שלום לכולם!

MARIANUSH

New member
שלום לכולם!

אממ אני מריאנה אוטוטו בת 18 וחולמת לדגמןן :))) מישהו יכול לייעץ לי על סוכנות טובה ואמינה שאפשר יהיה לפנות אליה... וגם לתת לי כמה טיפים לדוגמנית מתחילה... אולי מישהו שכבר נכנס לעולם הזה יכול לספר לי איך זה ? ואם זה כדאי בכלל... אה ועוד שאלה די טפשית... גיל 18 זה מאוחר מדי כדי להכנס לעולם הדוגמנות ולהצליח בו??? או שיש עוד תקווה.?? פשוט אני שומעת על הרבה שמתחילות מגיל 14 16 ככה... אה ועוד... אני גרה בצפון...זה יכול להפריע לי זה שזה רחוק מת"א ששם יש תסוכנויות האמינות והטובות ביותר? תודה מראש על ההתייחסות והמשך יום נהדר לכולם!!! :]

kimi d

New member
היי מריאנה :]

קודם כל ברוכה הבאה, הייתי ממליצה לך להעלות תמונות ולכתוב נותנים כדי שנוכל להגיד לך אם יש בכלל פוטנציאל :) דבר שני , גיל 18 זה לא גיל מאוחר להתחיל לדגמן , אבל יש בעיה עם הצבא, כי מן הסתם ברגע שאת בצבא את פחות זמינה לאודישנים וכאלה ..

MARIANUSH

New member
קודם כל תודה...ו...

אממ עם הצבא זה לא כזה בעיה כי אני מתגייסת בעוד כחצי שנה ככה... בחצי שנה אפשר להספיק לעשות משהו?... אני אעלה תמונות בקרוב... נתונים אממ... 1.71 משקל 58 בערך... שיער בלונדיני ארוך עיניים ירוקות...(שזה לא משנה בכלל)... פנים יפות...כל הזמן מחמיאים לי.. גוף סביר... אני לא רזה רצח ...אבל גם לא מלאה... אומרים לי שממש יתאים לי לדגמן... וכבר היו לי הצעות רבות...

echoman

New member
קרין מודלס

אני יכול לקשר אותך אליהם אבל איפה התמונות?

Nicky5551991

New member
וואלה גמאני באותו מצב כמוך..

אני רוצה מאוד לדגמן ואני גם כמוך אוטוטו פחות מחודש בת 18...:) ואין לך מה לדאוג 18 לא מאוחר מדי... יש אנשים שמתחילים לדגמן בגיל 19 ויש אפילו את אלה שמתחיל בגילאים 20+ זה אל פוגע בסיכוי שלך להצליח בתחום הזה... ההצלחה בזה לא תלויה בכמה שאת צעירה וקטנה אלה בכמה שאת מתאימה לזה וכמובן גם ברמת הפוטנציאל... תהיה אפוטימית ומלאת ביטחון זה העיקר! ובקשר לסוכנות טובה...אממ...יש הרבה מדי...אבל הטובות והאמינות ביותר כמובן נמצאות במרכז...בת"א! יש מלא פרסומות באינטרנט ...יש את קארין מודלס יש את חן מודלס ויש עוד מלא... העיקר איך שאת מוצאת מידע על סוכנות שנראת לך טובה תבררי הכל עליה כדי שתהיה בטוחה ב-100% שהיא אמינה ולא סתם סוכנות שמנסה לרמות ולקחת כמה שיותר כסף ... ברגע שאת בטוחה שהסוכנות אמינה וטובה פשוט תצרי עמם קשר ותקבעי מועד לאודישנים... אם את באמת מאמינה שאת מתאימה לזה ואפילו אומרים לך את זה...לכי על זה! יש מצב יהיו אכזריים אליך מדי אבל אל תעלבי ככה זה בעולם הדוגמנות...בשביל זה את צריכה עצבים מברזל ולדעת לפעמים לשים קצוץ...או לא להעלב מהביקורות אלה רק ללמוד מהן ולהשתפר! אם חלילה לא תתקבלי ...בקטנה! ...יש עוד סכנויות... כשלא מתקבלים זה לא אומר שוואלה לא יפים לא מדהימים וכ"ו... פשוט כנראה לא מתאימים לדרישות הספציפיים של הסוכנות! ... קיצר חפרתי רצח! אם יש לך את זה את בטוח תצליחי בזה אם לא עכשיו אולי מאוחר יותר! וד"א זה שאת גרה בצפון שזה רחוק מת"א לא אמור להפריע! יש דרכים להגיע בשעתיים ואפילו פחות! שומדבר לא מפריע! העיקר ביטחון עצמי! זה הכל... בהצלחה :)

עמי1986

New member
קימוש קימוש קימושש

מה את משחקת אותה גם אם היא תעלה תמונות את לא תגיחבי עליהן... אני מצפה כבר לראות אותך נותנת ביקורת פעם אחת על מישהי...... חחחח שבוע טוב

kimi d

New member
חחחחחח עמי!!

תכלס אתה צודק אבל מי אני שאגיד למישהי אם היא יפה או לא? שאני בעצמי לא משהו ? לא מרגישה כ:כ בנוח חח

עמי1986

New member
כפרה

מה את מדברת שטויות!! את אחת הבחורות הנדירות! את סתם אוכלת תסביכים..... יא דוגמנית על שכמוך!

למעלה