תראה, לא הכל ורוד, אין ספק.
חודש אחרי שעזבתי את הבית, החלטנו שאנחנו מתגרשים, הייתי שבורה לגמרי, מעבר להחלטה, עוד הייתי מבולבלת מאוד, תהיתי מה עוד אפשר לעשות, היה שם המון בכי, תסכול ובעיקר שברון לב ואכזבה. אחרי הגירושים (4 חודשים אחרי ההחלטה), הרגשתי שלמה עם עצמי, ועד היום אני לא מתחרטת על אקט הגירושים ש
אצלי עשה שינוי אדיר מבחינה אישיותית ורק לטובה. אנחנו תמיד יכולים להישאר במרה השחורה שלנו ולבחור להיות מדוכדכים, וזה בסדר, לתקופה, יש תקופת אבל שבעיניי צריך לעבור אותה, אבל חייבים להמשיך הלאה כי זה באמת לא סוף העולם למרות שזה נראה כך, ועדיף כך מאשר לחיות עם אדם שאנו לא שלמים עם עצם קיומו בחיינו או להפך- עם כל הכאב של להיות הצד הנעזב. אני אופטימיסטית מאוד גדולה, ואני מאמינה שהחיים מזמנים לנו הזדמנויות לשינויים אדירים בחיינו ורק צריך לקחת אותן. המשפט שליווה אותי לאורך כל תקופת הגירושים היה "בסוף יהיה טוב" ואח שלו "יהיה בסדר" ואתה יודע מה? הסוף שלי, נכון לעכשיו והלוואי שימשיך כך לנצח, באמת טוב, ואני באמת בסדר, וכן, הייתי עצובה ובוכה ומסכנה קצת לכמה חודשים, אבל הרבה יותר נעים לי להיות איפה שאני עכשיו. ולפני שיקפצו עליי שאין לי ילדים וכו', אז בתור ילדה להורים גרושים עם שלושה ילדים, אני כן יכולה לומר שזה אפשרי, ובסוף דברים מסתדרים אם רק מאמינים בזה. וואו, יצא לי ארוך נורא, מה אני רוצה לומר בקטן? הפורום הזה הוא המקום לצחוק, לבכות, לשתף ולהיות- הכל הולך. ברוך הבא