שלום לכולם:)

orahat3

New member
שלום לכולם:)

לא בדיוק משבר בזוגיות...אבל משבר פנימי שלי... ואני מתנצלת מראש על האורך אני גרושה+1. הכרתי לפני כחצי שנה גבר, גרוש גם הוא. יש לו ילד בגיל של ביתי. לעומתי, שאני בקשר מצויין עם הגרוש, הוא במאבקים משפטיים לא פשוטים עם גרושתו. יש להם משמורת משותפת על הילד. עם זאת, עול הנסיעות נופל רק עליו. הוא מותש. גם מהמאבקים, מהנסיעות הרבות ומגידול הילד (הוא משקיע בילד כל כך הרבה אנרגיות, דאגה ואהבה עצומה). אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני. אני משתדלת לעזור איפה שאני יכולה, לתמוך...והוא משתדל למצוא את הזמן והפניות הרגשית בשבילי, ולא קל לו. אני יודעת. גם לי לא קל להיכנס לקשר שבו, הזמינות הרגשית עבורי ועבור הקשר כרגע אינה בשיאה. אז איפה המשבר? בנוסף למציאות המורכבת הדאת, לאחרונה הוא עבר לעבוד בחברה, בה העבודה מאוד אינטנסיבית, הן מבחינת השעות והן מבחינת ההשקעה. הוא חוזר מיום עבודה כל כך עייף, שכבר אין לו כוח אף לשוחח עימי (בדרך כלל היינו מדברים אחרי תשע, כלומר, אחרי שמשכיבים את הילדים) . בתשע וחצי הוא כבר במיטה. כל כך עייף. הגוף שלו פיסית קורס. אז מצד אחד אני כל כך מבינה אותו. לא יודעת אפילו היכן להקל עליו ולעזור לו. מצד שני, הזוגיות נדחקת ונדחקת לה. בקושי נפגשים, בקושי מדברים. מאוד לבד. אני לא יכולה לבוא ולעשות לו "שיחה", כי הוא כל כך לא אשם. הוא באמת מותש וסובל. אבל מה איתי??? איך מתמודדים?? אפילו לעזור לו אני כבר לא יכולה, כי אין איך, כאמור, כמעט לא נפגשים, כמעט לא מדברים... כל כך רציתי פרק ב שיתפתח ויוביל למשפחה. אני רואה שזה לא יתקדם לשם, בטח לא בזמן הקרוב, ולא יודעת להגיד אימתי. אני לא רוצה לעזוב אותו. אני אוהבת אותו, ובתקופה כל כך קשה עבורו, אני רוצה להיות שם בשבילו...(למרות שעכשיו גם זה כמעט ולא קורה ותחושת האימפוטנטיות לא פשוטה) זהו. ארוך. מצטערת. פרקתי. לא יודעת אם יש פתרון. אבל חייבת לשתף.

לא יכולה לבוא ולעשות לו "שיחה"

שיחה זו לא האשמה. גם אם הוא לא אשם, יש לו אחריות לקשר , או יותר נכון להגיד- למה את רק מחפשת לדאוג לו ולהקל עליו ולעזור לו, עד רמה כזאת שאפילו את "השיחה" את דוחה לזמן אחר כי זה לא זמן טוב בשבילו? זה בדיוק מה שאיתך- במקום לשים את עצמך במקום הראשון, את שמה אותו. הוא לא איזה ילד פגיע ושביר, הוא מבוגר אחראי , ואומנם הוא עובר תקופה אינטנסיבית אבל אם הוא בוחר לקיים את הקשר איתך, הוא צריך למצוא לך זמן ומקום שיעשו לך טוב ולא רע. אם לא תגידי לו- יקירי, אני מבקשת את הזמן והמקום, למה שהוא יעשה מאמץ? אם את שותקת ולא מדברת הוא יכול לפרש את זה כהסכמה שלך להסתפק במועט.

נומלה

New member
את אוהבת אותו

והוא אוהב את העבודה. הרבה זוגות נפרדים בגלל זה. אם את רוצה להיות אמא בשבילו: לחכות לו, לתת לו כתף, לעשות לו תה, ןלא להטריד אותו בבעיותיך- ניתן להמשיך עד אין סוף. אם את רוצה בן זוג שמתעמין גם בך? חפשי במקום אחר.

אייבורי

New member
תראי

לדעתי הבעיה איננה שהוא מותש, זה באמת תרוץ נהדר את פשוט משעממת. סדרי העדיפויות שלו נורמלים לגמרי ילדים עבודה הוא ואז אם יש עוד כוח, את. מאחר ואת במקום רביעי [מכובד ויפה] כדאי להפוך את המקום לאטרקטיבי במיוחד.

czar

New member
לא הבנתי את הקשר בין

החלק הארשון בו תיארת כמה הגירושין שלך מעולים וביחסים טובים לבין כמה חרא אצלו, לבין החלק השני של העבודה החדשה וכו. תגידי - את חיפשת בו בן זוג (באש ובמיים) או אובייקט לסיבוב שני שיתן לך שקט ומנוחה?

שילה1

New member
מציעה לתת לו להתרגל לעבודה החדשה,

סבלנות קמצת. וביחס למשפחה-רצית פרק ב' קונבנציונאלי,וזה לא כל כך הולךעל כןאם אתם בהחלט מסתדרים,מה רע במגורים לא משותפים, כל אחד בביתו על ילדיו,ולעיתים יחד? לדעתי,את מוטרדת וחסרת סבלנות,שלא לצורך.

הוא לא פנוי בשבילך, מותק

אין לו זמן לשיחות, אין לו כוח לדיבורים, אין לו עניין ב"זוגיות" וכדי להתחמק מכל המטלות המציקות האלה הוא בורח - הטיפול האינטנסיבי בילד, ההשקעה העצומה בעבודה - הכל חלק ממבצע הצלה והתחמקות כולל. ככה זה גברים במצוקה - כל המשאבים מופנים להישרדות. את חושבת שהגישה האמהית והרחומה שלך עוזרת, תחשבי שוב - במקרה הטוב הוא בכלל לא שם לב, במקרה הרע רגשות האיבה כלפייך כבר מתחילים להתפתח - אף גבר לא אוהב שמרחמים עליו.

I C E M A N 7

New member
אבל למה לחשוף סודות

שנשמרו במשך אלפי שנים?? אם זה ייוודע ברבים, זה הרי יערער את הבסיס של הדבר הזה המתקרא "זוגיות", שגם ככה יציבותו היום לא משהו. מה יוצא לך מזה לעזאזל?

אני כורת

את הענף עליו אני יושב - עוד תכונה גברית, לצערי
.

נומלה

New member
אנחנו יודעות מזמן

פשוט לא אמרנו לכם כלום כדי שתרגישו גדולים מהחיים.

nowonder

New member
גם אני לא יודעת אם יש פתרון

אבל הניסיון מלמד, כשגבר מעוניין, הוא לרוב מוצא את הזמן. את צריכה לבדוק מה קרה בינכם (ולא מה קורה בחייו) שגורם לו להיות מעוניין פחות. בעוד את לא יכולה לשלוט על הלחצים החיצוניים בחיים שלו, את בהחלט יכולה לתרום לרמת התשוקה והעניין שיש בינכם.

למעלה