שלום לכולם

queen of dreams

New member
שלום לכולם

הוים הודיעו לי שהתקבלתי ללימודי פיזיותרפיה בחיפה!!! יש פה במקרה מישהו שלומד בחוג הזה?? ועוד שאלה...מתי מתחילה שנת הלימודים? תודה רבה ענבל

זיגזג8

New member
שלום לך :)

אני גם מתחילה ללמוד שנה הבאה בחוג לפיזיותרפיה! חחח בדיוק לפני איזה שבועיים פרסמתי פה בול הודעה כזאת! השנה מתחילה ב-26 לאוקטובר, לפי מה שכתבו במכתב ששלחו לי לפני חודש בערך.

stkachov

New member
מנסיון

רוב הפיזיוטרפיסטים שאני מכיר באונ' חורשים בלי הפסקה... אז אין כאן בפורום יותר מדי מהם.

queen of dreams

New member
איזה יופי!!!

מה, קיבלת כבר מכתב? כשהתקשרתי אליהם לשאול מתי מתחילה השנה ולהגיד שעדיין לא קיבלתי מכתב הם אמרו לי שהם לא שלחו עדיין...ש'קרנים...

זיגזג8

New member
יכול להיות

שאנחנו לא מדברות על אותו מכתב.לאיזה את מתכוונת? אני קיבלתי 2 מכתבים. אחד מהאוניברסיטה - שהודיעו לי שהתקבלתי. השני - מהחוג, שבוג בירכו אותי על זה שהתקבלתי ואמרו לי שבספטמבר ישלחו עוד מכבתב, שבו יזמינו את כולנו לכנס כזה של היכרות. בקיצור - המון ניירת.

queen of dreams

New member
לא קיבלתי שום מכתב בכלל

קיבלתי טלפון מנטלי שהציגה עצמה כמרכזת החוג שהתקשרה לברך אותי ולוודא שאני מגיעה או משהו בסגנון... וכן..נראה לי מעונות למרות שלפי האתר ההרשמה למעונות נסגרה..אני אברר מחר

queen of dreams

New member
טוב כנראה שאין מעונות

ההרשמה נסגרה בערך יום יומיים לפני שהודיעו לי שהתקבלתי בכלל...דיברתי עם המרכזת של המעונות שאישרה לי לשלוח עד יום שלישי אבל ע"פ החישוב שלי גם אם אני עושה הכל בדואר רשום יש סיכוי שזה לא יגיע בזמן...ואני לא יכולה לקחת יום חופש מהעבודה... מה איתך? מעונות או דירה?

זיגזג8

New member
אני מבינה אותך

לי נודע על הרשמה למעונות לפני איזה שבוע/שבועיים, לא יותר. ציפיתי שלפחות יודיעו על זה משהו יחד עם המכתב ששלחו לי. לפחות לפי מה שאמרו לי, זה לא משנה מתי המכתב מגיע אליהם, מה שמשנה זה שתשלחי אותו לפ]ני התאריך שאישרו לך. ככה שנראה לי שזה בסדר. אני אמורה לקבל מעונות אוטומטית, לפי מה שידוע לי, כי יש לי פסיכו' מעל 700. אם גם לך יש, לדעתי את צריכה לציין את זה, ואז זה גם יחסוך לך המון זמן עם הטפסים והאישורים, כי לא תצטרכי לצרף לטופס הרשמה אף אחד מהאישורים שרשומים שם. דירה יקר לי מדי...

queen of dreams

New member
הבנתי אותך

המרכזת שאלה אותי על הציון פסיכו שלי ולצערי חסרות לי 17 נק' ל700.... טוב..אז צריך לחפש דירה

בוריס1987

New member
הייי

אני לומד! מסיים שנה א'. ויש כאן בפורום גם את almi1 שסיימה שנה ב' וענתה לי בזמנו... אשמח לענות לכל שאלה

queen of dreams

New member
איזה כיף לשמוע

נראה לי מיותר לשאול איך הלימודים ....אבל..איך המרצים?

למעלה