שלום לכולם

L oo Li

New member
שלום לכולם

קודם כל - מצטערת על פתיחת ההודעה החדשה אבל לא ידעתי לאן לשרשר... אז ככה אני לולי ואני כבר בערך שבוע קוראת בפורום שלכם, אהבתי והתמכרתי...אז ניסיתי ליצור דולי משל עצמי רק שלא הצלחתי לסיים (השיער אשם בכל) אז אם תוכלו להגיב (לא לקטול - להעיר) ולעזור לי עם השיער אני אהיה ממש
בכל מקרה - תודה

france

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ותיהני בפורום!

שלום וברוכה הבאה! הייתי שמחה לסיים לך את השיער אבל אם תרשי גם לנסות להצליל מחדש... ותזכרי תמיד- שאת מעלה תמונה לפורום תמחקי את הפלטות שהשתמשץ בהן, או כמו שאני עושה פשוט כל פלטה שיש לך תאספי לתיק אחד ואז כול פעם תוציאי משם פלטות ולא תצטרכי למחוק סתם פלטה שהשתמשת בה.

L oo Li

New member
תודה וכן...

את יכולה להצליל מחדש...זאת הדולי הראשונה שהכנתי ומה לעשות - לא יצא משהו אז אני אשמח אם תראו לי מה לא בסדר

france

New member
אוקיי

חפשי למעלה בטאג ליינס קישור ל"אתר הטיוטוריאל הפרטי שלנו" (זה בשורה הצהובה ממש מעל ההודעה הראשונה בדף) שם יש הסברים מפורטים עדיף שתסתכלי שם. אם לא תביני אני אשמח להסביר. עוד שאלה:אני יכולה להפוף את המכנסיים לחצאיץ או שזה עקרוני? ואיזה תסרקות את רוצה?

france

New member
אם את רוצה אז

פלטות צבעים טובות מאוד של מוניק תלחצי פה . כדי להיכנס לאתר הטיוטוריאל של ג´וזי בנושא שיער ועיניים (באנגלית) תילחצי כאן .

L oo Li

New member
שוב תודה ושוב כן

את יכולה להפוך את המכנסיים לחצאית (אני התכוונתי שהם יהיו חצאית אבל אם חשבת שהם מכנסיים אז באמת לא יצא לי טוב)

france

New member
יצא לי קטסטרופה.

נורא. באמת. עדיך שתבקשי ממישהי אחרת שתכין לך אני פרשתי. אני גם מתה לישון ועשיתי את זה מהר. אני אנסה מחרתיים כי מחר נאי נוסעת לתל אביב ואז ללונה פארק שם. סורי!!

L oo Li

New member
אני שמה את אותה אחת רק בלי

הפלטות ואנשים אל תגיבו ותגידו שהיא לא טובה (כי זה ברור) תסבירו מה לא טוב...

L oo Li

New member
שיניתי קצת ובבקשה תגיבו אני רוצה

לדעת מה צריך לשפר

L oo Li

New member
הוספתי שיער יצא מזעזע

אבל אני לא יודעת מה לא בסדר אז אני צריכה אתכן בבקשה תגיבו!!!

r o n i1

New member
שלך יפה לעומתי

אז סורי שאני לא יכולה לעזור תפני למישהי מקצועית במסרים

למעלה