שלום לכולם

נמטה

New member
שלום לכולם

אני בחורה סטרייטית ומקווה שזה בסדר שנדחפתי לכאן כדי לשאול על "מקרה" שקרה לי ואולי אוכל לקבל לפחות תשובות חלקיות. : התאהבתי בבחור, היו מבטים, הפגנת חיבה הדדית, ועוד מיני סימנים רגילים של התאהבות שנתנו לי הרגשה שזהו, הולך להיות כאן קשר או לפחות סטוץ אבל, לא היה כלום למרות שהיינו לבד והוא יודע מליון אחוז מה אני מרגישה, כשאנחנו יחד, צוחקים המון וכיף לנו עד שאני קצת גולשת ומפלרטטת לכיוון אישי. עושה רושם שדי נעים לו בחברתי אבל בלי להתקרב יותר מידי, אני מאוהבת בו עד טרוף, פוחדת להבהיל אותו שלא יברח לי אז עושה נסיגות אבל רוצה להיות איתו יותר מכל רוצה לדעת אם הוא הומו או בי סקסואל, ושאלתי היא: האם אני יכולה לדעת ע"י כך שהוא כמעט קרוב אבל לא נוגע? (היתה לי הזדמנות גדולה אבל הפגין רק חיבה...), האם אני יכולה לדעת אם הוא גיי או בי סקסואל רק לפי תנועות נשיות שמחליקות לו מידי פעם, רגיש מידי, לובש מוקפד אופנתי כזה ושהוא רווק מבוגר? ואם הוא כן הומו או בי סקסואל (וסליחה שאני די בורה בנושא), האם הוא יכול להיות גם עם אישה? (אני נראית טוב), האם לגברים הומואים היו התנסויות עם נשים? האם בי סקסואל יכול להתאהב בי גם אם הוא יוצא עם גבר? והומו? סליחה על ההתפרצות, אשמח לתשובות,

Sensorium

New member
היי ../images/Emo24.gif

המ, נורא הצחיקה אותי לשון ההודעה שלך
כאילו שאת מתייחסת לבי סקסואלים/הומואים כסטריאוטיפ אחיד שמדבר ומתלבש מתנהג, ומרגיש אותו דבר אז בדיוק כמו סטרייטים, כולנו שונים, שונים מאוד, שונים כל כך. יכולות להיות אלף סיבות למה הוא בחר שלא ליזום (באותה מידה יכלת גם את
) ותנועות נשיות וטעם בבגדים.. הוא יכול להיות גיי ויכול להיות שלא באותה המידה בדיוק, זה הדבר היחיד שהעלה אצלך את השאלה בנוגע לזה? אני יודעת שזה מזוהה עם ההומואים בעקרון, אבל זה לא בהכרח נכון
כמ ושמישהי שהיא "גברית" לאו דווקא לסבית. זה תלוי, אם הוא הומו או בי סקסואל, לפי ההגדרות היבשות אם הוא הומו הוא נמשך לגברים, ועם הוא בי הוא נמשך לשני המינים וגם אם הוא בכלל סטרייט- הרי זה עדיין לא אומר אוטומטית שהוא נמשך אלייך, כמו שאני מניחה שאת לא נמשכת לכל גבר שאת פוגשת. אני מניחה שכל אחד "יכול" להיות עם אישה, אבל אני מניחה שזה לא מה שאת מחפשת
יש גברים שהיו עם נשים וגברים, ומגדירים את עצמם הומואים יש גברים בתולים שמגדירים את עצמם הומואים, יש גברים שהיו רק עם נשים שמגדירים את עצמם הומואים.. בדיוק כמו שיש נשים סטרייטיות נניח, שרואות עצמן ככאלה לפני שהן עשו סקס, או אחריי. בי סקסואל, לפי ההגדרה, יכול להתאהב בך, ואני מניחה שגם הומו יכול אין לנו איזה מחסום פיזי שמונע מאיתנו להתאהב או להמשך לסטרייטים, אני מניחה שזה קורה באיזשהי מידה לכל אחד, זה לא אחיד, אנחנו לא הומוגנים בכלל, כמו הטרוסקסואלים, גם המשיכה אצלנו היא סובייקטיבית, זה לא "היא כוסית, היא נראית טוב, היא גרה קרוב.. 1 2 3" אהבה היא לא מתמטיקה ON BOTH SIDES :)

