שלום לכולם..

bobroni

New member
שלום לכולם..

הרבה יצא לשוטט כאן, וגם קצת לכתוב, האמת נראה שכולם כאן כאילו מאושרים מהשחרור של כבלי הנישואין.. בעוד בפורומים אחרים של גירושים מדבר לע הכאב.. אז עלה פה פעם כאב?(אני מניח שכן פה ושם..) זה נחמד לראות גם פורום שמציג צד אופטימי של עולם הגירושים.. שאולי אנחנו לא סתם סוג ב', אלא אנשים עם ניסיון שלא פחדו לעשות את הצעדים שעשו.. ולמדו(או שלא) מכך.. אנשים עם ראייה והשקפה שונה על עולם הזוגיות ועל חיי הנישואים.כאלה שהתמימות כבר לא בליבם..האם אני טועה? ואני? בתכונותיי הציניות, מצליח לעלות חיוך בכל פעם שאני חושב שהמשבר שלי חיי הנישואים החל בין פסח שנה שעברה ליום העצמאות שנה שעברה, באותה תקופה יכולתי לצחוק על זה שהנה, אולי הגירושים שלי יקרו בין חג החירות ליום העצמאות... :) היום שנה אחרי המשבר, ושלושה חודשים אחרי הגירושים הרשמיים, נראה שאני חי בחירות אבל עדיין מתקשה לעכל את העצמאות.. המשבר עדיין בתוכי ואני חושב מה יכול לעזור לי לשכוח אותו,לשים בצד את שעבר ולהסתכל קדימה אל שיבוא..כי אבא זמן עובד לאט ודורש התערבות נוספת להחלמה..

כתבת יפה

רק על עצמי לספר ידעתי....ואתחיל בזה שכן -הזמן עושה עבודה טובה, צריך לעזור לו זה גם נכון. רק לפני כמה ימים היה כאן שרשור על "עצמאות", ומהי עבורך. לעיתים נדמה שה "חופש" הזה הוא ברכה לפעמים מרגיש כמו קללה החוכמה היא לנתב בין השיטין ולמלא לך את החיים בחוויות ודברים שעושים לך טוב . ומכאן אספר שהגעת למקום הנכון וכאן יודעים באמת לעשות חיים, וזו לא הצגה . ואגב-יש גם כאב ומדברים עליו לא מעט, גם על דפי הפורום וגם על כוס
מאחורי הקלעים. בהצלחה.

bobroni

New member
מאחוריי הקלעים? אפשר גם על ../images/Emo72.gif../images/Emo98.gif

bobroni

New member
לא מת על סושי אבל כל דבר אחר התקבל בברכה.. :)

על איזו רשימה את מדברת בדיוק?

kleo patra

New member
ברוך הבא

לכל אחד כאן יש את הצדדים הפחות אופטימיים שלו כאן לא עולם שכולו ורוד- מסיבות ובילויים, אך אני חושבת שמשתדלים למצות את הטוב ביותר מהקיים. ובכלל- אתה מתקשה לעכל את העצמאות- מכיוון שכנראה נכפתה עליך, לבסוף אתה תעכל.

bobroni

New member
זהו שלא..

העצמאות לא נכפתה עליי.. וזה מה שמוזר.. שדווקא בתור הצד שגרם למצב להגיע לאן שהוא הגיע ..זה נראה כאילו לא ציפיתי שכך תראה העצמאות שלי.. ולמרות שיש לה צדדים טובים וחיוביים.. עדיין.. תמיד בסופו של יום, מרגישים את החסר.

kleo patra

New member
כגודל הציפיה

כך גודל האכזבה- אני לא חושבת שבוחרים בעצמאות מתוך ציפיה אל עבר עתיד מסויים. בוחרים בעצמאות כי לא טוב לנו . והגירושין נוצרים מתוך סיטואציה מסויימת . אנו הנשים לא נבחר בעצמאות -מתוך ציפיה שמחכים לנו אי שם אלפי גברברים מדהימים ושווים ובמקרה שלך כמובן נשים...

