שלום לכולם!

בוקר אור..הרבה זמן לא ביקרתי כאן..דעתי בנושא.

אני כמובן יהודיה והתחלתי לכתוב כאם אם אינני טועה לפני כשנתיים כי תמיד הדת הזו סיקרנה אותי וזאת משום קירבתה ליהדות - אחרי הכל, היא התחילה מהיהדות. לדעתי, אין ליחס באמת מעשים של אנשים או גורמים ספציפיים לדת עצמה כיוון שברור שאם היו מאמינים בתורתו של ישוע הם לא היו עושים מעשים ניבזיים אלה. אינני רואה את ישוע כמשיח ועם זאת, יש דברים שהסכמתי עם תורתו. ה וא היה פציפיסט(דבר שאני לא) אבל עצם היותו כזה כבר אומרת לנו שהוא לא היה בעד פשעים שנעשו כביכול בשמו ואלה שעשו זאת חטאו לו לדעתי. נכון שהאפיפיור שתק בתקופת השואה אך עם זאת, היו נוצרים רבים שעזרו להציל יהודים כך שלא ניתן לשפוט דת לפי מעשים של אנשים שבהחלט לא הלכו בדרך הזו באמת אלא רק רצו לצפוס כח ושלטון. זו דעתי בכל מקרה:)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאיזה סרט מגוחך..לא נמאס להם מערבובי

שטויות.. כבר אלפיים שנה מנסים לערער את האמת..אבל היא בלתי מעורערת
כי אדוננו חי והוא.. האמת שלעולם לא יוכל העולם להסתיר, יתברך שמו לעד

yaponchik

New member
..ויאמר אליו האתה מלך היהודים?

ויען אותו ישוע המליבך תדבר זאת או אחרים היגידו לך עלי? ויען פילטוס האף אנוכי יהודי הלא עמך וראשי הכהנים הסגירוך אלי מה עשית? ויען ישוע מלכותי איננה מן העולם הזה אם היתה מלכותי מן העולם כי אז נלחמו לי משרתי לבלתי הימסר ביד היהודים ועתה למלכותי איננה מפה: ויאמר אליו פילטוס אם כן אפוא מלך אתה? ויען ישוע אתה אמרת כי מלך אנוכי לזה נולדתי ולזה באתי בעולם להעיד לאמת כל אשר הוא מן האמת ישמע בקולי: ויאמר אליו פילטוס מה היא האמת?? ואחרי דברו זאת יצא שנית אל היהודים ויאמר אלהם לא מצאתי בו כל עון: זה מדהים אותי..שקודם כל. אל לנו לשכוח שמלכותו מלכות נצח לעולמי עולמיה ורדיפות ושינאה והכפשות וחרפה יביאו עלינו כי גם אנו כאשר הוא איננו מן העולם הזה, לכן עלינו ליחל למלכותו לשוב לישכון תחת כנפיו ולעבדו. ומפליא אותי ונותן בי הרבה נעימה שפילטוס שאל אותו בסוף, "מה היא האמת?" ונראה שפילטוס נשאר עם השאלה הזאת בליבו וחשב ותהה לגביה זמן לא קטן...ובטוח אני כי הייתה בו חרתה גדולה על אשר נעשה למלכנו ישוע. שכל האנשים אשר שאלה זו בליבם יקבלו התגלות מאור והתמלאות השכינה... יהיה שמו מבורך לעולמי עולמיה!!

למעלה