שלום לכולם.. !!

deathcaster

New member
סליחה

אבל את בני גורן אתה לא תקבל.... אבל אתה כל כך הולך לקלל אדם ושמו בן ציון קון

זה בדיוק העניין

ניסיתי למצוא את החיה הכי קוטבית לכינוי מיצי. וזה במקרה היונק הכי גדול : לוויתן. אז זה לא חתול עם שיגעון גדלות. זה פשוט חתול עם הפרעת שיגעון דו קוטבית :) אז מה אמרנו? דו חוגי עם פסיכולוגיה ?

deathcaster

New member
בנות, נא להיות נחמדות עם מיצי

הוא ציניקן משובח כמוני אם לא יותר טוב אגב, אור: יש כאן משתמש בשם "עמית80" .... אתה מוזמן לקטול אותו כל אימת שתחפוץ.... הוא מעין ה"יבגני" של פורום אנשי קבע אם אתה זוכר
יש כאן גם משתמש בשם "האח הגדול" : הוא המקבילה של "ארבע אמהות/הנהמטולות" - אותה טרולית חביבה. לידיעתך וטיפולך בהתאם

MsUnderstood

New member
אוי אני אוהבת את הטורלית הזאת!!!

היא הייתה גולשת קבועה בפורום קיבוצניקים!!!חחחח ואין מישהו יותר טוב ממך!!!חוץ ממני כמובן

deathcaster

New member
קבועה ?

היא טרולית קבועה בכל פורום כמעט בתפוז... אני מת על ההודעות שלה... עד כדי כך שהזהירו אותי בפורום אחר (כי כל פעם הייתי עונה לה תשובות "רציניות" לחלוטין על תיאוריות הקונספירציה המבריקות שלה עד שזה עצבן את המנהלת שם...חחח )

MsUnderstood

New member
אהבתי את הקונספירציות שלה

לפעמים שיתפנו איתה גם פעולה..אוי היו זמנים

לא, זה בסדר, תסמוך על האיסטינקט הראשוני שלהן

גם לי יש פחד ממחוייבות כמו כל הגברים. בטח לדבר כבד כמו "פורום". ג'יזס... בא לי להקיא.... אני כבר מרגיש כבול.
אז עד שאני לא נהייה תלמיד מן המניין באו' חמסתן בחיפה אני מרשה לעצמי לדלג בין הסעיפים. המשפט האחרון בהחלט could be used against me למי שיראה אותי בעיניים מזוגגות בשרשרת חיול של או' חיפה בתחילת אוקטובר במידה והחלטתי ללמוד משפטים בחיפה. אז מה אמרנו ? דו קוטביות ?

מֵירַב

New member
יש לי כדורים משובחים, רוצה אחד?../images/Emo3.gif

אגב, דלג חופשי. רגע, על מה אתה מדבר?

למעלה