שלום לכולם!

garjit

New member
שלום לכולם!

אחת ל... גם אני מרשה לעצמי לפתוח שרשור :) איך היה החג? והיום הראשון של הלימודים אחרי החופש? אני הייתי בצפון הרחוק (הבאמת רחוק) והיה לי ממש אדיר
מה איתכם? כל השבוזים למיניהם התעודדו? שיהיה סופ"ש נפלא =)

מֵירַב

New member
לילה טוב../images/Emo13.gif לא למדתי היום, כי... וול, את

כבר יודעת באילו ימים אני לומדת
קצת חופש, מה יש? שיהיה אחלה סופ"ש לכווווווווולם!

deathcaster

New member
ממממממ

הצוואר שלי מתחיל אט אט להשתחרר.. לאחר שכנועים רבים והפצרות הסכמתי לשים עלי משחת וולטרן אמולג'ל.. חוץ מריח של תכשיר נגד יתושים ותחושה קרירה למשך 5 שניות.......... זה לא עשה רושם שהחרא הזה עוזר.. רק זמן יעזור.. יהיה בסדר. סופ"ש נעים (ומשוחרר
) לכולם

tutiris

New member
תרגיש טוב!

וולטרן זה תרופה- צריך למרוח כמה ימים, משהו כמו 5 ימים כדי שזה באמת ישפיע... אבל גם כדאי לחמם ולא להסתפק בתחושה של המשחה, צריך לשים איזה בגד או צעיף על הצוואר ואז יש תחושה שורפת כזו וזה גם מקל טיפה על הכאבים. (החלק הראשון של מה שכתבתי מתוך הרצאה של פרופסור בפקולטה לרפואה בקורס אורטופדיה. החלק השני מניסיון). סופ"ש נעים גם לך!

amitk80

New member
יש עוד אופציה

לסיים את הכאבים מהר: לעלות למגדל אשכול ומשם...

amitk80

New member
זה היה בצחוק

חבל שאי אפשר להעביר צחוק דרך הפורום. צר לי אם חשבת שזה על אמת. תרגיש טוב

deathcaster

New member
ממממ

גם אני צחקתי... אני לא באמת רוצה שתקפוץ ממגדל אשכול ותדווח לי איך זה היה

amitk80

New member
עוד קצת

חופש עד יום ראשון ואז מתחיל הכיף שוב. החג היה סבבה. לא יצא לטייל אבל לא נורא, אולי בקיץ טיסה לאירלנד. מה שכן היו משחקים טובים בליגת האלופות, שתי ארוחות על האש וספינינג עם כמה בנות חמודות. garjit תגדירי התעודדו? לאן נסעת לטייל? סוף שבוע נפלא..

garjit

New member
טיול?

מי נסע לטייל? נסעתי לשרת את המולדת =) אין כמו חג שני במדי ב' עם אוכל צבאי כשר למהדרין. וכשקראתי אחורה, היה נראה שהרבה אנשים פה די מבואסים, טוב לקרוא שכולם בסדר ונהנים מהחופש.

amitk80

New member
חחח

לקבלת המפקדת הפלוגה תמתח להקשב בפעם השניה. שתים שלוש, הקשב! איפה עשית מילואים? וואי יהיה מגניב לראות בתמונות על מדי ב'. מתי חזרת וראית שיש אנשים מבואסים כמוני למשל (לא לגמרי עבר).

amitk80

New member
אולי מהחופש

אבל לא מהסוף שבוע... לא היית קב"נית במקרה נכון?

למעלה