שלום לכולם

שלום לכולם

אני מחפשת אתרים למציאת עבודה באפריקה בכלל ובזנזיבר/טנזניה בפרט. מישהו יודע משהו? יכול להמליץ לי? תודה מראש לעוזרים

מישהו יכול להפנות אותי לעוד מקום?

לפי מה שראיתי שם לא ניראה לי שהאתר הזה יכול לעזור לי יותר מידי....

אם תוסיפי פרטים לגבי איזה עבודה

את מחפשת בטנזניה או זנזיבאר זה יוכל לעזור.

משהו בסיגנון ניהול

או ניהול משרד, מזכירות, פקידות או הדרכות. כל דבר באיזור התחומים האלה יתקבל בברכה! תודה

הדרך המעשית היחידה היא ליצור

קשר אם חברות ישראליות בטנזניה וליבדוק ישירות איתן. מההיכרות המועטה שלי זה לא לעינין אלא אם את מוכנה לממן את הטיסות והשהות וכל המסביב.

maluld1

New member
עבודה באפריקה

שלום כפי שידועה לי נשים לבנות באפריקה לא עובדות הם עובדות רק בקהילה של הלבנים אני ממליץ על אתר hotjob.co.il בהצלחה

לילית462

New member
סתם לידע כללי - אתה טועה

אני עובדת גם עובדת... השאלה היא האם יש מקצוע נדרש שניתן לקבל עבורו רשיון עבודה או אם יש קשרים כדי לקבל מקום עבודה יש לי חברות לבנות רבות שעובדות! אני גם מכירה ישראליות שעובדות חלקן עצמאיות, אחרות שכירות בין אם בחברות מקומיות ובין אם בחברות בעלות קשר ישראלי כזה או אחר

צודקת מאד

בעלות הכשרה ומקצוע עובדות ללא בעיה. הוא כניראה מיתכוון למערב אפריקה... פותחת השרשור לא מציינת מיקצוע ובעצם למה שחברה תביא ישראלית במיוחד לתפקיד מינהלתי זוטר?

לילית462

New member
ברור ששום חברה לא תשכור מנהלת זוטרה

שהיא אקס-פט, בתנאים של אקס פט, יכול להיות שישכרו בתנאים של מקומית. אבל בין זה לבין להצהיר שנשים לא עובדות המרחק גדול.

hlsm

New member
עבןדה באפריקה

צר לי לאכזב אותך אבל בניהול של משרדים וכו' אין מצב למצוא אלא אם את נוסעת אם בן זוג ואז החברה שמעסיקה אותו יכולה אולי להעסיק אותך, חיפשתי גם כשנה וחצי בסוף התייאשתי. בכל אופן בהצלחה רבה

לילית462

New member
אני חושבת שחסר כאן עוד מידע

את צריכה להבין שאם אין לך מקצוע או כישורים שהם "נדרשים" / "מבוקשים" במדינה הספציפית, אין לך סיכוי לקבל רשיון עבודה. לא יאפשרו לך לקחת עבודה שאדם מקומי יכול לבצע, בדרך כלל משרות בדרגה ניהולית זוטרה זה לא משהו שמישהו יטרח להביא אזרח חוץ בשבילו והמדינה בדרך כלל גם לא תאפשר את זה. מה שכן דווקא הדרכות יכול להיות משהו שאת יכולה לנסות - אם את עושה הדרכות בנושאים נדרשים. בכל אופן צריך להבין למה דווקא טנזניה, ולא מדינות אחרות ומה המטרות שלך בנסיעה הזאת. אם את מחפשת "סתם" עבודה בחול זה לא ממש ילך לך בדרך הזאת אבל אולי לנסוע ולחפש במקום יכול לעבוד... אבל כנראה שבלי רשיון עבודה ובצורה לא ממש חוקית. בקיצור תנסי להגדיר את המטרות שלך. חוצמזה האם את מחפשת לעבור עם המשפחה, או לבד - זה גם רלוונטי, אלו תנאים את מחפשת וכו' אני שוב ממליצה לפנות לעינת גז, יש לה הרבה מידע והיא יכולה לכוון אותך בהצלחה

למעלה