ישששששש! שימי תמונה!
א א ו פ ל י ת New member 6/12/10 #31 לילה טוב לכולם ../images/Emo24.gif עברתי בפורום משוב וראיתי אתכם מוכנים בדיוק לתעלול קטן, משהו שיכול בהחלט לספק את יצר השעשוע שלי. תודה על שיתוף הפעולה. היה בהחלט משעשע.
לילה טוב לכולם ../images/Emo24.gif עברתי בפורום משוב וראיתי אתכם מוכנים בדיוק לתעלול קטן, משהו שיכול בהחלט לספק את יצר השעשוע שלי. תודה על שיתוף הפעולה. היה בהחלט משעשע.
י ילד רע ומר New member 6/12/10 #40 ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif ../images/Emo182.gif בולעת? כי יש לנו בעיה עם הבנות הסרבניות פה. חוץ מזה - סחתיין על השיגוע. עבודה יפה. (ועכשיו איך מנקים את מה שמרחתי על הראש..)
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif ../images/Emo182.gif בולעת? כי יש לנו בעיה עם הבנות הסרבניות פה. חוץ מזה - סחתיין על השיגוע. עבודה יפה. (ועכשיו איך מנקים את מה שמרחתי על הראש..)
ת תצו תצו תצו52 New member 7/12/10 #55 תמסרי לפנומן72 שזאת סתם היתה מתיחה ושהוא יכול לחזור רגוע ובלב שלם.
ת תצו תצו תצו52 New member 7/12/10 #65 כנראה שיש בעייה בהתרשמות שלי. כי אני הבנתי שאת ופנומן72 חברים טובים לאור העובדה שאת קוראת לו:"פני", מה שאני והוא - ממש לא.
כנראה שיש בעייה בהתרשמות שלי. כי אני הבנתי שאת ופנומן72 חברים טובים לאור העובדה שאת קוראת לו:"פני", מה שאני והוא - ממש לא.
ש שושיטה בפיתה New member 7/12/10 #78 רק לגברים, אחות ../images/Emo24.gif. אין לי שם חיבה לאף אחת מכן. נקודה מעניינת .
פ פנומן 72 New member 7/12/10 #92 היא ../images/Emo90.gif שמדברת כמו ../images/Emo89.gif - טום-בוי כזו ...
ת תצו תצו תצו52 New member 7/12/10 #94 זה שלמדת באולפנא "סגולה" לא עושה אותך יהודיה כשרה, אז שיקסע את בעצמך.