שלום לכולם

שלום לכולם

אני קוראת סמויה בפורום זה תקופה ארוכה.. קוראת כמעט כל שרשור. אתם פורום מדהים! ברצוני לשאול שאלה שמטרידה אותי מאוד. האם באמת לא קיים, או כמעט לא קיימים בחורי ישיבות חרדים אשכנזים עם ראש פתוח שרוצים כיסוי ראש? פשוט כי הצניעות חשובה להם וכי הם חשים שעניין הפאות הוא ככ צבוע וחסר צניעות? אני כמובן מדברת על בחורים פתוחים שלא הולכים אחר העדר וחושבים מעט. בסביבה שלי אומרים לי שאין סיכוי. בחור ישיבה אשכנזי בא יחד עם פאה. דעתכם? תודה!

ברור שיש

יש לי חברות אשכנזיות מאד שנשואות לאשכנזים ומכסות את הראש עם כיסוי ראש לא פאה... אם זה חשוב לך אל תוותרי על זה,

לא חוסר צניעות??

מה בדיוק צנוע בפאות קסטם המדהימות האלה שצעירות היום לובשות? לא, הן לא נכללות באלו שאושרו עי הרבנים - פאות שלא נראות שיער טבעי.

דיי כבר חוסר צניעות זה

להתכתב עם בנים..זה חוסר צניעות מקפידה אז תקפידי על הכל..לא אומר עלייך חס וחלילה אבל מכיר את זה ..זה בא לכפר על עוונות שבעבר.

גם בפיאות קסטם יש ויש

מה שבטוח שגם לא מגיע לך בחור כזה אחרי שאת הצדיקה מסתובבת בנט זה הדבר הכי טמא שהיה אי פעם אז קדימה תתחזקי בדברים יותר חשובים ולא בכל מיני קרעכצן

אני בתור אשכנזי ..לא יסכים

שאישתי תלך עם מטפחת בעע זה מגעיל רק פאה אני ירצה אישה צעירה מטפחת זה למבוגרות ..

אתה יודע

מה אומרים... פאה זה למכוערות

חחח..

עדיף שתשתוק ותחשב טיפש מאשר תדבר ותוכיח אתזה
בחורה שהולכת עם פאה מנסה להסתיר משו, כי השיער הוא מסגרת לפנים. בעיקר אם "המסגרת" הזו היא פאת קאסטם מפגיזה, עם גוונים שגולשת מעבר לכתפיים. חמוד, זה כבר לא כיסוי ראש, זה נראה הרבה יותר מהשיער שלה הטיבעי. ובלי לשחק אותה. תהיה כנה. רק לא ברור לי למה הגברים רוצים אתזה יותר מהנשים, אתם לא מפחדים שאנשים אחרים יסתכלו על האישה לכם? לא ברור לי לחלוטין.. בחורה שהולכת עם כיסוי ראש, מסתירה את השיער שלה. ורק הפנים הן שבולטות. מי שיש לה פנים יפות, לא צכה להסתיר אותן מאחרי תפאורה של שיער סינטטי.

לשתוק??למה את יותר חכמה?

זה דעתי גדלתי בבית אשכנזי שהולכים עם פאה ..ולפחד שיסתכלו עליה בכייף זה יחמיא לי שגברים יסתכלו על אישתי לי אישית זלא מפריע.

זה תהיה פחות בעיה

אם האישה שלך תלך עם פאה כמו שסתבא שלך הולכת. הבעיה שהיא תלך עם שיער מושתל על הראש.. אז בקשה.. ברור שזה מחמיא לך שמסתכלים על האישה שלך. בעע
בשביל זה תקבל בחורה זולה בדיוק כמו המחשבות המגעילות שלך. סוף שירשור.

../images/Emo6.gifחחחחחחח הרסת אותי

צדיקה קדושה וטהורה!!!!!!!!!! ה' יברך אותך בחתן צדיק ובשפע ברכה והצלחה ואינסוף ברכות!!!!!!

דעתי שקשה מאוד למצוא...

בתור בחור ישיבה אני אומר שאני לא מוצא מישהו מן החברים שלי שיסכים בחורה עם כיסוי ראש תמידי!

TipToli

New member
ואווו בחורה רצינית...

אני מאמינה שקיים..ואם תרצי אחפש לך מכתב שחיבר בחורה ישבה אשכנזי בנושא בדיוק במילים שלך..ובה הוא זכה בבחורה מצויינת שרצת כיסוי.‏ כתוב שמי שבא להטהר מסייעין בידו,‏ פשיטא שבצניעות וכיסוי ראש אני מאמינה שה ישלח לך את האחד שלך...‏ אל תתיאשי להיפך! בזכות הרצון תקבלי את הטוב בעותר בקרוב ממש אמן!!‏

תודה

אל תשאלי. מפחידים אותי עם סיפורים על בנות שהתעקשו על זה וחיכו שנייים עד שויתרו. וזה נורא חשוב לי!

למעלה