שלום לכולם,

כינרת15

New member
שלום לכולם,

לפני מספר חודשים התחלתי תהליך גירושין באמצעות עורכת דין שעשתה עלי רושם טוב. עם הזמן, החודשים והכסף הבנתי שהיא לא עושה דבר על מנת לקדם את התיק שלי, לא חוזרת לטלפונים שלי ובכל פעם שאני כן מצליחה ליצור איתה קשר היא משקרת לי ומנערת אותי בהבטחות שווא ולא עושה דבר אח"כ. למרות שחשבתי על זה כבר בעבר, לא החלפתי אותה, היום אני נחרצת להחליף, אולם הכיס התרוקן מעט ואין לי שמץ של מושג איך לחפש מישהו טוב. ראוי לציון, הגעתי אליה דרך המלצה (אבל לא מנסיון אישי של הממליץ). אני מחפשת המלצה חדשה ממישהי/ו שיש לו/ה נסיון עם עו"ד שייצג/ה אותו/ה נאמנה, ליווה אותו בתהליך והצליח גם להשיג בעבורו דברים. שוב, לצערי, אין בכיסי הרבה כרגע עבור עורכי דין מן השורה הראשונה. מבקשת המלצות פה או במסר אישי. תודה מראש.

yuvalg6

New member
הי

הכי מומלץ לחדול מהמלחות האלו ולגמור את הקשר בצורה תרבותית עם מינימום עלויות ומינימום נזקים לילדים

כינרת15

New member
זה לא מבחן אמריקאי ואם חשבת כך

סימנת את התשובה הלא נכונה. לא הגעתי לכאן כדי להתנצח עם אף אחד, לצערי יש לי מספיק התנצחויות בחוץ. מבקשת תשובות ענייניות בלבד.

yuvalg6

New member
הי

שיהיה בהצלחה במלחמה ועם הנזק לילדים ועם המרצדס החדשה שתממני לעו"ד שלך.

yuvalg6

New member
הי

אני רק רוצה לעזור לך בתור אחד שהתגרש לאחר גישור+עו"ד + רבנות ב-6000 לזוג (ממש חינם)

כנרת

אני הייתי פונה בתלונה חריפה ללשכת עורכי הדין . ככה אולי תוכלי לאלץ אותה להחזיר לך חלק מהכספים. אם את רוצה עו"ד טובה יש לי באיזור הרצליה. פני במסר ואעביר הפרטים. בהצלחה!

Rtitan

New member
אם את סבורה שיש לך בסיס ממשי...

להניח שהיא התרשלה בטיפול בתיק שלך ונגרמו לך נזקים, את יכולה לפנות בתלונה ללשכת עורכי הדין וכך אולי יש מצב שתקבלי את הכסף שהשקעת בה בחזרה.

NoaModiin

New member
פתרון אפשרי לבעיה הכספית

היא האופציה לקחת מגשר - כמובן אם זה מקובל על בן הזוג. שיהיה בהצלחה.

rotemush5

New member
שלום כינרת

ממליצה לך לפנות לסיוע המשפטי שיקבעו לך עו"ד מטעמם במידה והמשכורת שלך מאפשרת מימון מהמדינה. בידקי באתר שלהם מה הקריטריונים לקבל עו"ד מטעם הסיוע. בנוסף...באמת חבל שתוציאי שוב כספים מיותרים לעו"ד. אם יש סיבה ממשית שיכולה לפגוע בך,המשמורת שלך על הילדים בסכנה,חובות גדולים שהוא רוצה להפיל עליך, אז כנראה שבהחלט יש טעם לקחת עו"ד חזק בתחום.המלצות ינתנו במסר אישי. בתור אחרת שמייצגת את עצמה את מוזמנת לפנות אלי במסר אישי.

כינרת15

New member
שלי, רטיטן, נועה

תודה, חברים. אני מניחה שלפי חוקי הצדק באמת צריך לפנות הלאה ולהתלונן. הממה? 1) אני שקועה עמוק מדי במלחמה אחת ואין לי אנרגיות מיותרות כעת למלחמה שניה. אני צריכה אס.או.אס לקדם דברים אקוטים יותר. 2) בעבר נעשו נסיונות גישור שלא צלחו וכנראה שגם לא יצלחו בעתיד. קיימים פערים ולכן אני זקוקה לעורך דין טוב שיעמוד במקסימום על מה שניתן. האם הייתם מרוצים מעורכי הדין שלכם? אם כן, אל תחסכו ממני פרטים, כאן או במסרים :)

