khnushnapyho
New member
שלום לכולם!
ברשותכם- הקדמה קטנה: אני שוקלת (ורוצה) להתחיל לימודי משפטים באוניברסיטת חיפה באוקטובר השנה, אך הבעיה היא שאין לי בגרות באנגלית, ועל כן איני זכאית לתעודת בגרות. אני יכולה להשלים את הבגרות באנגלית במועד הקיץ (מאי יולי) ומכיוון שיש מועדי ב' אני מבינה שהציונים של המקצועות אנגלית ומתמטיקה (מועד א') מתפרסמים לפני מועד ב' ועל כן לפני ספטמבר(הבנתי שבתחילת יולי בד"כ) (וזה חשוב משום שבאתר האוניברסיטה רשום כי המועד האחרון להגשת תעודות ומסמכים הינו ה-15 באוגוסט), ואני מעריכה שהציונים יגיעו כחודש לפני תאריך זה. -האם מה שאני מתכננת לעשות אפשרי? מישהו התנסה בכך? הגשת מסמכים במועד כה קרוב לסוף ההרשמה הכוונה... -האם אני אדחק לסוף ורוב הסיכויים שלא ישאר מקום בשבילי? כלומר באוגוסט בטח כל המקומות תפוסים והאם יעיפו אנשים שנרשמו לפניי וישאירו רק את האנשים בעלי הציונים (בגרות ופסיכומטרי) המשוקללים הגבוהים משלהם? -האם זה משנה אם ארשם כעת לאוניברסיטה או אחכה עד לקבלת הציונים וארשם באוגוסט? (הרי לא יקבלו אותי בגלל המחסור בבגרות בין כה וכה עד אז לא?) אני מתנצלת על ריבוי השאלות, אני פשוט קצת (הרבה) בהיסטריה וממש לא רוצה להפסיד שנה... תודה מקרב לב לכל העונים.