שלום לכולם....

popolina

New member
שלום לכולם....

מקווה שהגעתי למקום הנכון. איפשהו צריך לשפוך הכל, לא? קשה לי. מאוד. בחודשים האחרונים אני ממש מרגישה שעל כל צעד קדימה שאני עושה, אני לוקחת 3 אחורה. הכל מתחרבש, כל החלטה שאני מקבלת מתבררת כשגוייה ולא נבונה...כלום לא מסתדר, הכל מפחיד, מאיים ואני מדוכאת. הרבה שינויים עברו עליי בחודשים האחרונים- לימודים, עבודה..המצב בבית...והשינויים לא עוברים חלק. והאור בקצה המנהרה, או איך שלא תרצו לקרוא לזה, לא נראה. מה עושים? איך מתמודדים עם השינויים, הפחד ועוד יותר- עם ה"כלב השחור"?

efriend

New member
גילית טפח והסתרת טפחיים

ומה זה הכלב השחור? תרצי אולי לספר קצת יותר?

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo20.gif.

ההרגשה שלי מקריאת ההודעה שלך, היא שאת כרגע בנקודה שבה הכל בחייך מבולגן ולכן גם ההרגשה שלך ששום דבר לא מצליח, שההחלטות מוטעות. אני גם הרגשתי לא פעם ולא פעמיים את ההרגשה הזאת ששום דבר לא הולך, ופשוט ניסיתי לחשוב מה מפריע לי בחיים ואיך אפשר לעבוד שהדברים יסתדרו, פשוט ניסיתי לחשוב בהגיון על הדברים, התייעצתי עם בני משפחה וחברים, עם אנשי מקצוע שהיו קשורים למקצוע שלי (התלבטתי בזמנו אם להמשיך במסלול שלמדתי או לעבור למסלול באותו מקצוע אבל מאוד שונה באופיו) ובסוף הכל הסתדר, אפילו טוב יותר ממה שדימיינתי. פשוט אל תתייאשי ותיכנסי לדיכאון הזה, רשמתי פשוט אבל זה לא פשוט ודורש הרבה כוח נפשי לכך אבל תנסי לעבוד על הרציונאל וההגיון ובטוחה שתוכלי למצוא את הדרך שלך-הדרך הנכונה לך.

popolina

New member
אני באמת אנסה לאמץ את דברייך.

דרך אגב, פורום נהדר, באמת תחושה של בית

popolina

New member
למען השם אני אסביר בקצרה../images/Emo13.gif

פוטרתי,התחלתי ללמוד,המצב הכלכלי בבית קשה...הכל נראה שחור וחסר טעם. אני ממש מרגישה ששמחת החיים שלי איננה, הבטחון העצמי ירד פלאים...הכל מסובך, קשיים לא מפסיקים להערם. השם הבין?

popolina

New member
אפילו בזוגיות הדכדוך משפיע עליי. פשוט חוסר

חשק מוחלט לעשות כל דבר שהוא. אני כבר לא יודעת איפה הם מתחילים, כל הרגשות הקודרים האלו.

karoch

New member
שלום לך..

נכון שבדרך כלל אנשים לא אוהבים שינויים ואף מפחדים מהם הפחד הוא מהלא נודע...מהעתיד.. יש משפט שאומר "היום זה המחר שפחדנו ממנו אתמול" בכל אופן כל ענין של זמן ולהתרגל למצב החדש..בדרך כלל לוקח לבני אדם להתרגל למצב חדש כשלושה שבועות מקסימום אין טעם לפחד מהעתיד כי לא יודעים ממילא מה יקרה אבל אפשר לצפות ולחיות את החיים כמו שהם..גם אם הם לא תמיד מסתדרים אז מה? לא תמיד הכל מסתדר ומתקופות קשות יותר אפשר ללמוד ולהסיק דברים...להתקדם ולהתחזק... לא תמיד צריך להתבאס ממה שאין אלא לשמוח על מה שיש.. בקשר לטעויות..טעויות הם השם שנתנו בני האדם לניסיון.. מי שלא חי, לא מחליט אז גם לא טועה...לא מתנסה... תלמדי מהטעויות..מה שלא הורג אותך מחשל אותך...נכון? למה את חושבת שאת שוגה כל הזמן? זה נכון? ואם כן יש איזה משהו שאת מחליטה בעזרתו באופן קבוע? בדרך כלל לקחת החלטות זה בכל מקרה הימור..כי לא יודעים אם זו ההחלטה הנכונה ואולי החלטה אחרת היתה טובה יותר.. לכן צריך להשתדל ולנסות להחליט בצורה הכי טובה והגיונית לנו...הדרך הכי טובה היא ללכת עם הרגש האמיתי ומה שאת רוצה באמת ועם מה שיהיה לך טוב באמת.. מאחלת לך את כל הטוב קרן

karoch

New member
שלום לך..

נכון שבדרך כלל אנשים לא אוהבים שינויים ואף מפחדים מהם הפחד הוא מהלא נודע...מהעתיד.. יש משפט שאומר "היום זה המחר שפחדנו ממנו אתמול" בכל אופן כל ענין של זמן ולהתרגל למצב החדש..בדרך כלל לוקח לבני אדם להתרגל למצב חדש כשלושה שבועות מקסימום אין טעם לפחד מהעתיד כי לא יודעים ממילא מה יקרה אבל אפשר לצפות ולחיות את החיים כמו שהם..גם אם הם לא תמיד מסתדרים אז מה? לא תמיד הכל מסתדר ומתקופות קשות יותר אפשר ללמוד ולהסיק דברים...להתקדם ולהתחזק... לא תמיד צריך להתבאס ממה שאין אלא לשמוח על מה שיש.. בקשר לטעויות..טעויות הם השם שנתנו בני האדם לניסיון.. מי שלא חי, לא מחליט אז גם לא טועה...לא מתנסה... תלמדי מהטעויות..מה שלא הורג אותך מחשל אותך...נכון? למה את חושבת שאת שוגה כל הזמן? זה נכון? ואם כן יש איזה משהו שאת מחליטה בעזרתו באופן קבוע? בדרך כלל לקחת החלטות זה בכל מקרה הימור..כי לא יודעים אם זו ההחלטה הנכונה ואולי החלטה אחרת היתה טובה יותר.. לכן צריך להשתדל ולנסות להחליט בצורה הכי טובה והגיונית לנו...הדרך הכי טובה היא ללכת עם הרגש האמיתי ומה שאת רוצה באמת ועם מה שיהיה לך טוב באמת.. מאחלת לך את כל הטוב קרן

karoch

New member
שמחתי לעזור..ו..

בהצלחה בלימודים...כיף ללמוד!! אם תירצי תמצאי עבודה אחרת...אל תתני לדכדכוך לשלוט בך ובחייך...תשלטי את!! ועם הבן זוג..דברי איתו שיחה מלב אל לב, ספרי לו על מחשבותייך וחששותייך..היי אמיתית איתו.. נצלי את המצב להתקרבות ולא ההפך...באמת... רק טוב קרן

פחד משינויים

תמיד שינויים זה מפחיד, במיוחד שתמיד יש את הרגע בו נראה שהכל הולך אחורה, ואז זה הכי מפחיד וזה הרגע שהכי קשה לעבור, כי כל לא מביא אותי לכן הבא...וכל קושי רק מביא אותי לצעד הבא שיבוא.. ככה אני מסתכלת על קושי שמגיע לי בחיים, אני למדתי את זה בסדנת מהות של ארגון הומניקיישן....חפשי באתר

למעלה