היי ../images/Emo24.gif
המ, נורא הצחיקה אותי לשון ההודעה שלך
כאילו שאת מתייחסת לבי סקסואלים/הומואים כסטריאוטיפ אחיד שמדבר ומתלבש מתנהג, ומרגיש אותו דבר אז בדיוק כמו סטרייטים, כולנו שונים, שונים מאוד, שונים כל כך. יכולות להיות אלף סיבות למה הוא בחר שלא ליזום (באותה מידה יכלת גם את
) ותנועות נשיות וטעם בבגדים.. הוא יכול להיות גיי ויכול להיות שלא באותה המידה בדיוק, זה הדבר היחיד שהעלה אצלך את השאלה בנוגע לזה? אני יודעת שזה מזוהה עם ההומואים בעקרון, אבל זה לא בהכרח נכון
כמ ושמישהי שהיא "גברית" לאו דווקא לסבית. זה תלוי, אם הוא הומו או בי סקסואל, לפי ההגדרות היבשות אם הוא הומו הוא נמשך לגברים, ועם הוא בי הוא נמשך לשני המינים וגם אם הוא בכלל סטרייט- הרי זה עדיין לא אומר אוטומטית שהוא נמשך אלייך, כמו שאני מניחה שאת לא נמשכת לכל גבר שאת פוגשת. אני מניחה שכל אחד "יכול" להיות עם אישה, אבל אני מניחה שזה לא מה שאת מחפשת
יש גברים שהיו עם נשים וגברים, ומגדירים את עצמם הומואים יש גברים בתולים שמגדירים את עצמם הומואים, יש גברים שהיו רק עם נשים שמגדירים את עצמם הומואים.. בדיוק כמו שיש נשים סטרייטיות נניח, שרואות עצמן ככאלה לפני שהן עשו סקס, או אחריי. בי סקסואל, לפי ההגדרה, יכול להתאהב בך, ואני מניחה שגם הומו יכול אין לנו איזה מחסום פיזי שמונע מאיתנו להתאהב או להמשך לסטרייטים, אני מניחה שזה קורה באיזשהי מידה לכל אחד, זה לא אחיד, אנחנו לא הומוגנים בכלל, כמו הטרוסקסואלים, גם המשיכה אצלנו היא סובייקטיבית, זה לא "היא כוסית, היא נראית טוב, היא גרה קרוב.. 1 2 3" אהבה היא לא מתמטיקה ON BOTH SIDES