dror20050

New member
היי חברים

אני חי בנפרד מהילדה שלי כבר 8 חודשים, עד כה היה שיתוף פעולה כזה או אחר לפעמיים גם מעל הצפוי, באמצע השבוע שעבר ביקשתי ותיאמתי יום ליפני שאני בא אל הילדה, האם הודיעה לי כשעתיים לפני יציאתי שהיא לא תהיה בבית והילדה תהה אצל סבתה, יצאתי לדרך שעה ו-20 דק' נסיעה, בדרך אמרתי לאם שאני מבקש לצאת עם הילדה מבית הסבתא לאכול פיצה ולחזור,אבקש להגיד שזאת הפעם הראשונה שהאם לא נמצאת אם הילדה ולכן לא יכולה להתלות אלי בביקורי את הילדה, מיד נשמעה התנגדות חריפה וסדרה של טלפונים שלא תרמה לכלום אלה גם לבקש ממני בכלל לא להכנס לבית הסבתה, לאחר שהסברתי שעברתי נסיעה ארוכה התרצתה ואמרה טוב תיכנס, הביקור היה תחת פיקוח צמוד של האח ותוך הערות כלפי ליד הילדה, עזבתי תוך 5 דק'. המצב גורם לאי ודאות, למרות זאת אני משתדל לשחק כלפי האם ראש קטן ולא להרים טלפון, בפעמיים הקודמות זה עזר.אבקש לציין שאין לנו הסכם פרידה דרך בית משפט או כל גורם חיצוני, אבל עכשיו אני שוקל ברצינות לפנות ללשכה לסיע משפטי שתסדיר את העיינין. הדבר גוזל ממני כוחות גדולים, ברור לי שיש חסרונות בהסכם כתוב ועדיף לשתף פעולה אבל אני לא יכול עם העליות והירידות האלה,

בת כמה הילדה? למה היא לא נותנת לך להפגש

איתה בלעדייה? גם אם היא ממש קטנה ויונקת (ואני מניחה שהיא אוכלת עוד משהו חוץ מזה כי הנה היא נשארה עם הסבתא) אז אין סיבה שלא תוכל לקחת אותה לשעתיים לבד... אולי באמת תסדירו הכל בבית משפט כדי לא להיות כפוף לקריזות כאלו ואחרות

dror20050

New member
תודה על התגובה

ניסיתי לברר בלשכה לסיוע משפטי מהם הקריטריונים לסיוע, אבל באתר האינטרנט זה בילתי אפשרי, אולי מישהוא יודע?

rotemush5

New member
סיוע משפטי-קישור לזכאות

סיוע משפטי אתה מבזבז זמן...קדימה! לא מבינה איך אתה יכול לחיות בצורה כזו שמישהו אחר מנהל את הראיה שלך עם הילדה. בהצלחה!

dror20050

New member
תודה על העזרה

זאת אומרת רותם שרצוי שאפנה לע"וד פרטי, כלכך רציתי להמנע מזה אבל אין ברירה.

rotemush5

New member
למה עו"ד פרטי אם אפשר סיוע

אינך זכאי לעו"ד מטעם הסיוע?

עו"ד ויפה שעה אחת קודם...

הכל צריך להיות חתום ולא נתון למצב רוח כזה או אחר שלך או שלה. ...ובעתיד בהחלט יכולים להיות מצבי רוח משתנים - אחד מהם אתה לומד על בשרך ואין דרך טובה ללמוד מאשר מנסיונך שלך.

dror20050

New member
שאלה

רציתי לדעת אם יש למישהוא השארה מניסיון כמה זמן יכול לחלוף עד הסדרי ראיה ראשוניים

rotemush5

New member
אשאל כמה שאלות

האם הוגשה נגדך תלונה בעבר? האם יש תיק ברווחה על אלימות במשפחה? מדוע אתה רואה את הילדה בנוכחות האמא? מכיון שאיננה משחררת או שכך נקבע באמצעות היחידה לסיוע? אם ענית לא על כל השאלות אתה יכול לפנות כבר ביום ראשון לבית המשפט ולהגיש לבד בקשה להסדרי ראיה...........אעזור לך במסר אם תרצה כמו שעזרתי לרבים בפורום אך מעדיפה לעשות זאת מאחורי הקלעים. אני מייצגת את עצמי עד כה ובינתיים,הכל הולך כשורה טפו טפו (אינני עו"ד)! אני סולדת מעו"ד שמחפשים לעשות את קופתם באמצעות לקוחות בנמצאים במצוקה

למעלה