נמטה

New member
היי, וראשית, תודה על התגובה

כתבתי כבר שאני די בורה בעניין ולמעשה מעולם לא יחסתי חשיבות או התעמקתי בנושא אם כי, שמעתי בכללי, וגם, הכרתי נשים וגברים עם העדפות מיניות שונות שהיו חלק מחברה בלימודים ועבודה אבל לא יצא שהתאהבתי ובוודאי אילו ידעתי מראש ושוב, ע"כ סליחה על הבורות. הסטרייטים, או לפחות אלה שאני מכירה משייכים להומואים ובי סקסואלים סטריאוטיפים מסויימים וזה מה הפנמתי, אני חושבת שזה עניין של מכלול ולא אחד לאחד, אולי אם לגבר מחליקה לעיתים תנועה נשית או אם הוא עדין , רווק מושבע, או רווק מבוגר או לא מעוניין באישה או נשים מסוימות, לא מחייב שיש לו העדפות מיניות כאלה ואחרות ויש באמת אלף ואחת סיבות אבל האם כאשר יש את כל המכלול לא עשוי (עבורי עלול) לעורר מחשבה? אנחנו מרצה וסטודנטית, (אולי סיבות אטיקה?) יש רכילות על כך שהוא הומו ולכן זה עורר בי מחשבה, בהתחלה הנחתי שזו אני למרות האכזבה, אחר כך שהתפשטה שמועה וגם הנחתי שהתנועות בהם התחלתי להבחין (הייתי עסוקה ברגשות)קצת מוגזמות, הגיל 47 ובכל זאת רווק, וכל המכלול הזה מבלבל אותי כי מצד אחד-זו לא בדיוק אני, זה ההעדפות שלו (קראתי מאמר שהעדפה מינית זו או אחרת והצפתה, הינה מולדת ולא תמיד אפשר לשלוט בה, מודה שאני מבולבלת
. מצד אחר יש בנינו יחסי חיבה מאוד ברורים גם לסטודנטים אחרים, תשומת לב מיוחדת בהרצאות, בהתחלה שעורים פרטיים עם תשלום ואחר כך כן צריך ולא צריך וכעת, חופשי מתפנה להסביר או להיפגש איתי בכל עת שאני צריכה , אני מפצה במתנות שהוא ממש שמח (גם אם מתוך נימוס) יושב בקבוצה שלי בקפיטריה, מרעיף מבטי חיבה, ובקיצור-נוגע בנשמה חזק חזק אבל בגוף מרוחק ומכונס. הוא מטריף אותי למען האמת כי הוא ממש ממש מותק ואני רוצה לדעת למה??? אם אני כל כך נחמדה? כל גבר היה מוכן אם יש "טרף". אם לא היו מרכלים, הייתי חושבת אני, אם היה מסיט למקום אחר את המבטים הצוללים שלו בזמן שאני עם שלי, הייתי מבינה שהוא לא מעוניין , אם לא היה מייחס לי חשיבות מיוחדת ומקפיד על כך שאבין את כל החומר שהוא מעביר, אני כאחת מכל העדר. הייתי רוצה לשמוע אותו אומר לי את הסיבה מפורשות (גם אם ההעדפה המינית שלו שונה, אשלים ואהיה רק חברה אבל לפחות אני יודעת) אבל אני לא מעיזה לשאול או לרמוז אפילו. ותודה לך שוב על היחס.

Blackice

New member
יחסי מרות

יכולה להיות עוד סיבה לחוסר הפעולה שלו (אגב, שלום לך! ובורכה הבאה לפורום!
). אם הוא ייזום משהו, בזמן שהוא מרצה שלך, הוא חשוף לתביעות של הטרדה מינית. יכול להיות שהוא מחכה שתסיימי את הקורס שלך אצלו? אני חושב לכל מוסד יש את הכללים שלו, יכול להיות שאחרי שתסיימי את הקורס יהיה אפשרילהיות ביחד, ויכול להיות שגם זה אסור באותו מוסד (ואז הוא מסתכן בפגיעה בקריירה שלו...) כמו שפלי ציינה כבר מעלי- יכול להיות שהוא לא סטרייט, אבל אי אפשר לקבוע לפי גינונים או מצב משפחתי. כבר קרה שהומואים התאהבו בנשים וניהלו איתן מערכות יחסים, אפילו כאלו שנמשכו זמן רב- אבל זה נדיר, וכל הסיפורים שאני שמעתי נגמרו בסופו של דבר... אם הוא בי, אז ברור שיש אפשרות להמשך ולהתאהב בנשים, אבל זה לא חד-משמעי. יש אנשים שמגדירים את עצמם בתור בי ולא מסוגלים להתאהב או לקיים מע' יחסים עם אחד המינים.. (כלומר המשיכה\רגשות שלהם לא סימטרית למגדרים השונים). אני הייתי ממליץ לברר את הכללים במוסד שאת לומדת בו, ואז אחרי שתקבלי את הציון הסופי בקורס שהוא מלמד והוא כבר לא יהיה המרצה שלך- לנסות לדבר איתו, לשאול אותו. ריחרוחים מסביב ונסיון להסתכל על אורח החיים שלו לא יוכלו לתת לך תשובות ברורות וסופיות. רק הוא.

נמטה

New member
תודה לך וגם אני חשבתי שזו יכולה להיות עוד

סיבה, ברור שאסור לו כמו בכל מוסד המכבד את עצמו בין אם יחשף (אם היה משהו) ובין אם ייזום ואולי כשאוהבים לא חושבים לעומק ע"כ . בקשר לכך אם הוא הומו-בי סקסואל, לא מבוסס אבל לקחתי גם את זה כאופציה משום כל הסיבות יחדיו, בכל אופן תשובתך הייתה די ברורה ומנחמת ואני חושבת שאנהג בעצתך להמתין לסיום ולתפוס איתו שיחה ובינתיים לנסות להנות מחברתו והקשר הידידותי /סמוי והלא ברור הזה. יום טוב ותודה רבה.

Sensorium

New member
אין בעד מה../images/Emo13.gif

המ, העניין מסובך יותר בגלל שהוא המרצה שלך, אולי תחכי עד סיום הקורס איתו בנוגע לכל? זה נראה לי עדיף מכל הבחינות, תחשבי על כל התרחישים האפשריים שיכולים לקרות+ תוסיפי את זה לזה שהוא המרצה שלך ותצטרכי לראות אותו מדיי פעם בחברת אנשים אחרים מקסימום, היה לך קראש על המרצה שלך, ביג דיל

למעלה