שלום לכולם,

dror20050

New member
תשובה

לא !, אין לי שום תיק לא במשטרה ולא ברווחה , למרות שביום הפרידה שלנו היא הזעיקה משטרה בטענה שאני חוטף את הילדה, השוטר הבין ושיחרר אותי במקום , אני מאמין שאם היה משהוא בדבריה היו מזמנים אותי לחקירה או משהוא כזה אולי אפילו מעצר ללילה אחד אבל כלום. דרך אגב היא ממשיכה להרגיש שאני רוצה לחטוף את הילדה, אני בן אדם עובד שאין לי הרבה זמן לגדל לבד את הילדה אם יש לי זמן זה בסופי שבוע, כך שזה לא עולה בדעתי ביכלל, דרך אגב אני חייב להודות שהילדה מקבלת יחס טוב ואוהב מאמה.

rotemush5

New member
הסדרי ראיה יפתרו את הבעיה

ברגע שיהיו הסדרי ראיה היא תפסיק לחשוש מפני חטיפה. לכו תסדירו את העניינים בניכם או באמצעות מגשר

בדיוק באותה סירה

ולעומתך לא נשאר לי אפילו שקל כדי לקחת עו"ד חדש. גם לי המליצו אך בפועל לא עושה הרבה. אני "תקועה" אתה וכבר חצי שנה והתהליך לא מתקדם. אין לי המלצות, כפי שאת מבינה, אף הרבה הזדהות והבנה. אני רק חולמת שזה כבר ייגמר. אצלנו הנושא חמור כי עד הגט הוא לא מוכן אפילו לשניה לעזוב את הבית. אז, חיים ביחד, סובלים ביחד. ידעתי שזה קשה, לא ידעתי עד כמה. אם תרצי לדבר, פני אלי במסר.

rotemush5

New member
גרים ביחד סובלים ביחד?

מדוע? למה את דנה את עצמך למצב אכזרי שכזה? למה הילדים צריכים לסבול מכל התהליך המלוכלך הזה? האם היתה אלימות בניכם? האם מתעלל בך? מדוע את לא עוזבת את הבית? אני מצטערת אם אני בוטה ,אני ברגעים הכי שפלים שלי. בלי שקל בארנק,החלטתי לעשות מעשה ולא עמד משהו שיעצור אותי. תעשי לעצמך טובה ותתחילי להזיז עניינים,אין דבר כזה שאין דבר כזה!!!!!!!

אני מרשה לך להיות בוטה

כל מילה נכונה ועדיין לא הכל פשוט כל כך. את המעשה עשיתי לפני חצי שנה.כאשר יש שלושה ילדים יחסית צעירים , ישנם הרבה שיקולים שונים. בוודאי שלא אדבר על כך שלא מקבלת מזונות. וצעדים אני עושה, הרבה צעדים. זה לא המקום לקבלת צל"שים אבל אני יודעת מה שאחרים לא. סומכת על עצמי, מאמינה בעצמי ומקוה כי בסוף יהיה טוב ורגוע. חייב להיות.

למעלה