם שהיו חסרים!), אבל? יש לי בעיה עם BD באופן כללי- זה לא אשמת הסרט שלא מתתי עליו-כי הסרט בהחלט כמעט הטוב ביותר(אם לא הכי).

איזה כיף לקרוא!!

ממש ממש תודה על הכל וכל פרט נוסף שתיזכרי בו- אני יותר מאשמח לשמוע!!
ואת חייבת למצוא בשבילנו את התמונה איתה!!!!
נזכרתי בכלל שמרוב ההתלהבות לא הצגתי את עצמי
אז אני דנה, בת 24 (עוד 7 ימים חח) השתלבות נעימה ומקווה שתיהי פעילה!! יש לנו הרבה זמן להעביר עד ל BD 2 וכמובן שנשמח לשמוע ממך חוויות אם תלכי לפרימיירה שוב! לגבי BD.. לא סגורה אם זה הספר האהוב עליי.. יותר אהבתי את הראשון גם את NM מאוד מאוד אהבתי והסרט שלו הוא האהוב עליי מבין הארבעה.. מעניין שהספר האהוב על קריסטן הוא NM.. מעניין אם היית שואלת אותה עכשיו התשובה הייתה נשארת זהה... ולגבי הסרט- את מוזמנת לקרוא את התגובות של הפורום בשרשור הצפייה הגדול, הוא מופיע בטאגליינס... אני אישית התאכזבתי ממש! ציפייה של שנה וחצי הסתיימה באכזבה... כשיצאתי מהקולנוע רציתי לבכות באמת! היום אני כבר יותר בסדר איתו, אחרי 3 צפיות... אבל אחרי הפעם הראשונה הייתי בשוק כי המון דברים חשובים שחיכיתי להם לא היו בסרט! אבל --המשחק של קריסטן פשוט העיף אותי!! היא הייתה גדולה שם.. בייחוד בחתונה, בהליכה "דאון דה אייל"... זה הקטע היחיד שבכיתי בו בסרט ומרגש אותי לשמוע שגם קריסטן התרגשה ממנו בפרמיירה!
המשחק שלה בסצנה הזאת בייחוד- היה פשוט מושלם!!

למעלה