שלום לכולם!!

דיון

New member
שלום לכולם!!

עד עכשיו לא ידעתי שיש פורום שעוסק במתמטיקה ...ובכן , אני שמחה שגיליתי... יש לי שתי שאלות - וזה באמת למתמטיקאים הדגולים מבינכם... אני אמורה לכתוב מין פרוייקט על "מבנה סימפלקטי של מרחב פאזה" והקשר שלו לאלגוריתם הקרוי"Verlet Algorithm" : 1) מהו בדיוק מבנה סימפלקטי והאם יש איזשהו אתר שיכול לתת לי יותר מידע עליו? (אפשר גם אתר באנגלית) 2) איך זה מתקשר לאלגוריתם Verlet ואיך האלגוריתם הזה שור על אנרגיה? (גם כאן אשמח אם תוסיפו לי איזשהו אתר שיכול לתת לי יותר מידע. ## ניסיתי לחפש בגוגל ולא הצלחתי להעלות הרבה אז אני מאוד אודה לכם אם אכן תצליחו לענות לי - מהר ככל שתוכלו. ה-מ-ו-ן תודה!!!

.....

צירפתי מקום בו יש מספר אתרים על מה שביקשת. בכול מקרה, זה נראה לי קשור לפיזיקה ואין זה נושא פורום זה.

galahead

New member
אני לאיודע אם מותר לי

להמליץ על פורום אחר שיכול לעזור לך, מכיוון שכמו שאיגור אמר, הנושא נשמע קרוב יותר לתחום של פיזיקה מתמטית. בכל אופן, פורום פיזיקה ב- www.uniforum.co.il. יש שם כמה אנשים שאולי יוכלו לעזור לך... מצטער מראש בפני מנהל הפורום הזה על החריגה - הכוונה היא רק לעזור...:)

דיון

New member
איגור ן galahead

תודה רבה לשניכם. מכיוון שהעניין דחוף במקצת , (עלי להגיש את הפרוייקט בקרוב) , אבדוק באתרים שהמלצתם לי ואקפו ץ לכאן מידי פעם לבדוק אם מישהו הוסיף לי מידע בנושא. ושוב , תודה!!

למעלה