שלום לכולם

stkachov

New member
שלום לכולם

אני לא אתחיל לכתוב לכם עכשיו חפירות מרגשות, אני אהיה קצר, וענייני. רוצה להגיד לכם שבימים האחרונים הגעתי למסקנה שאין לי יותר את האפשרות להיות מנהל הפורום, ולכן ביקשתי מהנהלת תפוז לסיים את תפקידי. הפורום נפתח ביוזמתי, לפני קצת פחות מ 3 שנים. בתחילת הדרך היו לי ציפיות גדולות לגבי איך הפורום ייראה בעוד 3 שנים כאשר אסיים את הלימודים באוניברסיטה. חלק מאותן ציפיות התממשו, וחלקן טרם, ולכן הגיע הזמן שמישהו חדש ייכנס לנעלי ויקדם וישפר את הפורום בדרכו. באשר למנהל מחליף - הדבר עובר להנהלת תפוז שתשקול ותכריע. אני מניח שבזמן הקרוב תקבלו יותר פרטים לגבי כך, ומי שירצה להגיש מועמדות יוכל לעשות זאת. אני לא הולך רחוק מדי, אני נשאר כאן אתכם, ומשער שתדירות ואופן ההשתתפות שלי בפורום לא תשתנה. תודה לכולם ויטלי

deathcaster

New member
מממממממממ

חבל, אבל זכותך תודה לך על הניהול עד עכשיו, ועל הסובלנות (בייחוד כלפי אנשים חסרי טאקט כמוני
) מקווה שהמחליף שלך יהיה לפחות כמוך אם לא יותר טוב. בהצלחה (למרות שכדבריך אתה לא ממש הולך לשום מקום)

../images/Emo43.gif פרישת מנהל הפורום ../images/Emo43.gif

אנו מודים לstkachov על ניהולו המוצלח והמסור ומאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו. בשלושת השנים האחרונות ניהל stkachov את הפורום בנעימות, על מי מנוחות ויצר מרחב נעים וחמים לסטודנטים באוניברסיטה. גולשים המעוניינים להגיש מועמדות לניהול הפורום מוזמנים להגיש מועמדות בקישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp המשך גלישה נעימה ב
אנשים

MsUnderstood

New member
../images/Emo10.gif

קשה לוותר על פורום שהקמת אני חייבת להגיד שהפורום הזה עזר לי בצעירות שנה א' שלי...אז אי אפשר בלי תודה על זה שהקמת את הפורום...

למעלה