bobroni

New member
לא חושב שיצאתי מתוך ציפיה

ועל אף שגרושתי אמרה לי שאני בטח אסתדר מהר, ואכניס אחרת לחיי.. היה לי ברור שזה לא ממש מה שהולך להיות.. נותרתי עם כל הזכרונות,עד היום אני שומר לה על חלק מהדברים(האם זה חריג?) עד שתמצא לעצמה דירה ותבוא לקחת.. יישמע מפתיעה עד כמה שזה יישמע, ואני עדיין לא בטוח מתוך מה זה נעשה.. אבל.. עדיין על הקיר יש תמונה מהחתונה..עדיין בפלאפון היא מופיעה תחת ה"כינוי" ועדיין לא הלכתי לשנות בת.ז את הסטטוס שלי.. עכשיו האפשרויות לא רבות, 1. עצלנות - פשוט אני לא מוצא לנכון להביא את עצמי לעשות את הדברים האלה. 2. אבל?אולי ביום שאני אשלים סופית עם הנושא אני אשנה את הדברים או לחילופין ביום שאני אצליח לשנות את הדברים, אני אשלים סופית .. יש שיגידו שזה הפתרון ל"שרוף" זכרונות לפתוח דף חדש.. אבל אני עדיין נמנע מלעשות זאת.. מוזר לי קצת.

אני כל כך מבינה אותך..

גם אני בצד שרצה את הגירושים (מחר הגט), גם אני שומרת לו על הדברים עד שימצא דירה,גם אני לא ששה להכניס אחר לחיי. וגם לי כואב. אולי בגלל שהגט מחר, ונפל האסימון.. כואב לי עליו, כואב לי עלי, כואב לי על מה שיכול היה להיות ולא הצלחנו להגיע אליו. כואב לי על 7 שנים שהולכות כמעט להעלם.. ואני יודעת שמעבר לגשר הזה, יהיה מקום טוב יותר, לשנינו, אבל עדיין, נותנת לעצמי את המקום להתאבל .. יהיה טוב..

bobroni

New member
תודה לך. ../images/Emo9.gif

מקווה שיהיה טוב, אני חושב שחלק מהקושי הנוסף הוא הגיל הצעיר שבו אני חווה את כל זה.. בעוד אנשים בגילי בשיא פריחת הזוגיות שלהם אני (27) הספקתי לפרק אחת.. יש הספק לקילומטראז שעברתי לא?
כמו שזה היה נשמע מוזר שהייתי מספר לאנשים שאני נשוי בגיל 25 ככה זה יותר מוזר ששומעים שאני כבר גרוש..(במיוחד נוכח העובדה שאני אפילו לא נראה לגילי.. אז בכלל אנשים נשארים פעורי פה... חחחח...)

הגיל הצעיר הוא גם יתרון

באמת הכל עוד לפנייך, למד מהנסיון על מנת שתעשה בחירות טובות יותר בעתיד.

bobroni

New member
חסר יהיה לי שלא..

אכן יש בזה יתרון.. וכמו שאמרו לי , יש בזה גם הרבה אומץ, כי כמו שלא הרבה אנשים בגילי היו מוסגלים להחליט להתחתן, כך יותר מזה הרבה מהם לא היו חושבים על להתגרש.. מסוג המשפטים שמעודדים אותי לפעמים.. בכלל רובנו כאן בטווח ה-25-30 לא כך? אני לא חושב שיש בי צער על החתונה,אולי יכולתי למנוע אם לא הייתי מתחתן אבל גם בזמנו זה היה הדבר הנכון לעשות, האהבה הייתה גדולה וחזקה

bobroni

New member
אבל .. אבל ... אבל ..

את בחורה.. ברור שהתחתנת יותר צעירה..
וואו, אז בזמן שאני חגגתי את החתונה שלי, את אולי קיבלת את הגט.. מעניין .. אז ביום שאני סיימתי את הגירושין, זוג צעיר ותמים התחתן... וואו העולם שלנו מדהים לפעמים..

מתי התגרשת/התחתנת?

אולי עשינו את זה באותם זמנים... התחתנתי רשמית באפריל 2004 והתגרשתי בינואר 2007.

bobroni

New member
איי איזה פספוס..ככה היינו קרובים.../images/Emo3.gif

התחתנתי רשמית ביוני. 06 (לא לא, לא יצא לנו ב-6.6.06 ..) התגרשתי רשמית בפברואר 08

עקפתי אותך מיצה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

בהרבה...... התחתנתי בגיל 16 וחצי, התגרשתי בגיל 23, ואפילו הספקתי לעשות שני
על הדרך....

למעלה