שלום לכולם

hadas243

New member
שלום לכולם

שלום לכולם. לאחרונה יצא לי לראות את הסדרה "סאם סון המתוקה" והתאהבתי בכל הז'אנר הזה. האם תוכלו להמליץ לי על עוד סדרות??

dayana3

New member
בוודאי ../images/Emo13.gif

מהסדרות ששודרו בויוה פלטינה, אם לא ראית, הן היו נהדרות.. ביניהן: "קופי פרינס", "גונג", "פול האוס", "זמן בין כלב לזאב", "מאיזה כוכב את?".. כרגע משודרות 2, אחת בויוה ואחת בפלטינה.. אבל היומית של ויוה ("היהלום שבכתר") אוטוטו נגמרת והשבועית של ויוה פלטינה ("הסקנדל האחרון") כבר באמצע שלה.. עוד סדרות מעולות שקיבלו ביקורות טובות מחברי הפורום הן "שמור לי את הריקוד האחרון" (מעולה! מעולה! מעולה!), מלכת השלג (מעולה כפול אלף, אני אישית לא ראיתי אבל בקרוב), "מיי גירל" (שגם נחשבת למעולה, אבל שוב, לא ראיתי עדיין) וכמובן שיש עוד.. אם את רוצה עוד המלצות רק תבקשי
תהני

desire33

Well-known member
מומלץ ללכת על הסדרות שדיאנה המליצה...

אחרי שתסיימי אותם, תמשיכי הלאה.. אבל עדיף להתחיל עם אלה, הם "הבסיסיות", והמובחרות. הסדרה הטובה ביותר מהרשימה ומבחינת המון אנשים בקומונה זה מלכת השלג, אבל היא טרגית ואת מחפשת סדרה קומית, אז תלכי על קופי פרינס שאני אישית מאוד אהבתי, ואח"כ My girl שאין ספק שהיא נהדרת. בנוסף תוכלי לצפות בThe Devil Besidise You שזו סדרה טיוואנית משגעת ומשעשעת.

למעלה