שלום לכולם

תצי ../images/Emo24.gif!

שיקסע זאת בחורה רווקה ששוכבת עם גברים. שזו צורת התנהגות ליגיטימית לחלוטין. למיטב ידיעתי אין שום קשר בין המושג שיקסע ללאום או דת, אם אני טועה תקן אותי ואפסיק להשתמש במונח המדובר
. התבלבלתי בין שיקסע לנקייבא? זה באמת ככה טריוויאלי, שום דבר עקרוני: תן אותה בשיעור יידיש וכולנו רק נרוויח
.

סרבניות

וירטואליות... זה נחמד, אבל עד שלא הית שם... תודה על הסחתיין מקלחת של מים חמים על הראש, ומים קרים לאזורים אחרים בגוף, מומלץ!

תודה על הטיפ

מזגתי מים חמים על הראש. כזאת עיסה גועל נפש בחיים לא ראיתי. תהרגי אותי אם אני מבין איך אתן בולעות את זה.

די נו..

תודי כבר. תיכנעי לתשוקה הבלתי מוסברת הזאת שלך לבלוע... להרגשה החמה המחלחלת במורד הגרון.. להתמסרות לפעימות על לשונך.. נו? את לא מרגישה עכשיו הרבה יותר טוב ?

לא מסכים.

דווקא בסקס יש את הכי הרבה דוגמאות של "טעם נרכש". ממה שאתה נהנה היום - ממש לא נהנית בהתחלה. אם את חושבת לרדת לבחורה בפעם הראשונה זה לא מוזר - את טועה. אבל זה טעם נרכש. וזה כיף לא נורמלי. ועכשיו
תודי!

זיקן

New member
מנהל
ילד בן כמה אתה?

אם אתה רוצה לשמור בסוד אין בעיה אני מוכרח לדעת אם אנחנו באותו ראש. אז במסר בבקשה.

בגיל שכבר יש שיערות בביצים

אבל עדיין לא מגלחים. (אני עם ראסטות) שורה תחתונה - לשנינו יש ביצים - אנחנו אותו ראש. שדר.

למעלה