לסבית
י ילד רע ומר New member 7/12/10 #110 בחיאת תצו תצו אתה זכר או נקבה? ולמה "52"? גם אתה להיט חסימות מטורף כמו מרטין? כי 51 זה וואחאד שיא.
א א ו פ ל י ת New member 7/12/10 #111 לא יפה, לא אמרתי לך רק "חמודה" אמרתי לך גם "שכמוךָ" ומעבר לזה, אני באתי לפה בכיף, ואת מחפשת לריב, חפשי לך עץ אחר לטפס עליו.
לא יפה, לא אמרתי לך רק "חמודה" אמרתי לך גם "שכמוךָ" ומעבר לזה, אני באתי לפה בכיף, ואת מחפשת לריב, חפשי לך עץ אחר לטפס עליו.
ת תצו תצו תצו52 New member 7/12/10 #114 הנה, בשביל התחת המשווע שלך לכזה: מותאם לפי הטבעת בגודל בור ביוב שיש לך.
י ילד רע ומר New member 7/12/10 #122 בקיצור הרבה טרחה בשביל בוף קטן באף.. שלא לדבר על הבעייתיות שבביצוע התחביב הישראלי - חיטוט באף ברמזור.
בקיצור הרבה טרחה בשביל בוף קטן באף.. שלא לדבר על הבעייתיות שבביצוע התחביב הישראלי - חיטוט באף ברמזור.
י ילד רע ומר New member 7/12/10 #120 את סתם מתעללת במי שגם ככה קשה לו זה לא פשוט הבילבול הזה בזהות המינית. תהיי סובלנית.
א א ו פ ל י ת New member 7/12/10 #125 ) לא מתעללת. אפילו סולחת, וממילא, אני מתקשה להבין את רוב הדברים שהיא או הוא כותבים לי. תודה