שלום לכולם

deathcaster

New member
שלום לכולם

פעם ראשונה שלי כאן בפורום וכולי צמרמורות מהתרגשות
אני עומד להתחיל תואר שני בנוירוביולוגיה ואתולוגיה בפקולטת מדעי החיים באונ' חיפה. יש לי כמה שאלות אדמיניסטרטיביות. 1. שילמתי את החלק הראשון של שכר הלימוד. הרישום קורסים שלי הוא ב-18 לספטמבר. אני מנסה להיכנס אם התעודת זהות שלי גם כשם משתמש וגם כסיסמא ראשונית לדף הרישום והוא רושם לי : LOGIN FAILED שלחתי אי מייל לתמיכה הטכנית, אך לא קיבלתי תשובה, האם המסך יקבל אותי רק ביום הרישום עצמו ? 2. בתואר אני אמור לקבל פטור של 75% משכר הלימוד ובתוספת מלגת קיום חודשית, האם יש לי בכלל טעם להגיש בקשה למלגה דרך דיקאנט הסטודנטים ? 3. מתי אני אמור לקבל תעודת סטודנט ? ואיך ? וממי ? ומאיפה ? 4. שוב לגבי ההרשמה, איפה שעשיתי תואר ראשון, שבועיים לפני כל הרשמה לקורסים היתה לנו מערכת דמו שבה יכולנו להירשם פיקטיבית ולראות האם יש בעיות ולדווח למוסד הלימודים, אני מבין שבאונ' חיפה לא התקדמו עד כדי כך ? 5. יש איזה מקור מידע או משהו דומה שבו אני יכול ללמוד על זכויותיי/ חובותיי כסטודנט באונ' חיפה ? אני חייב לציין שהבירוקרטיה באונ' חיפה הרשימה אותי מאוד לרעה.
תודה לעונים

תשובות אדמיניסטרטיביות

1. נסה ללחוץ על איפוס סיסמא, ואם זה לא עובד, להרים טלפון לתמיכה הטכנית, לפעמים צריך לנדנד להם. 2. המלגה דוחה על הסף סטודנטים ששכר הלימוד שלהם ממומן ב50% או יותר, כלומר אין טעם להגיש בקשה. 3. תעודת סטודנט מקבלים אחרי הרשמה לאגודה, המתנה של כמה ימים, וצילום. אם אין בכוונתך להירשם לאגודה, ניתן לקבל תעודת תלמיד. כל הפרוצדורה הנ"ל מתבצעת באוניברסיטה, ויש שלל אגודונים שמסתובבים ושמחים לנדב מידע נוסף. 4. אני משערת שאתה מתכוון לקטלוג הקורסים (בדף הראשי של האוניברסיטה, בצד ימין למטה). הקטלוג מציג לך את כל הקורסים לפי חוגים, עם הימים והשעות בהם הם מתקיימים. 5. בשנתון מופיעות זכויותיך וחובותיך כסטודנט, נהלים כלליים של האוניברסיטה ושלל נושאים אחרים. מגיעים אליו דרך סטודנטים -> מנהל תלמידים -> פרסומי האגף -> לצפיה בשנתון. מדובר במסמך כבד של 1000 ומשהו עמודים, אבל הדברים הרלוונטיים כתובים ב100 וקצת הראשונים. הבירוקרטיה באוניברסיטה באמת לא משהו, אבל מתרגלים. אם הבירוקרטיה בצבא לא הרגה אותך (עובדה שהיית נגד), תצליח להתמודד גם עם האוניברסיטה. ברוך הבא לפורומנו, ובהצלחה!

deathcaster

New member
יש כאן בפורום תוכנת ריגול ? ../images/Emo13.gif

ענבל, איך את יודעת מה הייתי בצבא ? את משוטטת בפורומים אחרים בהם אני כותב ?
תודה על התשובות

זכרונות מימי פורום סדירים...

אפשר לפנות ישירות למשרדי האגודה, ובשבועיים לפני תחילת הלימודים יש להם דוכנים כל 4 מטר בערך. לוקח קצת זמן עד שההרשמה נקלטת במערכת ורק אחר כך אפשר להצטלם. אם יוצא לך להסתובב באוניברסיטה לפני פתיחת השנה, עדיף להקדים, כי אחר כך יש תורים מזעזעים לצילום. את התעודה מקבלים מיד בתום הצילום. בהצלחה!

deathcaster

New member
סבבה

אני עובד ממילא כעוזר מחקר במעבדה בשבוע הבא בשני שלישי יהיה לי נוסי עם לא מעט שעות מתות... אז אני אלך לטייל
שוב תודה

deathcaster

New member
טוב אז ככה

1. לגבי הסיסמא, באמת היתה בעיה, דיברתי עם התמיכה ואמרו שזה יסודר תוך שעה. 2. לגבי המלגה- חבל... אבל אין מה לעשות... 3. לגבי התעודה - איך מתבצעת ההרשמה ? אני יכול ללכת ישירות למשרדי האגודה ? [זה בקומה התחתונה של המדרגות, אם אני לא טועה ? ממש מול המעבדה שלי (שלי... שבה אני אעבוד)] 4. לא ממש התכוונתי לזה, אבל כן זו המקבילה למה שהיה לנו במוסד הלימודים הקודם, תודה. 5. כן הורדתי את הקובץ אבל לא עיינתי בו עד כדי כך, עיינתי רק בפרטי החוג שלי, אז שוב תודה !

bwp

Member
המלצה שלי כללית

תמיד להתקשר ולא לשלוח מיילים אם אפשר....

TheBigBrother

New member
להגיד לך את האמת

לצוות הפורום אין אפילו מושג מה זה אתולוגיה

deathcaster

New member
תשובה

אתוס= התנהגות/אופי לוגוס= תורה אתולוגיה= תורת ההתנהגות (המושג מתייחס בעיקר לבעלי חיים, אך גם יכול להתייחס לאדם)

deathcaster

New member
תשובה

לא, המעבדות הן ברב תכליתי, אבל שיוצאים מיציאת החירום, אתה ממש מול הכניסה למשרדי האגודה במדרגה

zebrafish

New member
דווקא רוב המעבדות של נוירו' הן בפסיכולוגיה

לכן שאלתי. ברב תכליתי זה כל מיני דברים אחרים, כמו אבולציונית, אימונולוגיה וכו'. לא? [מישהי שהולכת ללמוד נוירו']

zebrafish

New member
דווקא רוב המעבדות של נוירו' הן בפסיכולוגיה

לכן שאלתי. ברב תכליתי זה כל מיני דברים אחרים, כמו אבולציונית, אימונולוגיה וכו'. לא? [מישהי שהולכת ללמוד נוירו']

deathcaster

New member
תשובה

נכון, רובן נמצאות בפיכולוגיה ( בניין רבין ? ) , אבל כל המעבדות החדשות (
) נמצאות ברב תכליתי, וגם המעבדה שאני עובד/אעבוד בה. שיהיה לשנינו בהצלחה

deathcaster

New member
עוד שאלה או 2

אני בודק בקטלוג הקורסים לגבי קורס חובה שאני צריך לעשות, אני מקיש את המספר שלו, מנסה לחפש לפי שם המרצה... וחושך, ה-SAP רושם שהקורס לא קיים, דיברתי עם המזכירה, היא בודקת במחשב שלה, והקורס קיים, חשבתי שה-SAP אמורה להיות מערכת אחודה, אז איך זה שאצלי אין פרטים על הקורס, ואצלה כן ? שאלה שנייה : חשבון הדואר של האוניברסיטה - מתי אני מקבל שם משתמש וסיסמא ? אני בודק ב"מידע לסטודנט" > מידע ושירותים> פרטי חשבון בשרת הסטודנטים, ולא רשום לי שם שם משתמש וסיסמא, האם רק לאחר בניית מערכת זה מתעדכן ? תודה שוב לעונים.

deathcaster

New member
טוב הבנתי לגבי השאלה השנייה

בקובץ שפורסם כאן ותודה למי שפרסם, אני מקבל שם משתמש וסיסמא לאחר בניית מערכת השעות. תודה

zebrafish

New member
אצלי דווקא קיימים כל הקורסים

והבנתי שאת חשבון הדואר אתה מקבל לאחר הרישום לקורסים.

deathcaster

New member
לא הבנתי

מה זה אצלך קיימים כל הקורסים ? כבר נרשמת ? החלון שלי הוא רק ב-11 היום... אני מדבר על הקורס " הכרת נושאי מחקר בנוירוביולוגיה ( 222.4017) של קובי, שאני מקיש את המספר בקטלוג הקורסים זה נותן לי שהקורס לא קיים. ואם כבר, אני לא מצליח להוריד את הקובץ "הוראות לרישום", אם אנחנו כבר כמעט און ליין כאן, אולי את עושה טובה ושולחת לי אותו ?

zebrafish

New member
אני נרשמת רק ב-18

(כמו כל שנה א' בנוירו'. אתה מיוחד, נרשם עם שנה ב'...) וואלה, גם אצלי הוא לא מופיע.. אני ממליצה להתקשר ליפעת. וגם אצלי הוא לא פותח את "הוראות לרישום" ... בכל מקרה, זה לא אמור להיות מסובך, וגם שלחו את ההוראות בדואר

למעלה